bu mu adalet?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

diean

Banned
Reaction score
0
kuzey güney farketmez doğu batı insan hep aynı ne
arkadaslar hiç polemik yaratmıcam sadece belirttiğim şudur belki olayları bilmiyosunuzdur içerpiğini merak ederseniz görev almak isteyenler bölümünde görev talebinde bulunmustum bu konudan takip edebilirsiniz benim söyleyeceğim şudur kuzay arkadasımız bugün argo kelime kullandığı için banlanmıştır,,,

kuzayın kullandığı kelime budur,,eziklere kapak olsun

bir mod olan SKYANGEL kullandığı kelimeler:ulan artistler sizi cıktığınız yere sokarım (tabi siz bunu göremiceksiniz görenler bilir aldığı tepkiden dolayı bu mesajını silmiştir.)ayrıca kendi fikrine katılmayan insanları cins cins konusmak ve kalitesiz insan olmakla suclamasıdır..

diğer bi mod olan MANİGATÖR ün kendisinden 7-8 yaş büyük insalar için kullandığı kelimeler Suyunuz Isınıyor Çocuklar Farkındasınızdır İnşallah...

Diean Seninde Adamlığını Sorgulamamı İstemezsin...

Paylaşımınızı Düzgünce Yapın, Yok Ben Palyaçoluk Yapıcam..Birbirimize Kapakçılık Oynuyoruz Derseniz..

Bostancı Lünaparkına 2 Tane Bilet Kesiyim, Gidin Eğlenin...

şimdi size soruyorum eğer bi ceza verilecekse neden sadece bir kişiye verildi ..bunun sebebi sadece user olmasımı ondan cok daha ağır seyler yazan bu arkadaslar ın ceza almamasının sebebini yorumlarınıza bırakıorum

sizce bu nekadar adil.......

ADALET SADECE SANAL ALEMDE DEĞİL HAYATINDA HERKESE LAZIM OLAN BİŞEYDİR...

AYRICA ARKADASLARDAN BU KONUNUN KAPATILMAMASINI RİCA EDİYORUM

:saskinkemal banlandımıııı:saskin:saskin

walla ben de o konuyu görmüştüm sennn yazdıklarını da gördüm öyle kötü kelimeler vardı aralarında dediğin gibi galiba biraz taraflı davranılmış ama yine de bi açıklamaları vardır umarım

adulta bayanları davet edenler bizlerle dalga geçenler banlanmıyoda niye kemal banlanıyo anlamış değilim.

ben şuan sadece bi açıkLama bekLiyorum
netten çıkmam Lasım...
eer Kuzay bu keLime yüzünden ban yediyse çifte standart gibi bişe olur sitede
neyse ben çıkıyorum konuyLa iLgiLi bi geLişme oLursa bana pm atarsanız sevinirim...

ben şuan sadece bi açıkLama bekLiyorum
netten çıkmam Lasım...
eer Kuzay bu keLime yüzünden ban yediyse çifte standart gibi bişe olur sitede
neyse ben çıkıyorum konuyLa iLgiLi bi geLişme oLursa bana pm atarsanız sevinirim...

kardeş çıkamamışın netten hh bırakmıyo yakanı demiii

Bakın arakdaşlar bazen o kadar çok Yöneticileri sıkıştırıyoprsunuz ki onlarda dayanamıyor

ama userları sıkıştıran yok..onlara pm atan yok...neden lock yaptın die soran yok

Bi de bunları Düşünerek Böyle Konular Açın ....

adalet bazen torpilden aşagı olur diean kardes napalım kuzay arkadasın paylasımları cok guzel bence yalnıs bı karar saygılarımlar üzüldüm keske banlamasalardı

Heh ! Tamam artık. Herif ' KAPAK OLSUN' dedi diye banlandı. Benim buna yani BAN'a sözüm yok. Olamaz da. Ama bu bandan sonra amaç belli, bazıları 'Sen banlandın olm, lekelisin sen, senin bu başvurunu ve bundan sonrakini değerlendirmezler bile' diyecekler. Ve çocuğun önü kesilecek. Adamı yemin ederim tanımıyorum ama çok kaliteli paylaşımlara imza atmış gördüğüm kadarıyla, kanım ısındı çocuğa ama karşılığını da alamayınca, hatta hakarete uğrayınca insan bozuyor tabii psikolojiyi. Ha unutmadan. Onu kim banladıysa ki bu büyük ihtimal GENCO'dur. Genco kardeşim. Alper senin kankan olabilir. Adam çocuğa küfür ederken iyi, çocuk 'kapak olsun' dedi diye banlanıyor öyle mi ? Yazıktır ya, ben sana Alper'i banla demiyorum, sadece modları KOLLAYAN sözümona 'ADALETİ' ni bir kere olsun uygula. Dışarıdan birisi ne zaman modluk başvursa adamın bilmemneresinde zıçmadık yer bırakmıyorsunuz. Yok şöyle hatan oldu yok sen böylesin. İncir çekirdeğini doldurmucak şeylerden orada tartışma çıkarıyorsunuz ve sizin başlattığınız kavgada son noktayı yine siz koyuyorsunuz yani başlığı kilitliyorsunuz ya da kilitlettiriyorsunuz. Oysa ki bi mod başvursa ki adamın o anki modluğununun sadece modluğa 'KAPAK ATMAK' olduğunu ve mod olduktan sonra forumu adeta PARSELLEMEK olduğunu bildiğiniz halde adama oy veriyorsunuz ya da siz başvuruyorsanız sözümona YETKİ istiyorsunuz. Bu sitede başkası hiç mi mod olamıcak kardeşim. AKTUĞ nerde bilen var mı ? Siteyi götüren en büyük bölüm onun yetkisinde ama adam ortada yok ! Ha bu arada, ben öneri ve şikayetlerdeki bi başlığımda KAPAK OLSUN demiştim. Karma biliyor.

