Bu Kişi Hackhell Ve Bana Hakaret Etti..!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kapatın artık şu konuyu.

üçkağatçı sevmediğin bir kişinin msn sini hackletmek istiyorsun ama hackhell i olaya alet ediyorsun adam gibi doğruları yazsana

yaa arkadasım bana ve hackhell'e küfür etti diyorsun.Sana neden ve nerden ,niye, niçin inanalım ?
+ Dha 3 mesajın var arkadasının msn'sini hackletmek icin burda milleti galyana getiriyorsun.
+ Allah bilir cocukla iddalasmıssınızdır msn'ini hacklerim diye hackleyemeyince saygı deger google' amcaya Hack yazmıssındır PR'si büyük olan hackhell ilk sırada cıkmıstır ve sende burayı Hack sitesi sanmaktasın.
+ Yasın 23. Ama hangi yasın Beden'mi Zihin'mi ?

Lütfen böyLe saçma sapan konularla HackheLL AiLesini ugrastırma .. :goz:

Visi kardesım guselce acıklamıs pck0pat :D hade bakalım

ѕιzιη вєη ηαѕıℓ ιηѕαηℓαя σℓ∂υğυηυzυ αηℓα∂ıм..
TæMæM özür dilerim..poseidon ark.ın dediği gibi 'TOZ' oluyorum..
Ayrıca farkındaysanız önceki mesajlara bu konu için yeni bi üyelik aldığımı yazmışım..

ѕιzιη вєη ηαѕıℓ ιηѕαηℓαя σℓ∂υğυηυzυ αηℓα∂ıм..
TæMæM özür dilerim..poseidon ark.ın dediği gibi 'TOZ' oluyorum..
Ayrıca farkındaysanız önceki mesajlara bu konu için yeni bi üyelik aldığımı yazmışım..

defol biz senin keklediin dier salaklardan deiliz

poseidon ark.ın dediği gibi 'TOZ' oluyorum..

Poseidon'un dedigini yaptıgın icin tesekkürler...:goz:Yaptıgının komik bir sey oldugunu ve nick'ini utandırmamak icin yaptın degilmi ?:melek

kimseyi keklediğim fln yoq..ayrıca seviyeli oL.. lütfen defol fln diyemessin..

Poseidon'un dedigini yaptıgın icin tesekkürler...:goz:Yaptıgının komik bir sey oldugunu ve nick'ini utandırmamak icin yaptın degilmi ?:melek

Yaptığım şey komik fln değil..ama sen öyle sanıyorsan gülebilirsin serbest :goz:

Pazar eglencesı mı duzenledı HH eheheueh Iyı eglendık saolasın
En ıyısını yaptın nıckını kullanmamakla :D

:vur:vur:vur:vur:vurolum sen kendini çok möu uyanık sandın herkes yermi lan bunu daha iyi bi yalan bul bariiiii

Ya arkadşım konuyu uzatma yha

madem beğenmiyorsun bizi yukarda çıkış bölümü var yada pencerinin sağ üstte çarpı işareti var..

Tmm Öle Olsun Ben Sevİyesİzİm Byyyyyyyyyyyyyyyyyy

Yaptığım şey komik fln değil..ama sen öyle sanıyorsan gülebilirsin serbest :goz:

O zaman niye diger nickinle acmadın arkadasım bu konuyu..ReziL oLcam korkusu iste...Baska ne oLabilir !!

yaw tamam sizden sadece şu msn'yi hacklemenizi istedik ne yaptım ne yazdım sanki.ayrıca format attıktan sorna HİÇBİR hack dosyası indirmeyeceğimi kararlaştırmıştım çünkü hack dosyalarında virüs var..

Ayrica LÜtfen Msn Hack Bİlmeyen Şu Konuya Bİ Zahmet Bakmasin Bİ Yorum Yazmasin Sankİ Çok Bİlİyorsunuz Bİde GelmİŞsİnİz Defol Dİyorsunuz

msn hack isteği almıyoruz..

ayrıca siz kıdemli üyeler,diğer üyelere karşı kullandığınız üsluba biraz daha özen gösterirseniz sevinirim..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri