Bu resim size ne anlatıyor???

20rvjw0.jpg

arkadaşlar bu resimde
kendini asmış bir kız ve kalbini yerinden söküp kıza uzatmış bir erkek var

sizce bu olayda hangisinin davranışı daha önce olmuştur
ve sizce
alttaki hikayelerden hangisinin sonucunda bu olay meydana gelmiştir..

1----) önce kız kendini asar, çocuk ”kalbim ebediyen senindir” tadında kalbini kıza verir ve ebediyete intikal ederler...( mutlu son)

2----) önce çocuk kalbini çıkarıp verir, kız bu yükün ağırlığı altında yaşamayacağına karar verir ve bu yükün altında ezilmemek için kendini asar...(kıza sevmek ağır gelmiştir)

3----) önce kız “sen beni sevmiyosuuuun” tadında inançsız aşkından intihar eder, ölür, çocukta sevgisini göstermek için kalbini çıkarıp verir ama artık geç kalmıştır...(adam vurdumduymazdır, zamanında kızı çok üzmüştür)

4----) önce kız “sevginle bitirdin,bunalttın beni be adam, ilginden illallah geldi” deyip intihar eder, adam kendiyle öylesine meşguldür ki anlamaz bile “al sana kocaman kalbim” deyip çıkarır verir kalbini, gözü yaşlı...( adam hala olayın farkında diildir)

5----) önce çocuk tüm sevgisini kıza ispat etmek için kalbini çıkarıp verir, kız ise kurtuluşu ihtihar etmekte bulur, çünkü ölüm bi kaçıştır ona göre, böylece kurtulur çocuğun sevgisinden...( kız aşka inanmaz, sevgiye hiç inanmaz, bide canı yok yere intihar etmek istemiştir...)

6----) önce çocuk kalbini çıkarıp kıza verir, kızı bitirmiştir içinde, ona duyduğu aşkı da...(burada darağacı ve ölen kız temsili olarak resmedilmiş, aslında biten bir aşkı simgelemektedir.)( fonda da Haluk Levent ve Kumdan Kaleler vardır; " bu aşk burada biter ve ben çekip giderim..." şeklinde çalmaktadır...)

ve tabiki yukarıda yazılanların dışında bir yorumunuz varsa onu da yazabilirsiniz..

yoruma açık bu konuya yorumlarınızı bekliyorum
[/Q

bnce kız baskasıyla çıkıyorr.. cocuk ise kızı seviyorr .. ama kızın svdiği cocuk kızı aldatıyor.. ve kendini assyorr.. cocuk ise onu erkek arkdsından cok sevdiği için canını veriyorr ..

valla kim haklıdır hangisi olmuştur bilmem ama eminim erkek haklıdır

Bence kız arkadaşları ile eğlenme amaçlı gittiği bir mekanda kendisine gazoz teklif eden sarı bıyıklı herifi kıramayıp gazozu içtikten ve bir müddet nolduğunu anlamadan baygın kaldıktan sonra
Uyandığında o gazozla birlikte içerisine binlerce baloncuktan çok daha fazlasının girmiş olduğunu öğrenince kendini asmaya karar vermiştir
Netekimde bu ağaç bu asma işi için kza yeterince uygun gözükmüştür

Pek çok şeyini bir gazoz karşılığı kaybeden kızceğez kendini asar

Bu sırada yoldan geçmekte olan uzun boylu ve yakışıklı jönümüz
Kızın kendini astığını görünce bu durumdan nasiplenmek ister ve hemen KALP şeklindeki kameralı çin işi çakma iphone telefonu ile kızın resmini çekmeye karar verir
Tanıdık gazetecilere haber niteliğindeki bu fotoyu satıp günü kurtarma telaşı ile kızın resmini çeker.

Bence olay bundan ibarettir he ne kadar doğru ben söyliyim ordaki 6 şık ne kadar gerçekçiyse buda o kadar gerçekçidir..:hhmanD

hiç biri
erkek senin için ölürüm diyor
kız öldüğünde kızıın yaşaması için erkek ona kalbini (hayatını)veriyor

ben mutlu birini gördüm..çünkü kız aşırı dünyevi istekleri temsil etsin,asıldığı için çocuk bu aşırı isteklerden kurtulmuş..çıkardığı ise kalbindeki kötü arzular,dolayısıyla bundan da kurtulmuş..

2----) önce çocuk kalbini çıkarıp verir, kız bu yükün ağırlığı altında yaşamayacağına karar verir ve bu yükün altında ezilmemek için kendini asar...(kıza sevmek ağır gelmiştir)

güzeldi kardeşim sağol

Kuzay abi sen uyanık bir insansın :p
konuya dönersek kim burda hangi şıkkı sölerse kendi kişilği hakkında bilgiverir...kişiliğinizi tayin eden bir şık bu konuyu bilenlerde şık söleyenler hakkında ne gülüyordur :p
konu cok güzel ama...

Çok düşündüm , bunlar romantik bir ortamda gezerken kız ağaca geçip sen beni sevmiyorsun diye çocuğa söylenir ve çocuk kızı cidden asacak diye kendini sanar ve sevgisini ıspatlamak için kalbini söker kızda bu duruma dayanamaz ve gerçekten kendini asar.Çocuk kalbi ona uzattığında iş işten geçmiştir..Yani kız ölmüştür..

bence hiçbiri cocuk kalbini söker al ulan elimde son kalan bu yeterki asma kendini der kız asma numarası yapar cocuk kalbini söküp ölür kızda elindeki kesici aletle son anda ipi kesip kurtulur cocuğa acılar ve kederler kıza tatmin olmuş bir ego :p
buda benim senaryo :D

6----) önce çocuk kalbini çıkarıp kıza verir, kızı bitirmiştir içinde, ona duyduğu aşkı da...(burada darağacı ve ölen kız temsili olarak resmedilmiş, aslında biten bir aşkı simgelemektedir.)( fonda da Haluk Levent ve Kumdan Kaleler vardır; " bu aşk burada biter ve ben çekip giderim..." şeklinde çalmaktadır...)

Geri