bu mu adalet?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kuzay istemese yapmaz senn kadar mecburiyeti yok ne de olsa sen uploader teamdesin ama kuzay sadece foruma katkısı olsun diye paylaşım yapıyodu.
aynı kefeye koyman yanlış kardeş

Biz Foruma Katkısı Olsun Diye HUT'ta değilmiyiz?
FORUMA KATKIMIZ OLSUN DİYE FORUMUN RAPIDSHARE PREMIUM'UNU KULLANIYORUZ. DOSYALARIMIZA HACKHELL.COM RAR PASSWORD'UNU KOYUYORUZ! UĞRAŞIYORUZ! SANKİ BİZ FARKLI BİR NEDENLE PAYLAŞİYORUZ... HELAL OLSUN!

arkadaşım cızırtı yapma sorunun varsa s.mod yada adminlere pm at...

bu ne be mısır tarlası gibi... her önüne gelen bu bölüme konu açmaya başladı...

bi modla sorunun varsa s.mod yada adminlerle bunu görüş... nedir o öyle konunun altında eziklere kapak olsun.

burada çocuk bahçesi yönetmiyoruz, günde 60 bin kişinin ziyaret ettiği bir siteyi yönetiyoruz. ben foruma ayırdığım zamanı kızıma ayırsam kızım 19 aylıkken konuşmayı, 2 yaşında matematiği kapardı...

milletide yanlış bilgilendirmeyin - kışkırtmayın... burada kimse durduk yere banlanmaz. kimseninde modmuş fln gözünün yaşına bakmazlar. daha dün bi mod ban yedi... 10 ay önce foruma yararlı olan bir mod forumdan hataları yüzünden tamamen silindi... ban değil silindi...

tekrar söylüyorum... kışkırtma yada propaganda yapmayın, icraat yapın. s.mod yada adminlerle bağlantıya geçin... oluru budur...

konu locked pls!!!

kardeş kimse kimseyi yanlıs bilgilendirmio hersey ortada emeğine tesekkr edioruz saygı gösterioruz ii paylasımlar..ben ilgili kişlere pm attım merak etme...ama user banlandı ben herkesin herseyi bilmesini istiyorum..hersey ortada

ArkadaŞlar Sakin Tartisma Ortami Yaratmayin Buradakİ Konu Bellİdİr İkİlİ Dİyaloglara Gİrmeyelİm LÜtfen

evet bende cok gordum onu o saatlere kadar Kuzay bunu hakketmedi diye dusunuyom onun gibiler bu formda az :(:(

Kod:
Ettiği Teşekkür: 2.687
2.288 Mesajına 7.282 Kere Teşekkür Edildi

kuzaya saygım çoktur ama..

nisandan beri üye ve gördüğünüz gibi post ve paylaşım kasmış

bn burda kaç aydır üye olan ve deli gibi paylaşım yapan tanıyorum

onlar şuanda yönetici ama arkasından söylemediğiniz kalmıyo...

---------------------------

Ayrıca zevkimizden upload ediyoruz di mi

sırf sizin güvenilir program kullanın die sabahlara kadar çalışıyoruz

------------------------------

lock pls

kardeş kimse kimseyi yanlıs bilgilendirmio hersey ortada emeğine tesekkr edioruz saygı gösterioruz ii paylasımlar..ben ilgili kişlere pm attım merak etme...ama user banlandı ben herkesin herseyi bilmesini istiyorum..hersey ortada

ArkadaŞlar Sakin Tartisma Ortami Yaratmayin Buradakİ Konu Bellİdİr İkİlİ Dİyaloglara Gİrmeyelİm LÜtfen

İLGİLİ KİŞİLERE PM ATTIYSAN NEDEN BU TOPICI AÇMA GEREĞİ DUYDUN?

Яħ.;2247587' Alıntı:
İLGİLİ KİŞİLERE PM ATTIYSAN NEDEN BU TOPICI AÇMA GEREĞİ DUYDUN?

illahi ki polemik yaratcaklar

neyse bundan sonra bu konuda yorum yapmıyorum

herkes forum kurallarına uysun ve gereken sorunları o bölümün modlarıyla pm atarak tartışsın

ayrıca lock pls

enemy kadar kuzay kadar kaliteli paylaşım yapan yoktur heralde ancak sizinde dediğiniz gibi çok paylaşım yapmak forumda saygınlık kazanmaya yetmez önemli olan kaliteli paylaşım yapmaktır
burada da koloni oluşmuş malesef lütfen emeğe saygı gösterelim arkadaşlar enemy ye sempatim olmasada o da kaliteli bir paylaşımcıdır ve banlanmıştır

2w7lf76.gif

enemy kadar kuzay kadar kaliteli paylaşım yapan yoktur heralde ancak sizinde dediğiniz gibi çok paylaşım yapmak forumda saygınlık kazanmaya yetmez önemli olan kaliteli paylaşım yapmaktır
burada da koloni oluşmuş malesef lütfen emeğe saygı gösterelim arkadaşlar enemy ye sempatim olmasada o da kaliteli bir paylaşımcıdır ve banlanmıştır

BanLanan HakEtmiştir ki Banlanmıştır...

kuzay' ı Karma banladı , eğer biraz olsun tanıyorsam onu birazdan gelip konuyu kilitlemekle uğraşmayıp direk silecektir :)
Bende banlandım ve forumda bir sürü arkadaşım var neden konu açılmadı =)
Ben smod olsam konuya + yada - post atanları sorgusuz sualsiz banlardım =)

Not : Mesajımın ve mesajlarınızın silineceğini düşündüğüm için sizde artık kasmayın parmaklarınızı yormayın =)
Her banlanan hakkında konu açılır bundan sonra o zaman =)

Resim size birşey ifade ediyor mu? çoğunuz tanımıyorsunuz biLe !!!
HackHeLL için gecesini gündüzüne katan bir yöneticiydi. Bu Adam BiLe Yaptığı Bazı HataLardan DoLayı BanLandıysa Hiç Kusura Bakmayın Ama YanLışsınız !!!
HackHeLL'de banLanan iLk kişi kuzay değiL son kişi de oLmayacak .

Sözüm Konuya sürekLi post atıp ortaLığı germe çabasında oLanLara:
İster abi nasihatı oLarak aLgıLayın, isterseniz tehdit
akıLLı oLun suyunuz ısınıyor...

Konunun açık kalıp tarafların birbirleriyle tartışmadan konuşmasında bence sakınca yok.

kuzay kadar o yapan yoktur kuzay kadar bu yapan yoktur!

Enemy kadar şunu yapan yoktur da vardır da yoktur!!

Ya arkadaşlar bizde yönetici olurken sizin gibi değil miydik? Bizde sizler gibi normal userdik çalıştık,çabaladık buraya geldik.. Biz bu siteye bir şey vermedik mi? Nedir bu anlamadım ya kuzay şudur kuzay budur enemy şuruptur da öbürü haptır siz çöpsünüz??

Adam suyunuz ısındı demiş evet doqru demiş ya anlamıyorum hem adamları köşeye sıkıştırır kötü söz söyletirsiniz hemde ardından laf yapar haklı olmaya çalışırsınız? Merak ediyorum hangi yönetici arkadaşım size hak vericek.. User olabilirsiniz bide Moderatörüz bunu anlatabiliyor muyum? Her lafınız altında birinin paylaşım yaptıqı ve yapmadıqı yatıyor! Ya biz bu siteye hiç birşey katmıyor muyuz? Allah'tan korkun biraz be oturup saatlerce ingilizce yazıları türkçe yapan onu bunu orada okuyup gelip sizlere aktaran sadece 2 kişi mi? Forumun düzeni için elinden geleni yapan sadece 2 kişi mi? Çıldırtmayın adamı yeter be yönetim böyle yönetim şöyle çok biliyorsanız o mertebeye ulaşmayıda bileceksiniz!!!

He bak FoFeR güzel cevap vermiş o banlanan kişi bir zamanlar bazı tarafların örnek aldığı sevdiği saydığı göz önünde bulundurduğu biriydi.. Gece gündüz dinlemez buralarda olurdu ama noldu yaptığı birkaç şeyden dolayı banlandı.. Evet karşı çıkanlar oldu ama haksızdılar dolayısı ile bir sonuç çıkmadı! Burada haksızsınız ama hala konuşuyorsunuz anlamış değilim..

