Bu Millet Aptal Kimi Seçeceğini Bilmez !!

Newwave

Altın Üye
Altın Üye
Reaction score
0

2dcfw51.jpg

BU MİLLET APTAL

PKK'YI BİTİREMEYEN PAŞA'nın AKP'yi bitirme planı..

Eski Genelkurmay Başkanı İsmail Hakkı Karadayı'ya ait yeni bir ses kaydı internete düştü. Karadayı yine cumhurbaşkanlığı seçimleriyle ilgili girişimlerini anlatıyor. Eski komutan ayrıca hükümete müdahale ve sonrası için alternatifleri anlatıyor.

Ses kaydının tam metni:

Halk cahil, cumhurbaşkanını halkın seçmesi kadar tehlikeli bir şey yok Geçen üst düzey çok üst düzey bir komutanla konuştum, o da diyor ki yani hedefleri belli kesinle yani tereddüt etmenin âlemi yok.
Bunların hedefleri kesin diyor. Bunun dışında başka bir şey düşünmemek lazım. Yani efendim demokrasi, insan hakları, özgürlük bunların hepsi bahane. Fevkalade tehlikeli.. Şey cumhurbaşkanını şey seçmesi. Böyle bir şey kısa zamanda olmaz, ondan sonra bir de Türk şeyin halkın seçmesi, kadar tehlikeli bir şey yok çünkü Türkiye Fransa, İsviçre değil halk cahil.

ASKER MÜDAHALE ETMELİ, BİLDİRİ METNİ HAZIR

Daha 25-30 sene askerin himayesinde gitmesi lazım demokrasinin, Türkiye'nin.. Hemen Onur Bey'e söyledim gerekirse yargıya mı müracaat edecekler böyle şey olur mu? Bülent Tanla bana bildiri metnini okudu. Asker müdahale etmesi lazım bugün sabah geldi yaa şeyy Bülent Tanla, orduevinde oturduk biraz 1 saat 1,5 saat kadar bugün yarın şey yayınlayacak, bildiri yayınlayacak, şeyini falan okudu metnini şimdi şeye gidiyor, ne yapın edin asker katılsın istemiyorum ama şu var hatta ben söyledim. Çünkü öyle bir haber aldım. Bende söylemiştim bunların istemediği bir şeye hayır hayır derseniz adam balkondan düşüyor tek eliyle tutunmuş kurtarması yok eğer buna yardım etmezsen bu adamı çıkartmazsan hain olursun vatan haini olursun, adam tek ülke bu vaziyete gelirse asker müdahale etmesi lazım.

Tabii bunlar gene böyle şeyler yaparlarsa asker bugün dur der. Demesi lazım yavv. Biz nasıl dedik adamlara. O bakımdan şimdi diğer partilerde kamuoyunda bir şey var. Halk Partisi daha ağırlık basacak falan diye, iki parti birleşmiş, ama bunun içinde çok uğraştım. İki parti birleşmiş, halk partisi yalnız son aldıkları o bir iki tane şey bir iki tane adam almışlar İsmail Amasyalı bilmem ne falan olmaz bunlar.

CHP BAŞKANLIĞINDA KOALİSYON

Bu seçimleri 4 parti girer benim hedefim, şey 4 parti girer bunların benim istediğim, Cumhuriyet Halk Partisi'nin başkanlığında bir koalisyon. O takdirde şartlar çok değişir.

Ilımlı aday Vecdi Gönül projesi tuzak
3-4 ay evvel Onur Öymen'e yazdım, bu seçimde hükümetin tarafı başarılı olursa, ikinci seçimde büyük avantaj sağlar anlatabildim mi? İkincisi bu AKP'den birisi olursa Vecdi Gönül olabilir, olursa AKP iktidarı devam eder, tek parti iktidarı, otokrasi devam eder. Tek parti iktidarı, o mahsurlu tabi.. Mesela ben sanmıyorum ki bu adamın Sayın Sezer'in reddettiği bazı yasalara hayır diyeceğini sanmıyorum.

HİKMET ÇETİN'E CANIM SIKILDI

Hikmet Çetin alternatif cumhurbaşkanı adayı dün Hikmet Çetin'le konuştum. Dün gazetede bir şey okudum, Hikmet abi etrafında yeni bir parti diyor. Çok canım sıkıldı. Akşam aradım dedim ya hikmet bey bu ne anlama geliyor. Hakikaten doğru mu dedim efendim çok zorlanıyorum diyor valla ben size bir şey söyleyeyim dedim ben sizin dostluğunuzu gördüm. Ondan sonra büyük itibarınız var bir bu değerli şeyiniz hatta size dedim ben ilk defa söylemiştim. Benim cumhurbaşkanı adayım sensin diye söylemiştim. İki sene evvel. Ondan sonra bu dedim şeyi bırakın hangi parti sonradan adam oldu. Girersiniz yüzde bir ondan sonra sıradan bir lider olursunuz. Lider bile olamazsınız. Bu dedim çok önemli. Valla ben de öyle düşünüyorum dedi yarım saat 45 dakka konuştuk. O zaman senden ricam şeyle konuş Erkan Mumcu ile konuş ondan sonra bana geldiler ne yapalım dediler.

NUR SERTER MİLLİ EĞİTİM BAKANI

Nur Serter Milli Eğitimi a'dan z'ye değiştirecek. İlk iş şeyi halletmek lazım Milli Eğitimi hemen düzeltmek lazım, milli eğitimi a dan z ye kadar düzeltmek lazım. İnşallah bu Nur Serter kazanır da, Nur Serter bizim Encümen-i Danişte, onu da sonradan aldık biz kazanır da Milli Eğitim Bakanı olur, üniversitede rektör yardımcısı. (Star)

Kaynak

bunu yargılamayan Türk yargısına yazıklar olsun.. ayıp yaa..

aziz nesin geliyor aklıma...
akp nin icraatlarına baktıkça hak vermemek elde değil
yinede bu millet aptal lafını kınıyorum
bunun yerine
bu millet kasıtlı olarak eğitimsiz cahil bırakılmış
mesleksiz bir toplum yetişmesi sağlanmış
kendi siyasi ve dünyevi istekleri doğrultusunda politikacılar tarafından en masum duyguları inançları kullanılmış ve kullanılmaya devam edilmektedir
deseydi
kurduğu cümlede daha haklı olurdu

Oldu olacak darbe için yüksek okulda açalım...

Dersleri sayıyorum...

1)Darbe ekonomisine giriş...(2.yy=mikro darbe,3.yy=makro darbe)

2)Darbe bütçesi...

3)Darbe sosyolojisi...

4)Türkiye cumhuriyeti darbeler tarihi...

Saydığım bu 4 ders 2 yıl içinde okutulmalı.Harbiyeyi ilk 30 da bitiren bu okullara alınmalıkı darbe entellektüel ve bilgi birikimi olanlar sayesinde yapılsın:biggrin...Hem kansız olur,hemde daha az zorumuza gider ne dersiniz...

not:Eğer darbe istemiyorsanız Okula hazırlık + bağıl çan sistemi getiriniz bu sayede okulu bitiremez darbede yapamazlar...:durdurun

yazının tamamına değil ama halk seçemez konusuna bazı yönleri ile katılıyorum, oy verecek başına getirecek halk bir partiyi, ama icraatlerine bakmıyor, ne yapmış ne yapmamış, memleketin durumu ne, imf, ab ,abd ,israil,, ile ilişkileri tavizler üstünemi, bunlara bakmaz ,gider aaa bagırıyor, bu adam kabadayı, oy vereyim pat diye oyunu atar, sonrada işsizim ,param yok, hizmet yok ,der durur kusura bakmasınlar, bu halkın bir kısmı ama, oy verirken iyi sonuçlarınada katlanın o zaman ,ama bizlerin mağduriyeti ne olacak, kimseden cevap yok ........

Helal olsun paşaya Doğruları Söylüyor .
:goz:
sana katılıyorum ama,paşanın söylediğide kanıtlanamıyorki..ses kayıtları artık delilde değil..yine yandaş basın, yine boş gündem...

en güzel yönetim biçimi diktatörlük ne seçim var ne referandum en isi yeni bir padişah seçelim oda deniz baykal olsun

bu haLkın yarısına aptaL demek kimsenin haddine değil.
O oyları vereninde vermeyende oLduğu gibi aklı gözü kuLağı var.
Bende bu konu üzerine bir lafda buLunayım.
Eğitim CehaLeti aLır Ama EşekLiK Baki KaLır.

bu haLkın yarısına aptaL demek kimsenin haddine değil.
O oyları vereninde vermeyende oLduğu gibi aklı gözü kuLağı var.
Bende bu konu üzerine bir lafda buLunayım.
Eğitim CehaLeti aLır Ama EşekLiK Baki KaLır.

eğitim öğretim yaptıran hocan da doğru diye yanlışları öğretirse,! cahili kara cahil yapar, arkadaşım, ayrıca eşşek okadar hizmet eder, hemde vatanını satmaz:) en azından hayvandır seside çıkmaz :), yediği kaba da pislemez, ama cahil herşeyi yapar anasınıda satar, babasınıda satar, hele kara cahilse kendinide satar, vatanınıda SATAR,üstünede oh iyi yaptım der oturur sıç...... umarım anlamışsındır :):)

şu düştüğümüz durumlara bakılırsa akıllı sayılmayız en azından

Teşhisini yapan aziz nesin gerçekten büyük bir aydınmış.

