yaa arkadasım bana ve hackhell'e küfür etti diyorsun.Sana neden ve nerden ,niye, niçin inanalım ?
+ Dha 3 mesajın var arkadasının msn'sini hackletmek icin burda milleti galyana getiriyorsun.
+ Allah bilir cocukla iddalasmıssınızdır msn'ini hacklerim diye hackleyemeyince saygı deger google' amcaya Hack yazmıssındır PR'si büyük olan hackhell ilk sırada cıkmıstır ve sende burayı Hack sitesi sanmaktasın.
+ Yasın 23. Ama hangi yasın Beden'mi Zihin'mi ?
Lütfen böyLe saçma sapan konularla HackheLL AiLesini ugrastırma .. :goz:
ѕιzιη вєη ηαѕıℓ ιηѕαηℓαя σℓ∂υğυηυzυ αηℓα∂ıм..
TæMæM özür dilerim..poseidon ark.ın dediği gibi 'TOZ' oluyorum..
Ayrıca farkındaysanız önceki mesajlara bu konu için yeni bi üyelik aldığımı yazmışım..
poseidon ark.ın dediği gibi 'TOZ' oluyorum..
Ayrıca farkındaysanız önceki mesajlara bu konu için yeni bi üyelik aldığımı yazmışım..
Poseidon'un dedigini yaptıgın icin tesekkürler...:goz:Yaptıgının komik bir sey oldugunu ve nick'ini utandırmamak icin yaptın degilmi ?:melek
kimseyi keklediğim fln yoq..ayrıca seviyeli oL.. lütfen defol fln diyemessin..
Yaptığım şey komik fln değil..ama sen öyle sanıyorsan gülebilirsin serbest :goz:
Poseidon'un dedigini yaptıgın icin tesekkürler...:goz:Yaptıgının komik bir sey oldugunu ve nick'ini utandırmamak icin yaptın degilmi ?:melek
SENİN YAPTIININ SEVİYESİ NEYDİ ACABA ?
Ya arkadşım konuyu uzatma yha
madem beğenmiyorsun bizi yukarda çıkış bölümü var yada pencerinin sağ üstte çarpı işareti var..
Yaptığım şey komik fln değil..ama sen öyle sanıyorsan gülebilirsin serbest :goz:
yaw tamam sizden sadece şu msn'yi hacklemenizi istedik ne yaptım ne yazdım sanki.