diean
Banned
- Reaction score
- 0
arkadaslar hiç polemik yaratmıcam sadece belirttiğim şudur belki olayları bilmiyosunuzdur içerpiğini merak ederseniz görev almak isteyenler bölümünde görev talebinde bulunmustum bu konudan takip edebilirsiniz benim söyleyeceğim şudur kuzay arkadasımız bugün argo kelime kullandığı için banlanmıştır,,,
kuzayın kullandığı kelime budur,,eziklere kapak olsun
bir mod olan SKYANGEL kullandığı kelimeler:ulan artistler sizi cıktığınız yere sokarım (tabi siz bunu göremiceksiniz görenler bilir aldığı tepkiden dolayı bu mesajını silmiştir.)ayrıca kendi fikrine katılmayan insanları cins cins konusmak ve kalitesiz insan olmakla suclamasıdır..
diğer bi mod olan MANİGATÖR ün kendisinden 7-8 yaş büyük insalar için kullandığı kelimeler Suyunuz Isınıyor Çocuklar Farkındasınızdır İnşallah...
Diean Seninde Adamlığını Sorgulamamı İstemezsin...
Paylaşımınızı Düzgünce Yapın, Yok Ben Palyaçoluk Yapıcam..Birbirimize Kapakçılık Oynuyoruz Derseniz..
Bostancı Lünaparkına 2 Tane Bilet Kesiyim, Gidin Eğlenin...
şimdi size soruyorum eğer bi ceza verilecekse neden sadece bir kişiye verildi ..bunun sebebi sadece user olmasımı ondan cok daha ağır seyler yazan bu arkadaslar ın ceza almamasının sebebini yorumlarınıza bırakıorum
sizce bu nekadar adil.......
ADALET SADECE SANAL ALEMDE DEĞİL HAYATINDA HERKESE LAZIM OLAN BİŞEYDİR...
AYRICA ARKADASLARDAN BU KONUNUN KAPATILMAMASINI RİCA EDİYORUM
kuzayın kullandığı kelime budur,,eziklere kapak olsun
bir mod olan SKYANGEL kullandığı kelimeler:ulan artistler sizi cıktığınız yere sokarım (tabi siz bunu göremiceksiniz görenler bilir aldığı tepkiden dolayı bu mesajını silmiştir.)ayrıca kendi fikrine katılmayan insanları cins cins konusmak ve kalitesiz insan olmakla suclamasıdır..
diğer bi mod olan MANİGATÖR ün kendisinden 7-8 yaş büyük insalar için kullandığı kelimeler Suyunuz Isınıyor Çocuklar Farkındasınızdır İnşallah...
Diean Seninde Adamlığını Sorgulamamı İstemezsin...
Paylaşımınızı Düzgünce Yapın, Yok Ben Palyaçoluk Yapıcam..Birbirimize Kapakçılık Oynuyoruz Derseniz..
Bostancı Lünaparkına 2 Tane Bilet Kesiyim, Gidin Eğlenin...
şimdi size soruyorum eğer bi ceza verilecekse neden sadece bir kişiye verildi ..bunun sebebi sadece user olmasımı ondan cok daha ağır seyler yazan bu arkadaslar ın ceza almamasının sebebini yorumlarınıza bırakıorum
sizce bu nekadar adil.......
ADALET SADECE SANAL ALEMDE DEĞİL HAYATINDA HERKESE LAZIM OLAN BİŞEYDİR...
AYRICA ARKADASLARDAN BU KONUNUN KAPATILMAMASINI RİCA EDİYORUM