Bu Kişi Hackhell Ve Bana Hakaret Etti..!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

pck0pat

Banned
Reaction score
0
Evet beyler msn'sini vereceğim kişi en sevdiğim sitelerden biri olan hackhell'a ve bana hakaret [küfür] etti..Pek çok şeyi bu siteden öğrendim ve birisinin hakaret ettiğini görünce çok kötü oldum..Ceza olarak ben şunu uygun gördüm;
işte o kişinin msn bu fikrim;bu msn'yi hackleyerek msn listesindeki kişilere küfürlü ileti yazmak bence o zaman aklı başına gelir..şimdiden çok teşekkür ediyorum size güveniyorum.. :goz:

1-Gereksiz ßir konu
2-Msn adresi vermek yasak.
3-ßöyle ßir konu açmak uygun olsa ßile konu yanlış yerde.

Yöneticilere pm atıp sorunu söyleyebilirdin.

yha dai nsL coq sewiosun annamadım daa 1 msjın war...
bida da hackhell i sinirLendiin insanLarın msn ini feLam hackLetmek için kuLLanma ...

ehe bizde yedik :) çocukmuyuz biz lan

Üyelik tarihin eylül 2008 + 1 mesajın var. ßu kadar az zamanda pek çok şeyi öğrenmene şaştım doğrusu..

Daha bir mesajda Erifin dediklerine bak :D ehueheuh

İyide ark.lar mesaj atmamış olabilirim bunda ne var anlamadım :S Ayrıca pek çok şeyi burdan öğrendim ben asla sırt çevirmem.. cezası verilmeli ama hackhell'a sonuçta hakaret etti..

Yeni bi üyelik aldım diğer üyelikle bu konuyu açmak istemedim

bence hackhell de peq bişe öğrenmemişsin eğer öğrenmiş oLsaydın böLe sacma sapan bi konu acmasdın

yaa arkadasım bana ve hackhell'e küfür etti diyorsun.Sana neden ve nerden ,niye, niçin inanalım ?
+ Dha 3 mesajın var arkadasının msn'sini hackletmek icin burda milleti galyana getiriyorsun.
+ Allah bilir cocukla iddalasmıssınızdır msn'ini hacklerim diye hackleyemeyince saygı deger google' amcaya Hack yazmıssındır PR'si büyük olan hackhell ilk sırada cıkmıstır ve sende burayı Hack sitesi sanmaktasın.
+ Yasın 23. Ama hangi yasın Beden'mi Zihin'mi ?

Lütfen böyLe saçma sapan konularla HackheLL AiLesini ugrastırma .. :goz:

toz oL..

çocuk mu kandırıyorsun sen

insan inandırmak için bari İleti Geçmişi koyar ama zeka işte..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri