Bu Millet Aptal Kimi Seçeceğini Bilmez !!

Millet ''aptallara'' okadar çok tokat vurduki, aptallar ,hala kimin aptal olduğunu anlayamadı.
Sayın eğitmen kardeşimiz,demokrasinin tarifini yaparmısın,yarın dtp belki %50 oy alır,senin demokrasin buna ne der,öğrenelim.Gerçi akp 47 aldı onuda hazmedemediniz,bu durumda ne icatlarınız var,nasıl kanunlarınız saklı onu açıklarsanız sevinirim.
Ama şunuda hatırlatmadan geçmeyelim DTP seçime girip o bölgeden %40 oy almadığı zamanlarda
o oyların hangi partiye gittiğine bakarsan (kopye vereyim sosyal hırsızlar partisi) durum daha trajik
olmuyormu? sayın metalic kardeşim.

Türk milleti kesinlikle aptal deyil fakat öylebir içimize işlemişlerki elimiz kolumuz baglı oldugundan aptal gibi davranıyoruz ......

Kimin ne yaptığını herkes çok iyi biLiyor.
BiriLeri çıkıyor vatan eLden gidiyor diyor.HaLbuki biLmiyor ki bu Ergenekon Terör örgütü Bu devLetin kökünü kazıyacak.AkıL edemiyor düşünemiyor.Sanırım anLamışsındır :goz:
Ayrıca o eşşek oLarak kabul ettiğin kişiLerin sesi çıkmadığı için Avrupa ekonomimizi aLkışLıyor :goz:
Benim açıkLama yapmama gerek yok zaten gören görüyordur.
Şunuda söyLemeden geçemeyeceğim yemek yediği kaba pisLeyeni haLkım öyLe güzel seçti ki
%47 iLe kimin pisLediği seçti.Durum ne oLursa oLsun sandığa saygı duymak zorundayız.
Sandığa haLkımızın seçtiğine saygısı oLmayan eşşek oLsa ne oLur yemek yediği kaba pisLese ne oLur dimi ;)

kardeş niye alındın :) 1 ergenokon u kuran dış güçler kimdir? mahir kaynak eski mit

müsteşarı anlatıyor, amerikalı görevliye sormuşlar ergenekon olayı nedir diye, oda demişki

biz iddianameyi biliyoruz, izin verdik anlamında konuşması var :) yani amerika destekli akp

ergenekon süreci için ergenekonu kuranlardan izin almış :) 2 eşşek lafını sen söylemişsin

bende demişimki, eşşek bile, insan kılığında gezen, hayvandan aşağı, insanlardan daha

evladır ( genel anlamda söylüyorum, ama gerçek bu, geçenlerde kızcazın kafasını kesen

hayvan gibi, vatanını satan hainler gibi) 3 ben akp yi kastedmedimki niye alındın :) yada

akp yi seçenleri kastedmedim :) yandaş medyanın, televole programlarının, magazin

programlarının, peşine takılıp, sürü pisikolojisi ile giden, aklını kullanmayan insanlarda çok

değilmi ?

bak 80 darbecilerinin anayasası duruyor, ergenekonun kurucuları amerika duruyor ,ben

diyorumki maşa adamlarla uğraşmak yerine, asıl gücü yetiyorsa yetkililerin amerika ab ve

israil ile uğraşsın ...........:)

kardeş niye alındın :) 1 ergenokon u kuran dış güçler kimdir? mahir kaynak eski mit

müsteşarı anlatıyor, amerikalı görevliye sormuşlar ergenekon olayı nedir diye, oda demişki

biz iddianameyi biliyoruz, izin verdik anlamında konuşması var :) yani amerika destekli akp

ergenekon süreci için ergenekonu kuranlardan izin almış :) 2 eşşek lafını sen söylemişsin

bende demişimki, eşşek bile, insan kılığında gezen, hayvandan aşağı, insanlardan daha

evladır ( genel anlamda söylüyorum, ama gerçek bu, geçenlerde kızcazın kafasını kesen

hayvan gibi, vatanını satan hainler gibi) 3 ben akp yi kastedmedimki niye alındın :) yada

akp yi seçenleri kastedmedim :) yandaş medyanın, televole programlarının, magazin

programlarının, peşine takılıp, sürü pisikolojisi ile giden, aklını kullanmayan insanlarda çok

değilmi ?

bak 80 darbecilerinin anayasası duruyor, ergenekonun kurucuları amerika duruyor ,ben

diyorumki maşa adamlarla uğraşmak yerine, asıl gücü yetiyorsa yetkililerin amerika ab ve

israil ile uğraşsın ...........:)