Bu üLkeye Deniz baykaL padi$ah oLsa üLke 2 Gün Dayanamaz. . .

Ayrıca oyLarın %50'sini aLmı$ bir Partiyi hiç kimse Küçümseyemez. . .

Sizin Dediiniz Aysun Kayacı'nın DediiyLe e$ Değer Benim Oyum = Çobanın Oyu bunu SorguLayan Zihniyet Türkiye'ye Katkı sağLamayacaktır. . .

Tamamen doğru aynen katılıyorum. Siz bu millete cahil denilemez die die zaten hiç gelişme olmamış. Gerçekleri acık bir şekilde dile getireceksin. Bu bir Türkiye gerçeği bu ülkenin 3/2 si cahil ve eğitimsizdir. Zaten bunlar doğru olmasa ülke bu halde olmaz.

pkk'nın sadece askeri yöntemlerle çözüleceğini zanneden gafillere de aptal desek mi?

pkk'yı bitiremeyen başbakanları, cumhurbaşkanlarını da aynı şekilde eleştiriyor musunuz?

yıllar önce adnan menderes odun koysam seçilir demişti. bu da türk milletini aptal yerine koymak olarak değerlendirileblir mi?

parti liderlerinin halka danışmadan istediği adamı istediği yerden aday göstermesi ve seçilmesi milleti APTAL yerine koynak değil de nedir?

ses kayıtları delil olarak kabul edilmiyor ses kayıtlarınınpaşaya ait olduğunu ispatlayabiliyor musunuz?

"İlk iş şeyi halletmek lazım Milli Eğitimi hemen düzeltmek lazım, milli eğitimi a dan z ye kadar düzeltmek lazım.."
bir eğitimci olarak paşanın bu sözüne sonana kadar katılıyorum

мυѕтαƒαƒв;4169969' Alıntı:
Bu üLkeye Deniz baykaL padi$ah oLsa üLke 2 Gün Dayanamaz. . .

Ayrıca oyLarın %50'sini aLmı$ bir Partiyi hiç kimse Küçümseyemez. . .

Sizin Dediiniz Aysun Kayacı'nın DediiyLe e$ Değer Benim Oyum = Çobanın Oyu bunu SorguLayan Zihniyet Türkiye'ye Katkı sağLamayacaktır. . .

1. deniz baykal padişah olmaz,seçilir. üLke 2 Gün Dayanamaz. iddianı neye göre dile getiriyorsun?
2. dtp %50 oy aldığında da her yaptığına amenna mı diyeceğiz. bu nasıl bir demokrasi anlayışıdır.

eğitim öğretim yaptıran hocan da doğru diye yanlışları öğretirse,! cahili kara cahil yapar, arkadaşım, ayrıca eşşek okadar hizmet eder, hemde vatanını satmaz:) en azından hayvandır seside çıkmaz :), yediği kaba da pislemez, ama cahil herşeyi yapar anasınıda satar, babasınıda satar, hele kara cahilse kendinide satar, vatanınıda SATAR,üstünede oh iyi yaptım der oturur sıç...... umarım anlamışsındır :):)

Kimin ne yaptığını herkes çok iyi biLiyor.
BiriLeri çıkıyor vatan eLden gidiyor diyor.HaLbuki biLmiyor ki bu Ergenekon Terör örgütü Bu devLetin kökünü kazıyacak.AkıL edemiyor düşünemiyor.Sanırım anLamışsındır :goz:
Ayrıca o eşşek oLarak kabul ettiğin kişiLerin sesi çıkmadığı için Avrupa ekonomimizi aLkışLıyor :goz:
Benim açıkLama yapmama gerek yok zaten gören görüyordur.
Şunuda söyLemeden geçemeyeceğim yemek yediği kaba pisLeyeni haLkım öyLe güzel seçti ki
%47 iLe kimin pisLediği seçti.Durum ne oLursa oLsun sandığa saygı duymak zorundayız.
Sandığa haLkımızın seçtiğine saygısı oLmayan eşşek oLsa ne oLur yemek yediği kaba pisLese ne oLur dimi ;)

Madem demokrasiyi benimsediysek sonuçlarına katlanacagız... hazmedemeyen ler için sade ve aromalı sodalarımız mevcuttur... 2. dalga yumruk 29 martta geliyor akıllıysanız ... alalım ölçünüzü
:)

adam bu millet aptal diyor ve onaylayan aptallarda mevcut yazık harbiden olm siz bu millet e dahil deilmisinis bırakın herseyi ananız bacınız akrabalarınız dedeleriniz bu millet e dahil deil mi bu nasıl bi salaklıkdır ki siz sadece bi partiyi boklucam die aptallasıyorsunuz işine gelmeyince halk cahil gerzek durumunda işine gelince halk ii yok öle cakallık

Geri