Yine aynı tür kaynaklar. Yine aynı TSK ve Millet düşmanlığı. Yine aynı tür yazı. Bıktık artık. Bunun bir sonu olması lazım..
Sanki karşisinda başka biri var çunku gozleri başka yere bakiyor foto montaj da olabilir.
kaynağı belli
Yine aynı TSK ve Millet düşmanlığı.
Yine aynı tür yazı.
Bıktık artık.
Bunun bir sonu olması lazım..
(madnes ve karaser'2 kişi 2 yorum...)) yazmayayaım diyorum ama bu kadar mesajları bile tıpkısının aynısı 2 üye görünce karşımda, gülmekten alamıyorum kendimi.. ya kareser hadi kafanda bunca yazıya 2 kelam edecek söz yok iyide kardeş bari kaynak eleşitiriside yapacak olsan hiç olmassa kendi ağzından yap,
)
burası serbest kürsü,herkes dilediğince sallama atmaca yapabilir,romantizm bölümü gibi'' gönlüne sağlık iyi olmuş '' copyalaması yapar gibi okumadan aynı sözü alıp buraya almak çok ucuz olmuş) hiç olmassa kelimelerin yerini değiştir. ve senden bir mesaj önce newwave nin uyarısını kaale alsaydın keşke... ne yazıyı nede yorumları bile okumadığın ne kadar açık.. sadece sataşmaya geldiğiniz ve komik olduğunuz her haliyle görülüyor..
gece gece güldürdünüz beni. sağolun)
LOOPUSED
Türk Silahlı Kuvvetleri aleyhine açtığın konuların çokluğu ile forumun büyük bir bölümünün tepkisini çekmektesin.
karaser arkadaşı hiç tanımam. O da beni tanımaz. Yazdıklarımı aynen yazmış evet. Ama beğenmiş demekki. Ve benimle aynı fikirdeymiş.
Ama bu yaptığı şey komiklik değil, bilakis açtığın konulara tepkidir. Bu tepkiyi anlamayacak kadar komik olanda sensin.
Ben konuya ilk mesajımda Konuda verilen habere tepki gösterdim. Haberin taraflı ve düzmece olduğunu belirttim. Tek amacın Şanlı Türk Askerini karalamak olduğunu söyledim.
Üsste yazdıklarını birkez daha oku ve kim komiklik yapıyor bir kez daha düşün..
Aynı Tas Aynı Hamam,
Ben Senden Kaynak İstemedim Ki,
Varsa Bir Belge Koyarsın Bizde Teşekkür Ederiz Dedik.
Danıştay Saldırısını'da PKK Üslendi PKK Yaptı Dediler Ne Oldu Arkasından Ergenegon Çıktı.
Birileri Yapsın Yapsın Nasıl Olsa Suç Atacak Yer Hazır PKK,
Milletin Bu Numaralara Karnı Tok Artık,
Siz Kendinizi Kandırmaya Devam Edin.
LOOPUSED
Hep Bildiğimiz İşlerdesiniz... Özellikle Seni Çözemiyorum... Nasıl Oluyorda BBP'cisin Ama AKP çığırtkanlığı Yapıyorsun Gerçekten Çözemiyorum.... Senin Yaptığı Döneklik... Bana Açıkla Hem BBP'Ci Hemde AKP'ci Nasıl Olunuyor... ????
Konuya Gelince Zaten Çözemedim Bir Türlü Dava Bitmeden (Hayali) Ergenekon PKK'cıda Oldu.... APO'yuda Onlar Yetiştirdi... Onuda Geçtim... 2002'den Beri Ülkeyide Onlar Soydu... APO'ya "Sayın" Diyen'de ERgenekoncular... Kökeni Şeriattan Gelen'de Ergenekoncular... Daha Ne Ergenekon Çıkacak Meraktayım.... İster misiniz Kurtlar Vadisindeki Gibi Başbakan Suikast'e gitsin![]()
???
danıştay saldırısını pkk üstlendi ha vah zavallılar vah
çözmen zaman alır kardeş, boşver yorma kendini..o dönekliğin kitabını yazan ,her kongresinde amip gibi bölünüp kendi sırtını 80 de sopa yediği mhp ye dayayan sol kesim dostlarına sor ,asıl ben kaç cephenin ortak düşmanıyım onu sorsaydın bak cevaplardım...
***80 de elinde kızıl moskof bayrağı taşıyan,halklara özgürlük diye diye doğuda kangren yaralar açan, (biz güya faşistiz ya o günlerde) askere dost olduğumuz için bizimle birlikte ordumuza makarnacı-yumurtacı diye hakaret eden ,faşist ordu diye askere hakaret eden ,SOL gruplar gitmişte ,şimdilerde ise güya ordumuzu savunuyorlarmışta biz ordu düşmanı olmuşuz öylemi?)
***asıl sizi biz anlamıyoruz.. sahi siz necisiniz? dün askere silah sıkan sol terör vardı hala var,savcı öldüren sanatçınız vardı hala kahramanınız, rusyaya lenine ; beni sen yarattın diyen yazarlarınız var, maoya ,övgü düzen liderleriniz vardı hala var?
***bilderberge-alman vakıflarına bağlı,sosyalist enternasyonelci falan kayıtlı parti başkanlarınız oldu hala varmı bilemem... yunana övgü düzen '' takalar geliyor anlı şanlı diyen '' şair ruhlu başkanlarınız vardı, merhum oldular...
***Apoya çiçek sunan kardeş liderleri vardı -silivride,,,
*****yine Apoya kardeşim diyen fikir babaları var(yalçın küçük) o da silivride... ve bu konunun ana kaynağı yukardaki ilk sayfadaki resime tek bir yorum yapamayan açıklayamayan forum üyelerimiz var ... hepsi sağolsunlar....))
SAHİ SİZ SOLMUSUNUZ ULUSAL MİLLİYETÇİMİ?laikçimi-kemalistmi-vatansevermi? hangisi oluyorsunuz?
listemi genişetmek isterdim ama yoruldum inan.... arkası yarın diyelim....
HOP DOstum Yavaşla Fren'in Soğusun TEk tek CEvabını vEreyim...
1-Hala Cevabımı alamadım hakaret'ten başka... Hem BBP'ciyim Diyorsun AKP'yi Savunuyorsun ASıl Amiplik Sende Başlıyor gibime Geliyor ???
2- Galiba Sen Kominist Leninistler'le bizi Karıştırıyon... Sol'u sadece Bunlardan İbaret Mi ???
3-Siz Faşistsinizde Sen Hangi Taraftansın Hala Açıklamadın ??? BBPci Mi Yoksa Parayla Satın Alınmış AKPci Mİ ??? Ben bunu çözemedim... Hala açıklamadın Sol'a İftra...
4-Felan Filan... Ya Sen Deniz Fener'inden Bahsetmiyorsun... Yeşil Sermayeden Bahsetmiyorsun.... O Senin Dediğin Sosyalist Enternasyonel Örgütten Dünyadaki O Görüşteki Bütün Partilere Para Yardımı Var... Yeşil Sermayeden Bahsetmiyon.. Deniz Fener'inden... Ondan Sonra Ülkenin Bankasından 750 milyon Dolardan Bahsetmiyon... Vasvata vasvata...
5- Dava bitmedi bitsin Öyle Konuşuruz...
Bitiş Tarihi: 2011 :goz:
6- Konuyla İlgili Yorumuma 5.'deki Sözüm'e Bakarsın :goz:
7-Ben Kemalist'im Kimileri Gibi ÖZellikle bu Post'a Cevap veren Gibi BBP'ciyim Paramı Kestiler Zamanında Biz'i Katlettiler İşte O Yüzden Asker Düşmanıyım Gibi Değil Has Ve Has Kemalist'im :goz:
bak birader; yazdığın ilk mesajda döneklik dedin sesimi çıkartmadım şikayet etmedim, sana cevap verirken şahsına hakaret etmedim, amip lafını marjinal yada normal bazı sol gruplara temcid ettim sen kalktın amip lafını bana çarptın..parayla satılmış iftirasıyla bir daha haddini aştın..asker düşmanı lafını sana üstteki mesjımla açıkladım, duymak istemiyorsun.. haddini bil, o terim soğumasın dua et... yazdıklarıma cevap diye verdiğin bunlarmı? benimle laf ve siyaset üzerine yazman için önce;''vasvata ile safsata'' arasındaki farkı bilmen gerekiyor.. bende bişey var sandıydım... bu gecede hüsran , ne zaman susturmayı başaracaksınız bu fikirlerlemi?)
Valla buyrun Meydan...
Sadece CEvap Bekliyorum Sen Bana Diyorsun ki Hakaret Etme Haddini Aşma...
Ben Neyin ne olduğunu gerçekten nerde kullandığımı çok iyi biliyorum... sizin oralarda safsata derler bizde vasvata bak vasvasa değil anladın mı... küçük görüşler böyle işte ne diyeyim....
ben hala arkasındayım ne zmana açıklıcan... BBP'ci Olup Ta Aynı Anda AKPci Nasıl Olunduğunu ???
Yazdıklarına CEvap Bir Kelime Sordum... Sen Bana Sol'u Kötüledin... Ben Kızılcı Değilim... Kemalist'im Diye Bas Bas BAğrıyorum Sen Bana Kalkıp Kızıl'ı Anlatıyorsun![]()
kemalistlik adına şu fikirlerini fikrin gerçek sahibi dile getirseydi mustafa kemalin arkasında 1 kişi bile durmazdı kemalistim demek seni dokunulmaz yapmaz yağ gibi kayırsunuz ama saldırırken imzayı kemalist diye atıyorsunuz ne yani şimdi senin her Mustafa Kemal Atatürkün sözlerimi? geçiceksin... kardeşlik barış inançlara saygı demokrasiye seçen ve seçilene saygı göstermedin bu güne kadar bırak ben kemalistim deyipte mustafa kemalin kemiklerini sızlatma .... Mustafa kemal toplumun her kesimiyle barışık bir liderdi sen kemalistim deyip sağ,muhafazakar,gelenekçi herkeze belden aşşağı vuruyosun ... silivrideki cezaevi İŞİNE GÖRE sözde kemalistler özde ülkeyi demokrasi dışı yönetmek isteyen rejim düşmanları için kuruldu... sıkışınca hakarete sarılmak aciziyetin göstegesidir... sen bunu bana olsun başkasına olsun hep yapıyorsun...
Bizim Ne Sağ'a Saldırımız Var... Ne De Kardeşi-Kardeş'e Düşürme...
Hatırlarsan... Muhsin Yazıcıoğluyla Dev-Sol'un Kurucu'su Aynı Koğuşta Yaşadıklarını Anlatmıştı Hatırlarsan :goz:
Ayrıca Önce Desteklediği Düşünceyi İyi Tanıyın... Desteklediğiniz Partiyi İyi Araştırın ki... Ondan Sonra Konuşalım Senin Gibi... Atatürk Fotosuyla Konuşup AKP'ye Oy Verenlerle Muhattap Bile Olmam :goz:
pkk suçsuz çıkarmaya başladı zaman ve somonyolu gazetesi. nedense.... yapılan her olay sıkılan her kurşun demokratik hak olarak yer bulmaya başladı kendine bu gazete haberlerinde.