Bu haberi çok dikkatli okuyun ______

abd de yaşayan moruk varya belki tanırsın cıa ajanı bi moruk onun emirleriyle hareket ettikleri için pkk yla kanka olmalarıda gayet normal açın sitelerini yorumları okuyun şerefsizlerin tamamı bu olayı pkk yapmaz diyor kansızların tamamı pkk lı

Yap yorumunu güzel kardeşim yap. Olmayan herşeye oldu de, yalanları gerçek diye söyle. Devam et, kimse karışamıyor ya sizin gibilere. Hepiniz bolca konuşuyorsunuz da tek dayanağınız sadece sizin gibiler ya. Konuşun.

CIA ajanı bir adama mı hürmet gösteriyor bu ülkedeki onca insan. Yoksa hepsi ABD parasıyla yetişmiş kişiler mi doğruyu söyle. Hani belki Türkiye'de "ABD yardımlaşma ve dayanışma dernekleri" vardır da biz bilmiyoruzdur.

Gözünüzün gördüğünü inkar ettiğiniz sürece, bu ülke karışmaya devam eder. Birlik ve beraberlik olmuyor ki ülkede, hakiki düşmanlarla savaşalım. Sen anca günahsız adamları suçla kendin gibilerle beraber, CIA in adını sakız yap ağzında. Her olayı da sündürün böylece don lastiği gibi. Devam, devam...

Herkes birseyler yazmis %99'u hayal urunu olmak uzere.
Iddianame ile is yapmak bildigim uzere yasalara aykiri.

Hukukcu arkadaslar daha iyi bilirler fakat bildigim cok guzel birsey vardir ki, "Sucu ispatlanmamis herkes masumdur!"

Simdi tartismanizi bunun altinda yapin bakalim. Ortada olmayan kaynagi belli olmayan haberler uzerine bu kadar tartismissiniz. Belge belge diyorsunuz. Bu kadar belge var ortada neden hala birsey yapilmiyor?

Herneyse tartisma devam eder boyle ama farkettigim gibi herkes konusuyor herkes birilerini sucluyor. Onunuzu gorun once sonra arkanizdakileri kollarsiniz.

Bizim Ne Sağ'a Saldırımız Var... Ne De Kardeşi-Kardeş'e Düşürme...

Hatırlarsan... Muhsin Yazıcıoğluyla Dev-Sol'un Kurucu'su Aynı Koğuşta Yaşadıklarını Anlatmıştı Hatırlarsan :goz:

Ayrıca Önce Desteklediği Düşünceyi İyi Tanıyın... Desteklediğiniz Partiyi İyi Araştırın ki... Ondan Sonra Konuşalım Senin Gibi... Atatürk Fotosuyla Konuşup AKP'ye Oy Verenlerle Muhattap Bile Olmam :goz:

AKP ye oy vermedim o sırada görevdeydim sen burda postla vatan kurtarırken bizde orda canımızla kurtarıyoduk...Atatürkü seviyorum takdir ediyorum atatürkü sevip avatarına koymak herkezin hakkı sığ zihniyetlerin düşüncesi bunu değiştirmez kardeşi kardeşe düşman etmek ayrımcılık yapmak başkalarını sınıflandırmak demokratik hakkını kullanan insanı düşüncelerinden dolayı ayırmak bölmek farklılaştırmak bunlar bize ters avatar konusunda senin gibi şikayetçi bir geniş görüşlü(!) arkadaş daha vardı moderatöre şikayet başlığında dedim avatara kimlerin atatürk koyabiliceği hakkında bir açıklama yaparsanız biz aydınlanmış oluruz diye bir cevap gelmedi sen tekrar bu konuyu taşıtabilirsin akp ye oy verenler avatarına Atatürk koyması yasaklansın diye ama bu avatarı aradım bayağı ve bulabildiğim en güzelini koydum siz gocunsanızda neyi kimi seveceğime ben karar veririm Atatürkün arkasına saklanı kendinizi üstün elit gösterme hevesiniz kursağınızda kalsada atatürk bir cemaatin bir kesimin sembolu olamaz bir millete malolmuş liderdir farkıda burda yatar... varsa şikayetin moderatöre şikayet et avatarına Atatürk koyuyo diye:) biz vatanı toprağıyla bütün insanıyla örtülüsü açığıyla severiz ayrım yapmayız... aramızdaki farkta bu zaten...

solu amip gibi bölünmekle suçlayanlar bilmez ki amipin "çoğalma yönetemidir" bu. bazıalrı bölünerek çoğalır. bazıalrının nasıl çoğaldığı malum.