K A P A K O L S U N !

Hadi şimdi beni de banlayın. Sözüm ona ADALETİNİZİ uygulayın. Kuzay gibi kaliteli bir arkadaş bu sudan sebeplerle banlanıyorsa benim banlanmam hiç önemli değil !

Hadi size eyvallah.​

sabahın 6 sına kadar paylaşım yapıyor kuzay ben şahidim iyi olmadı bu karar üzüldüm

Heh ! Tamam artık. Herif ' KAPAK OLSUN' dedi diye banlandı. Benim buna yani BAN'a sözüm yok. Olamaz da. Ama bu bandan sonra amaç belli, bazıları 'Sen banlandın olm, lekelisin sen, senin bu başvurunu ve bundan sonrakini değerlendirmezler bile' diyecekler. Ve çocuğun önü kesilecek. Adamı yemin ederim tanımıyorum ama çok kaliteli paylaşımlara imza atmış gördüğüm kadarıyla, kanım ısındı çocuğa ama karşılığını da alamayınca, hatta hakarete uğrayınca insan bozuyor tabii psikolojiyi. Ha unutmadan. Onu kim banladıysa ki bu büyük ihtimal GENCO'dur. Genco kardeşim. Alper senin kankan olabilir. Adam çocuğa küfür ederken iyi, çocuk 'kapak olsun' dedi diye banlanıyor öyle mi ? Yazıktır ya, ben sana Alper'i banla demiyorum, sadece modları KOLLAYAN sözümona 'ADALETİ' ni bir kere olsun uygula. Dışarıdan birisi ne zaman modluk başvursa adamın bilmemneresinde zıçmadık yer bırakmıyorsunuz. Yok şöyle hatan oldu yok sen böylesin. İncir çekirdeğini doldurmucak şeylerden orada tartışma çıkarıyorsunuz ve sizin başlattığınız kavgada son noktayı yine siz koyuyorsunuz yani başlığı kilitliyorsunuz ya da kilitlettiriyorsunuz. Oysa ki bi mod başvursa ki adamın o anki modluğununun sadece modluğa 'KAPAK ATMAK' olduğunu ve mod olduktan sonra forumu adeta PARSELLEMEK olduğunu bildiğiniz halde adama oy veriyorsunuz ya da siz başvuruyorsanız sözümona YETKİ istiyorsunuz. Bu sitede başkası hiç mi mod olamıcak kardeşim. AKTUĞ nerde bilen var mı ? Siteyi götüren en büyük bölüm onun yetkisinde ama adam ortada yok ! Ha bu arada, ben öneri ve şikayetlerdeki bi başlığımda KAPAK OLSUN demiştim. Karma biliyor.

K A P A K O L S U N !

Hadi şimdi beni de banlayın. Sözüm ona ADALETİNİZİ uygulayın. Kuzay gibi kaliteli bir arkadaş bu sudan sebeplerle banlanıyorsa benim banlanmam hiç önemli değil !

Hadi size eyvallah.​

kardeş ağzına sağlık manyak açıklamışsın herşeyi

sabahın 6 sına kadar paylaşım yapıyor kuzay ben şahidim iyi olmadı bu karar üzüldüm

Hadi ya Bnde bütün gün hem okula gidiyor hem upload ediyor hem dağıtıyorum

adulta bayanları davet edenler bizlerle dalga geçenler banlanmıyoda niye kemal banlanıyo anlamış değilim.
Eğer gerekseydi banlanirdim. kötü niyetim yoktu... sadece şaka amaçliydi... o da FoFeR abiye... ama arkada$ini savunmak için bahane ediorsun...
YAPTIĞIM EŞEKLİK İÇİN BÜTÜN BAYANLARDAN ÖZÜR DİLERİM! :melek

Hadi İyi forumLar...

ρ σ ѕ є ι ∂ σ η;2247544' Alıntı:

Hadi ya Bnde bütün gün hem okula gidiyor hem upload ediyor hem dağıtıyorum

kuzay istemese yapmaz senn kadar mecburiyeti yok ne de olsa sen uploader teamdesin ama kuzay sadece foruma katkısı olsun diye paylaşım yapıyodu.
aynı kefeye koyman yanlış kardeş

arkadaşım cızırtı yapma sorunun varsa s.mod yada adminlere pm at...

bu ne be mısır tarlası gibi... her önüne gelen bu bölüme konu açmaya başladı...

bi modla sorunun varsa s.mod yada adminlerle bunu görüş... nedir o öyle konunun altında eziklere kapak olsun.

burada çocuk bahçesi yönetmiyoruz, günde 60 bin kişinin ziyaret ettiği bir siteyi yönetiyoruz. ben foruma ayırdığım zamanı kızıma ayırsam kızım 19 aylıkken konuşmayı, 2 yaşında matematiği kapardı...

milletide yanlış bilgilendirmeyin - kışkırtmayın... burada kimse durduk yere banlanmaz. kimseninde modmuş fln gözünün yaşına bakmazlar. daha dün bi mod ban yedi... 10 ay önce foruma yararlı olan bir mod forumdan hataları yüzünden tamamen silindi... ban değil silindi...

tekrar söylüyorum... kışkırtma yada propaganda yapmayın, icraat yapın. s.mod yada adminlerle bağlantıya geçin... oluru budur...

konu locked pls!!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri