konuda 14 post var,hepsi haberin içeriği üzerine değilde kaynak üzerine.. ) bu ne komedidirki; AyNI EKİP, serbest kürsü olan bu bölüme zerre kadar görüş bilgi,belge ve söz koymadıkalrı gibi, buraya -----*sayfa sayfa yazı dökenlere 3-5 klişe slogan -3-5 iftira ile cevap verdiklerini sanıyorlar..şimdi yine tam bir sayfa döktüreceğim belgeli ve kayıtlı onlarca yazıyı buraya koysamda yine aynı ekip konuya 2 satır yazamayanlar girip sulandırmanın ,inkar ve iftiranın alasını yapacak ve her zaman yaptıkları gibi LOOPUSED' i TSK düşmanı,Vatan haini olmakla suçlayacak, ve güya güneşi balçıkla sıvadıklarını sanacaklar...GÜNEŞ BALÇIKLA SIVANMAZ...
*önce yazıları okuyacaksınız varsa bunları yalanlayan tek bir kendi görüşünüz onuda yazacaksınızki , karşımızdakinin düşünceye ve fikre değer verdiğini görüp gereken cevabı verelim.. ama nerde o fikri birikim ve düşünce hoşgörüsü? bulamassınız!!!
*zeytin; güvenilir kaynak-cumhuriyet-zaman-türksolu yada aydınlık her ne görüyorsam okurum, en karşıtı olduğum dergi ve gazetede, kitapta, benim için aynıdır. ondan alacağım bana yaramasada beni ezsede onuda değerlendiririm..şuraya aktardığım hangi yazıya bu güne dek yalanlama geldi TSK daN? HİÇBİRİNE..
*Olayı ortaya koyan yazarlar ve medya bunu kamuoyuna sunuyorda hangi tsk NIN ÜST DÜZEYİ YALANLADI BUNLARI? HİÇBİRİ.. herkes ölüm sessizliğine büründü?
*ÇIKIP bunlar yalandır desinler ve tsk nın içinde bu tür illegale sapmış kimse yoktur desinler. benide sen bu yazıları alıp forumda kullandın diye içeri alsınlar....
*BEN TÜRK SİLAHLI KUVVETLERİ VE ŞEREFLİ ORDUMUZUN, MEHMETÇİĞİMİZİN, VE BU MİLLETİN DEĞERLERİNE İNANAN, MİLLETİNE GÜVENEN, MİLLETİNE HİZMET EDEN,DÜŞMANLARINA BALYOZ ,DOSTALRINA VE SEVENLERİNE SEVGİLİ OLAN TEK BİR RÜTBELİYE DÜŞMAN OLMAM, OLAMAMDA.. BUNU BİR VESİLEYLE YİNE SÖYLEYEYİMKİ ;
LOOPUSED;* AİLESİNDE TERÖRE ŞEHİT VERMİŞ,1980 12 EYLÜLÜNDE DARBECİLERİN KUMPASINDAN GEÇMİŞ YAKINLARI OLAN, BİRİDİR..
*BENİ OLMADIĞIM ŞEYLERLE SUÇLANDIRANLARIN GERÇEK YÜZLERİNİ ÇOK İYİ BİLİYORUM, TIPKI TÜRKİYEDEKİ YIKILAN HAKİMİYETLERİ GİBİ BURDADA İŞİ SULANDIRARAK, İFTİRALARIYLA ,KENDİLERİ GİBİ DÜŞÜNMEYENLERİ VATAN HAİNİ -TSK DÜŞMANI İDDİALARINI BU YAZIDA OLDUĞU GİBİ RESİMLERİYLE,BELGELERİYLE SU YÜZÜNE ÇIKARTMAYI BİR GÖREV BİLİRİM..GERÇEK HAİNLER ,MİLLETE HEDEF GÖSTERDİKLERİ YERLERE PARMAĞINI YÖNELTİP, HIRSIZ FENERİ GİBİ SADECE KENDİ ÖNLERİNİ AYDINLIK SANMAKTALAR.. OYSA GÜNEŞ BALÇIKLA SIVANMIYOR...
*HERŞEY HERGÜN PARÇA PARÇA GÜN YÜZÜNE ÇIKACAK.. VE BULMACA PARÇALARINI BİRLEŞTİRENLER, BU ÜLKEDE GERÇEK İNSANCILLIĞIN ,SEVGİ VE BARIŞIN-DEMOKRASİ VE GELİŞMİŞLİĞİN TADINI ALACAKLARDIR.
*GÜNEŞTEN KORKAN SADECE YARASALARDIR.. GÜLLER DİYARI ÜLKEMDE BÜLBÜLLERE YER VAR , AYRILIKÇI PKK BAYKUŞLARINA VE TOPLUMU KARIŞTIRAN DARBECİ ERGENEKONCU LARA DEĞİL..
*şimdi yine 2 kelimeyle girerler konuya ; kaynağa sataşıp, sulandırma amacıyla... ne yapalım herkes aynı olacak değil..durmak yok inkar etmeye devamm))..