evet katil bir sanatçıya hayranız. ama o sanatçı savcı değil hakim öldürdü. ve bunu siyasi nedenlerden yapmadı. kişisel husumetten yaptı. ve biz o sanatçının adam öldürmesine değil yaptığı sanata hayranız. sizin gibi hayali bir "katil-kahraman" olan polat alemdarın peşinden koşmuyoruz. önce cehaletinizi giderin sonra laf atmaya kalkın. böyle komik oluyo çünkü.

evet kominis olduğunu söyleyen ve bununla övünen lenie övgüler düzen bir şairimiz var. ve o şairimize her neden se senin başbakanın da sahip çıkıyor. ve dönekliği ispatlı bir kültür bakanı mezarını türkiyeye getirmekten bahsediyor. bu ne perhiz bu ne lahana turşusu demezler mi adama? ve o şair ki türkiye'de eserleri en fazla dile çevrilmiş ve dünyada en çok satan türk şairidir. ve onun bir eseri var onu okumaı şiddetle tavsiye ederim. "kuvay-i milliye destanı". bi oku da gör. sizin hangi şairiniz böyle bir eser yaratmış. ordusuna nasıl övgüler dizmiş. kulakdan dolma bilgilerle konuşmakta sa o adamın eserlerini okuyp kendine ait bir fikir sahibi olmak daha iyidir.

orduya silah sıkan dediğin solcualrın liderlerinden biri. al sana savunma metni.

Türkiye'nin bağımsızlığından
başka bir şey istemedim.
Bundan dolayı da ölümden korkmuyoruz.
Ve ben 24 yaşındayken kendimi
Türkiye'nin bağımsızlığına armağan etmekten onur duyuyorum.

Bizlerin tek özlemi tahsil sırasında bulunmamıza rağmen Türkiye'nin bağımsızlığıdır. Biz hiçbir zaman bütün çabamıza rağmen Türkiye'nin bağımsızlığını temin edemedik.

Biz 50 sene evvel Kurtuluş Savaşı vermiş bir ülkenin çocukları olarak Kurtuluş Savaşı'nın gerçek tahlilini yapmaya her zaman için muktediriz. Biz yine çok iyi biliriz ki Türkiye Kurtuluş Savaşı'nı yapmak için Samsun'a çıkanlara İstanbul örfi idaresince ve mahkemelerince idam cezası verilmiştir. Ve yine bilmekteyiz ki, Osmanlı İmparatorluğu yüzlerce generalinden ancak birkaç tanesi Kurtuluş Savaşı'na iştirak etmiştir. Ve yine bilmekteyiz ki Kurtuluş Savaşı yapıldığı sırada İstanbul'da bulunanlar bunları yapanlara eşkıya demiştir.

1950 tarihinde Amerikan emperyalizmi iktidara geldi. Demokrat iktidar 27 Mayıs 1960'da tarihe gömüldü. Demokrat Parti gitti, bunun gitmesiyle tellaklar değişmedi. 27 Mayıs'ı kastetmiyorum, bundan sonrasını kastediyorum. Hamam aynı fakat bu defa da tellaklar değişti. Amerika bu dönemde imdada yetişip İnönü'yü düşürdü, Demirel'i iktidara getirdi.

Mustafa Kemal'e gerçekten sahip çıkanlar varsa onlar da bizleriz

http://209.85.229.132/search?q=cach...ni&cd=11&hl=tr&ct=clnk&gl=tr&client=firefox-a

bu sadece bir parçası. ve bu lider askere 1 tek kurşun sıkmamıştır.

bu metnin hepsini oku da vatanseverlik neymiş bi gör.

apoya sayın diye herkese muhalif anarşist bir adamın olduğu doğru. o şimdi silivride yargılanıyor. ama apoya sayın diyen bir kişi var. o da çankayada başbakanlık yapıyor. adı recep tayyip erdoğan.

gerçekten ben de çok merak ediyorum. sen nasıl büyük birlikçisin. büyük birliköiler şu anda top yekün sokaklarda. açılıma apoya ve akp ye tepkisini gösteriyor. sen bir büyük birlikçi olarak burda açılımı ve akp yi savunuyorsun.

HADİ KAL SAĞLICAKLA.

konuda 14 post var,hepsi haberin içeriği üzerine değilde kaynak üzerine.. ) bu ne komedidirki; AyNI EKİP, serbest kürsü olan bu bölüme zerre kadar görüş bilgi,belge ve söz koymadıkalrı gibi, buraya -----*sayfa sayfa yazı dökenlere 3-5 klişe slogan -3-5 iftira ile cevap verdiklerini sanıyorlar..şimdi yine tam bir sayfa döktüreceğim belgeli ve kayıtlı onlarca yazıyı buraya koysamda yine aynı ekip konuya 2 satır yazamayanlar girip sulandırmanın ,inkar ve iftiranın alasını yapacak ve her zaman yaptıkları gibi LOOPUSED' i TSK düşmanı,Vatan haini olmakla suçlayacak, ve güya güneşi balçıkla sıvadıklarını sanacaklar...GÜNEŞ BALÇIKLA SIVANMAZ...