1.Mesajımı sana cevap oLarak yazmadım.Genel bir açıkLamaydı.
Sadece cahillik,eğitimsizLik gibi bir konuya girmişken böyLe bir açıkLama yapmak istedim.
2.AKP iLgiLi birşeyLer söyLemişsin.Bunu bende duymadım hele bi konu oLarak açda biLgileneLim.
3.''Ergenekon'un Avukatıyım'' diyen bir adam var.Aman dikkat.

kardeş akp ye birşey demedim akp seçmeninede, ülkemizde okumuş cahiller kadar, okumamış

cahillerde çoktur, asıl mesele bu, bugün akp yi seçerler yarın başkasını, tarafsız medyamız %5

geriye kalan %95 medya

buda ne denli cahiller oluşturur biliyorsundur, ergenekon örneğini verdim, mahir bey

söylüyor, eski mit ci işte, 1 oy vermek demek 1 ülkede o ülkenin nasıl yönetileceğini seçmek

demektir, vatandaş olarak, şuan partiler bazında, kaç parti yapacağı, sözünü verdiği ,icraatlerinden

bahsediyor ? çok az bizim gibi 3 . sınıf ülkelerde, her zaman işbirlikciler olur, önemli olan bunları

destekleyen, fitneleyen, dış güçler ile mücadele vermektir, elbette işbirlikçilerde yargılansın, ama asıl

pislik üretenler ne olacak ? anlatacak çok mevzu var :) burada anlatırsak uzun sürer, belkide bizide

alırlar ,ergenekon cu diye,:):)

Ayak olan kimdi ?
Ayak Olabiliyorsan aptalsın demektir!

paşamız doğru söylüyor katılıyorum şu anda asker darbe yapsa wallahi savunurum darbeyi çünkü ülke çok kötü bi yere gidiyo cumhurbaşkanı kürdistan diyo anlamıyorum artık son olarak da o arınç mıdır nedir eski meclis başkanı bugün ne yaptığını görmüşsünüzdür istiklal marşı çalarken araya oyun havası çalıyodu cevabı da araya karışmış son günlerdeki istiklal marşı ile ilgili sözlerini biliyosunuz

kardeş akp ye birşey demedim akp seçmeninede, ülkemizde okumuş cahiller kadar, okumamış

cahillerde çoktur, asıl mesele bu, bugün akp yi seçerler yarın başkasını, tarafsız medyamız %5

geriye kalan %95 medya

buda ne denli cahiller oluşturur biliyorsundur, ergenekon örneğini verdim, mahir bey

söylüyor, eski mit ci işte, 1 oy vermek demek 1 ülkede o ülkenin nasıl yönetileceğini seçmek

demektir, vatandaş olarak, şuan partiler bazında, kaç parti yapacağı, sözünü verdiği ,icraatlerinden

bahsediyor ? çok az bizim gibi 3 . sınıf ülkelerde, her zaman işbirlikciler olur, önemli olan bunları

destekleyen, fitneleyen, dış güçler ile mücadele vermektir, elbette işbirlikçilerde yargılansın, ama asıl

pislik üretenler ne olacak ? anlatacak çok mevzu var :) burada anlatırsak uzun sürer, belkide bizide

alırlar ,ergenekon cu diye,:):)

Dediğin kısmen doğru değişken bir oy dağıLımı oLuyor.
Ama sözoüm mecListen dışarı bu seçimLerin sonucuda ''CahiLLer'' denen kesim tarafından beLLi oLuyor.
Buranın aLtını çizmek lazım.Bunu göremeyenLer yada görmek istemeyen partiLer
iktidarLık sevdasından vazgeçmiş demektir.
Ergenekon'a konusuna girmek istemiyorum ne desem oLay oLuyor =)

ustura misali keskin zekaların dansını izle...acaba kaç cambaz durur aynı ipte...emekler misin koşmadan önce...al bide burdan yak,sadrazamın ikram :)

PKK'YI BİTİREMEYEN PAŞA'nın AKP'yi bitirme planı..

L]

bizim milletimizin birçoğu zaten kendi bildiği işin dışında daha uzmandır.
misal;

hayatında top oynamamıştır ama en iyi futbolcudur.
adam işsizdir ama çok iyi ekonomisttir.
kasaptır ama iyi bir doktordur.
ehliyeti yoktur ama iyi bir şofördür.
iyi bir(acaba) askerdir ama pkk yı bitiremez.
vs. vs.

Geri