Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
bu oyunu kucuk bi cocuk oynarken cekilmis videosunu gordüm
o cocuk durumuna düsmemek icinde acmıorum oyunu
3. levelin sonunda cıkan kadını 2 ay önce
'iki resmin arasındaki 3 farkı bulun' oyunundada kullanmıslardı
kadın isini iyi yapıo walla :clap:
2 saat hem düşündüm hem tırstım ulan oynasammı diye..insanın başına ne gelirse ya meraktan ya .. tan gelirmiş.. ölüyodum kardeşim..hiç mi insafınız yok be..
abicim oynamadan önce postları okudum biliyorum korkutucu bişey çıkacağını ama bu kadar mı olur..Zaten gecenin 5 i saat tek başımayım 3.bölümde bi yandım o anda oturduğum yerden fırladım yani..Hemen çarpıya bastım kapattım yaw yoksa dolduruyoduk donlara Uzun zamandır bu kadan korkmamıştım..
öncelikle ben bu oyuna girdiğimde oyunun korku kısmında olduğunu bilmiyodum neyse .... oyunun nasıl oynanıcağını çözmem bi 10dk aldı .... ulan siz manyak mısın ız yaw ramakkaldı kalpten ölicektim saat gecenin 11 i (eee öteki arkadaşlara göre gayet erken) kulaklıkta kulağımdaydı resim bir çıkı karşıma abooo ..... reflerks olarak gözlerimi kapattım ama bu seferde sesi gebertiyodu az daha çünkü sesi full verdiydim.... eee bi 10dk ölüm kalım mücadelesi verdikten sonra burada ki yorumları okudum bu seferde gülmekten kalp kirizi geliyodu walla...
paylaşım için saol dostum