*önce yazıları okuyacaksınız varsa bunları yalanlayan tek bir kendi görüşünüz onuda yazacaksınızki , karşımızdakinin düşünceye ve fikre değer verdiğini görüp gereken cevabı verelim.. ama nerde o fikri birikim ve düşünce hoşgörüsü? bulamassınız!!!

*zeytin; güvenilir kaynak-cumhuriyet-zaman-türksolu yada aydınlık her ne görüyorsam okurum, en karşıtı olduğum dergi ve gazetede, kitapta, benim için aynıdır. ondan alacağım bana yaramasada beni ezsede onuda değerlendiririm..şuraya aktardığım hangi yazıya bu güne dek yalanlama geldi TSK daN? HİÇBİRİNE..

*Olayı ortaya koyan yazarlar ve medya bunu kamuoyuna sunuyorda hangi tsk NIN ÜST DÜZEYİ YALANLADI BUNLARI? HİÇBİRİ.. herkes ölüm sessizliğine büründü?

*ÇIKIP bunlar yalandır desinler ve tsk nın içinde bu tür illegale sapmış kimse yoktur desinler. benide sen bu yazıları alıp forumda kullandın diye içeri alsınlar....

*BEN TÜRK SİLAHLI KUVVETLERİ VE ŞEREFLİ ORDUMUZUN, MEHMETÇİĞİMİZİN, VE BU MİLLETİN DEĞERLERİNE İNANAN, MİLLETİNE GÜVENEN, MİLLETİNE HİZMET EDEN,DÜŞMANLARINA BALYOZ ,DOSTALRINA VE SEVENLERİNE SEVGİLİ OLAN TEK BİR RÜTBELİYE DÜŞMAN OLMAM, OLAMAMDA.. BUNU BİR VESİLEYLE YİNE SÖYLEYEYİMKİ ;

LOOPUSED;* AİLESİNDE TERÖRE ŞEHİT VERMİŞ,1980 12 EYLÜLÜNDE DARBECİLERİN KUMPASINDAN GEÇMİŞ YAKINLARI OLAN, BİRİDİR..

*BENİ OLMADIĞIM ŞEYLERLE SUÇLANDIRANLARIN GERÇEK YÜZLERİNİ ÇOK İYİ BİLİYORUM, TIPKI TÜRKİYEDEKİ YIKILAN HAKİMİYETLERİ GİBİ BURDADA İŞİ SULANDIRARAK, İFTİRALARIYLA ,KENDİLERİ GİBİ DÜŞÜNMEYENLERİ VATAN HAİNİ -TSK DÜŞMANI İDDİALARINI BU YAZIDA OLDUĞU GİBİ RESİMLERİYLE,BELGELERİYLE SU YÜZÜNE ÇIKARTMAYI BİR GÖREV BİLİRİM..GERÇEK HAİNLER ,MİLLETE HEDEF GÖSTERDİKLERİ YERLERE PARMAĞINI YÖNELTİP, HIRSIZ FENERİ GİBİ SADECE KENDİ ÖNLERİNİ AYDINLIK SANMAKTALAR.. OYSA GÜNEŞ BALÇIKLA SIVANMIYOR...

*HERŞEY HERGÜN PARÇA PARÇA GÜN YÜZÜNE ÇIKACAK.. VE BULMACA PARÇALARINI BİRLEŞTİRENLER, BU ÜLKEDE GERÇEK İNSANCILLIĞIN ,SEVGİ VE BARIŞIN-DEMOKRASİ VE GELİŞMİŞLİĞİN TADINI ALACAKLARDIR.

*GÜNEŞTEN KORKAN SADECE YARASALARDIR.. GÜLLER DİYARI ÜLKEMDE BÜLBÜLLERE YER VAR , AYRILIKÇI PKK BAYKUŞLARINA VE TOPLUMU KARIŞTIRAN DARBECİ ERGENEKONCU LARA DEĞİL..

*şimdi yine 2 kelimeyle girerler konuya ; kaynağa sataşıp, sulandırma amacıyla... ne yapalım herkes aynı olacak değil..durmak yok inkar etmeye devamm))..

Aynı kişiler yazıyı bile okumadan saçmalamaya devam ediyor her zamanki gibi.Klavyeyi eline alan istediğini yazıyo nasılsa..

Geri