Konunun açık kalıp tarafların birbirleriyle tartışmadan konuşmasında bence sakınca yok.

bunu okuyun arkadaşlar lütfen sadece şunu soruyorum ne kadr katkısı var yok ne kadar konu acmış falan degil bi olay karşısında ceza verilcekse ki nedenler ortda bir tarfa verilmiş diger tarafa verilmemiş...hak eden banlanır lafım yok ama böyle biri durmda neden sadec kuzay banlamış diger arkadaslar banlanmamış sadece bu size göre adil bişey mi....

bunu okuyun arkadaşlar lütfen sadece şunu soruyorum ne kadr katkısı var yok ne kadar konu acmış falan degil bi olay karşısında ceza verilcekse ki nedenler ortda bir tarfa verilmiş diger tarafa verilmemiş...hak eden banlanır lafım yok ama böyle biri durmda neden sadec kuzay banlamış diger arkadaslar banlanmamış sadece bu size göre adil bişey mi....

yahu sen pm attıysan konuyu açma amacın nedir ?
tamam peki anladık açın banını adamın :vur

Tartışma olursa ne olcak ?
Misal biri banlanacak "tartışma oldu konu locked" denecek sonra banlanan şahsın arkadaşı gidecek bu bölüme gene konu açıcak
neyse siz daha iyi bilirsiniz

...İster abi nasihatı oLarak aLgıLayın, isterseniz tehdit
akıLLı oLun suyunuz ısınıyor...

+1

J@CK@L'ın foruma emeği büyük, tartışılmaz... hatta unutmam, adam memur maaşıyla sırf hh için nete giriyordu... bi aralar faturaları ödeyemediği için ADSL'si kapanmıştı...

J@CK@L'ın banladığı adam sayısı bile kim bilir kaçtır... ama kimse vazgeçilmez değil.

Dark'ın bi lafı var... onu bi söyliymde sonrasını siz düşünün...

ister 15.000 mesajı olsun ister 15.000 teşekkürü ister 15 mesajı... bu forumda herkes eşittir...

yahu sen pm attıysan konuyu açma amacın nedir ?
tamam peki anladık açın banını adamın :vur

Tartışma olursa ne olcak ?
Misal biri banlanacak "tartışma oldu konu locked" denecek sonra banlanan şahsın arkadaşı gidecek bu bölüme gene konu açıcak
neyse siz daha iyi bilirsiniz

Konuları başından beri sessizce takip eden birisiyim. Ve konuda arkadaşın haklı olduğu bazı şeyler olduğunu düşünüyorum.
Ortada hiçbirşey yokken hassas olduğumuz şu günlerde, birinin adaylık konusuna türk müsün gibi bir mesaj atıldı,
tabi mesajı atma amacı bu değildi arkadaşın, başka birşey kastediyordu,
ama samimiyeti olmayan birine böyle mesaj yazmak hiç kuşkusuz ters tepkiyi gerektirirdi,
ardından arkadaşın tepkisine karşılık alttan almayıp yine ters bir tepki daha verdi yönetici arkadaşımız, bir ölçüde ipler burada kopmuş oldu ve de yine bu yönetici arkadaşımız gerçekten kavga da söylenmeyecek birşey yazdı, "seni cıktıgın yere geri sokarım" gibisinden, tepkiler üzerine bunu editledi. Kendimi bu arkadaşların yerine koyuyorum, bir user olsam karşımda kim olursa olsun bu tarz bir yaklaşıma karşılık sessiz kalamazdım. Benim olaya tarafsız olarak bakış açım böyle. Tabi doğrudur yanlıştır orasını bilemiyorum...

Konu Baska Yerlere Sapmis Yaw Kimin Nekadar Emegi Var O Degİl Heralde Konun Amaci Sadece Neden Adalet Yok O Sorulmus Bencede Dİean Hakli Adaletsizlik Olmus Tabİ Gordugum Kadariyla Yalnissam ÖzÜr Dİlerİm Saygilarimla

hüseyin ii diyorsunda biz yönetimde konu açarken korka - korka açıyoruz bize "bunun için konu açmayın" dersiniz diye... bu arkadaşlar her dakika bi şikayet konusu açıyor. o zaman bizim mod olmamızın ne anlamı kalıyor???

+ olay ile ilgili gerekli kişilere pm attım demiş. o zaman bu konuyu açmasındaki amaç nedir?

cevap mı gelmedi de konu açtın...

ben solariz'e sabah saat 12'de msn'den bişey yazdım solariz bana bile geri dönmedi... demek ki ilgili kişiler meşguller...

2mg0cnr.jpg

gercektende yukardaki gibi bi kelime kulanıp banlanmadıysa bu cifte standart degilde nedir sorarımm size nedemek cıktıgın delige sokarım

modların biz userlara boyle pis bir laf etme hakkı oldugunu dusunmuyom banada yazsalar bende tepki verirdim

ben kuzayın arkasındayım

kuzey banlandımı beynimden vuruldum ya abi çok seviodum ben kardeşimi

kaplan haklısın doru sölüosun bence o lafı yazanda cezasız kalmamalı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri