Bu haberi çok dikkatli okuyun ______

newwave; şayet konuya girerde tüm mesajlar tek tek bakarsan serbest kürsünün ne kadar sığlaştırılmaya çalışıldığını ,clona bulanmış üyelerle konualrın sabote edildiğini, güya desdekçileri olanlarında aslında buna kapı açtıklarını,kaynak eleştirisi dışında tek bir yorum yazmaktan uzak kişilerce, seviyenin düşürüldüğünü, bununda aslında bilerek sabote etme adına yapıldığını görmeni isterim ama ben bıktım şikayet ihbara yazmaya,sanada iş çıkartmaya..)) vqazgeçtim... kendileri sulandırırlar daha sonrada konu amacından saptı kapatırmısın diye birde şikayet ederler az sonra)))) gereken neyse demiyorum... meydanı yenilere bırakalımda yarıştırsınlar...kimileri hala TSK ya b...k atmak diyor ya bende'' nasıl bulmak istiyorsan öyle bırak diyorum onlara'')))):))

Yaşasın Zaman, Vakit, Yeni Şafak, Taraf......

slogana gerek yok...))) siz desenizde demesenizde onlar yaşayacak....biz işleri sloganla yürütmüyoruz... Icraatlar devam edecek...

TŞKR BUTONUNA BASMAK TA SUÇMUYDU.. HİÇ OLMASAA CLON DAYANIŞMASI DEĞİL.. ÇOKMU İMRENDİN COUNTRY...SİZ İN TARAFGİRLİĞİNİZ KADAR UÇUCU DEĞİL HİÇ OLMASSA..))

İzmir'de DTP konvoyuna saldıranlarla şehirde molotofkokteyli ile eylem yapanların aynı şahıslar olduğu ortaya çıktı.

loopused
sadece ilk cümle yetti
yalan
yalan
yalan
ogün üçyolda olan kim vardı?

bu şerefsizler havaalanından konvoyla çıkıp
karabaglarda bir aracı sırf ülkücü işareti yaptılar diye lambalarda önünü kesip linç etmek istemişler
köstence köprüyü geçtikten sonra lambalarda körüklü belediye otobüsünün sol tarafının camlarını komple taşlayıp indirmişler
otobüs durmuş orada kısa bir arbede yaşanmıştır
konvoy üçyol-konak yöünüde dönüşteki son lambalarda durmayıp bir çocuğa çarpmışlardır
taşladıkları otobüsten inen vatandaşlar kazayı görüp koşmuş
sonra gören esnaf ve halk tepelerine binmiştir
organize bir hareket değildir
kendi yarattıkları şiddetin sonucunu yaşamışlardır
izmirde pkk yandaşlarının konvoyuna saldırı olmamıştır
aksine pkklı yandaşları şehirde adeta terör estirmiştir
halkta gereken tepkiyi göstermiştir
kendini savunmuştur
iki polisimizi ve birkaç vatandaşımızı bilerek isteyerek araçla kasten ezmişlerdir

tabiki yandaş yalaka medya yazmaz yazamaz bunları
bizim entel dantel liboş tatlı su demokratı yazarlarımız yazamaz bunları

Zaman ne kadar kötü ;
(kaynak eleştirisi değil haaa,vakitten bahsediyorum,tüh yaa, oda kaynak sayılır,ee biz dakika,saat gibi kavramlarn bütününü nasıl anlatacağız ki,hepsini kapmış bu adamlar)
tam TSK yı ve havalesini ve hatta işbirliği içinde bulunduğunu iddia ettiği sözde bölücü ergenekon örgütünü tam yerin dibine geçirivericekken, birden şerefsiz örgüt hepsinin hayallerini yıktı.
Başbakanınızın ve hatta cumbabanızın taşeron örgütlerin yaptığından şüphelendiği (bildiklerimi vardı? ) 7 canımızın-ciğerimizin şehit olduğu eylemi pkk üstleniverince,
yıkılıp,kahroldular.Bitmek-tkenmek blmeyen,yıkma-yakma olaylarını görmezdn gelip,insan yerine koydukları köpeklere hizmetleri götürmeye devam ettiler.
Kangren olmuş o kol,kesip atacaksın,uğraştırmayacaksın milleti.

Demek İzmir'deki sarışında örgüt üyesi olmuş :).Ben farklı bir tabir beklerdim bu gazeteden.Başı açıkya!!!Böyle yakıştırırlar diye düşündüm.

O memleket yüreği,sizin dönek düşüncelerinizin ondabirinde bulunabilseydi,

din le devleti,
huzurla askeri,
liderle fetullahı karıştırmazdınız.

Nedense birden milliyetçi kesiliverdi bu fetullah cemaati,
kesin dolar kokusu almışlardır.

Hadi bakalım görelim,

kimlerin yarası var...

loopused
sadece ilk cümle yetti
yalan
yalan
yalan
ogün üçyolda olan kim vardı?

Kesinlikle halk vardı,keşke o halkın arasında olabilseydik...

BUnlar böyledir,

gözleri var gözmezler,

Fetullah derse doğrudur sadece...

haberi çok dikkatli okumak istedim ama yazanalrın niyetinden başka bişey okuyamadım.

"Ergenekon'un askerî kanat sorumlusu' emekli Albay Mehmet Fikri Karadağ"

demek ki bu haberciler mahkeme üyesiymiş, ergenekon davasını bitirmişler, şemayı ortaya dökmüşler,cezayı da vermişlerdir eminim.

azıcık insanda utanacak yüz olur değil mi? (soru cümlesi)

28 şubat sürecinde yargısız inzafa urban gittik diyen de bu zihniyet değil miydi?

yargısız infaza kurban gittik diyenler başkarını kurban etmekte bir sakınca görmüyorlar.

beyniniz yok mu? (soru cümlesi)

neden şikayetçi olduğunuz bir durumu başkasına yansıtıyorsunuz?

Loopused :D komik olmai.. Benim clone'umu bul.. Allah aşkına bul... Bir üyeye pkk sözcüsü diyor ve sen bunu beğeniyorsun. Adama pkk sözcüsü demiş oluyorsun. Ben şimdi sana Fettullah efendinin sözcüsü desem açık açık ve bana teşekkür etseler sen bana söylediklerini kendine söyleyebilecekmisin. Loopused komik olma.

Aynı tür kaynaklar bu kadar fazla belge sunup bu kadar emin konuşuyorlar. Aynı tür kaynaklar Türkiye'de milyonlarca satıyorlar. Sen neden hala ön yargıyla yaklaşıyorsun peki. Adamların belgelerini araştır, aksini ispat et, bu da bir son bulsun öyleyse.

EErmeni katliamıda dünyada yok sattı onuda kabul edelim mi?

ZERKLİ; en azından konuma yorum diye bişeyler yazmış olmandan dolayı kaale alıp 2 satır edeyim kardeş.. senin izah ettiğin şeylerle benim bağlantısını kurduğum ve alıntıladığım yazının içinden cımbızlama etmeden, olan biten herşeyin komplo eseri olduğunu görmemene şaşıyorum. izmirde olan biten nedir ne değildir diye bakmam sadece. tüm yurtta olan biteni görüp, şu üstte resimden anladığını sen bir izah et bana ben gerisini umursamam... diğer sataşma ekibini kaale alıp alıntı yapma derdinde değilim.. birisi birine sözcü dediyse o onu bağlar, ben konuya değer verenlerin altına ttşkr ederim. diğerlerinide bu bağlamaz sanırım..ayrıca direk countrye clonun var demedim, sizleri desdekleyenlerin clon olabileceği imasında bulunarak şikayet ihbarada bildiridim. çıkar çıkar -çıkmassa sorun yok..

bu foruma nasıl konu açacağım kurallar dahilindedir. kime nasıl yorum yapacağımda öyle ... ve bu ülkede neye inanıp neye inanmayacağıma kural dahili diye bakmam sizin demenize hiç bakmam.. sorunmu var...ve daha ötesi, kendinize hakaret üslubunu yakıştıırıp girdiğiniz konuya madnes-leke ve country olarak sizden başka seviye dışı yazan yorum yapan mod yok...

bu forumda değil ,türkiyede bana hain-tsk düşmanı diyebilecek adam tanımam.. her konuma girip yine aynı kaynak-tsk düşmanları hainler diye yazmanız beni sadece sevindiriyor, iyi yolda olduğuma olan inancım tazeleniyor.. iyiki varsınız kardeşler..

LOOPUSED cımbızlama ve örneklemenin aslında birbirine ne kadar yakın ve birbirine ne kadar uzak olduğunu umarım biliyorsundur.

sana bir örnekle açıklayayım.

Mehmetçiğin suçu ne.. Başka kan dökülmesin... Bahçeli'nin Denizli'nin oğlu yok. Anlamazlar. Biz barış istiyoruz... ' diyen bir şehit babasının sözleri demokratik açılıma karşı çıkanlara adeta tokat gibi...

aslında şehit babsının dediği söz tam olarak şu : bahçelinin baykalın tayyibin oğlu yok anlamazlar.

bana inanma linkteki viedoyu izle. gerçekten inanma bana. çünkü ben solcuyum. muhafazakar değilim. yalan söyleyebilecek kadar aşağılık bir adamım. belki yalan söylüyorumdur. ama sizin inandığınız güvendiğiniz zihniyet illlaki benden daha üst seviyededirler. tabi bu varsayımlar solcuları sevmeyenlerin düşünceleridir.

al sana link: http://www.hackhell.com/serbest-kursu/639507-sehit-babasindan-ders-gibi-sozler.html

örnekleme de benim yaptığım gibidir. bütünden bir parça alırsın ve o parça bütün hakkındaki düşünceleri apaçık serer ortalığa.

ne demek istediğimi açıkça anlatayım.

bu ülkede darbe yapılıyor, demokrasiye hiç saygı yok, adalete ayaklar altında diyen kişiler ergenekon adı altında kendilerine karşı olan herkesi toplayıp suçları yüzüne bile okunmadan hapislerde aylarca yıllarca tutuyor, hastalnıyorlar ve hatta ölüyorlar. ve biri çıkıp bu sivil darbedir diyince hani top tüfek diyorsunuz.

demokrasiye saygıdan bahsedenler partilerinde kendi söylediği sözden başka söz çıkınca "laf ola kestire başı diyor"

adalet ayaklar altında adalete saygı diyenler daha devam eden bir davanın sonucu açıklanmadan insanları suçlu ilan edip halk öününe atıp cezasını veriyor.

ve bu yazıyı yazan insanlar işte bu bahsettiğim zihniyette olan insanlar. o kanıya da şurdan varıyoruz. bitmemiş bir davada bir adamı terör örgütünün askeri kanat sorumlusu ilan ediyorlar.

işte bu zihniyettir asıl cımbızcı.

bu ülkeyi cımbızla tutup natonun eline vermişlerdir. ve o nato güzel ülkeme derin devleti sokmuştur. bir kaç haftadır bas bas bağırıyorum. DERİN DEVLETİ ÜLKEME SOKAN ADNAN MENDERESTİR diye.
bir kişi çıkıp itiraz etmiyor. ve sizin zihniyetinizin iktidardaki lideri adnan menderesi kendi yolunun ilk önderi olarak gösteriyor.

demek oluyor ki adnan menderes derin devleti bu ülkeye soktu ve onun yolundan yürüdüğünü söyleyen bir başbakan çıkıp biz bitireceğiz diyor. nasıl yol takibidir bu?

birileri yalan söylüyor. bunu biz görüyoruz. umarım tez zamanda sizde görebilecek duruma gelirsiniz. yoksa çok şey kaybedeksiniz. hem maddi hem manevi. ama manevi kayıp daha çok olacak. çünkü kandırılmışlık duygusu kaybedilen paranın verdiği zarardan daha büyüktür.

EErmeni katliamıda dünyada yok sattı onuda kabul edelim mi?

Konuyu saptırmadan cevap veriyorum. Türkiye Ermeni katliamının olmadığını ispat ediyor, ama onlar görmek istemiyorlar. Hayat da böyle işte, birileri ispatları sunar, diğerleri çıkarları için, inandıkları şeyler için ve genelde boş hayaller uğruna kör olmuş gözleriyle bunları göremezler...

bu arada pkk saldırıyı üstlendi akp liler ne oldu üzüldünüz değilmi orduya bok atamadınız

Hayır PKK üstlendi diye çok mutlu oldum. Çünkü dolayısıyla "hayali" denilen Ergenekon da üslenmiş oldu olayı. Yani benim açımdan hiçbir problem yok.

1 - Kaynak Eleştirisi Yapmak Yasak ( Serbest Kürsü Bölüm Kuralları ).
2 - Eğer Ki Kaynağın Yalan Olduğuna Dair Belgen Varsa Koyarsın Bizde Teşekkür ederiz.
3 - Usluba gelince Gayet Düzgün, Lafım Ortaya Üzerine Alınan Varsa Kişiye Özeldir Birşey Diyemem.

1-haberin yalan olduğu ortaya çıktığı için kaynak yalan dedim anlayamıoysan bundan sora daha net açık senin anlayabileceğin tarzda yazmaya çalışırım

2-Hain saldırıyı PKK üstlendi

http://www.hurriyet.com.tr/gundem/13166243.asp

Tokat'ı PKK'nın üstlenmesi DTP'yi şok etti CNNTurk.com

http://www.haberturk.com/haber.asp?id=192424&cat=200&dt=2009/12/10

Tokat saldırısını PKK üstlendi - Mynet Haber

Hain saldırıyı PKK üstlendi

Tokat'taki hain saldırıyı PKK üstlendi - 10.12.2009 - Gündem - Yeni Şafak

Hain Saldırıyı PKK Üstlendi | Aktif Haber

http://www.gazeteport.com.tr/GUNCEL/NEWS/GP_597608

Hain Saldırıyı PKK Üstlendi

part'lar birbiriyle uyumludur......

3- üslubuna gelince tartışma üslup ve adab'ını bildiğini düşünerek onu yazmıştım ama sanırım fazla şey beklemiş oldum. kusura bakma sen kumdan kaleye devam et. kedidir o kedi

lucian teşekkürler..

Haber başlıklarından bir tanesinde ''saldırıyı pkk nın üstlenmesi Dtp yi şok etti''

Peki hükümeti ve cumhurbaşkanını?

Onlarda şok olmadılar mı? En azından yeni bir kavram buldular. Taşeron terörist. Bu kavrama alışmamız lazım sanırım. =)

Kedidir kedi. Ama taşeron kedi....=)

Genel Uyarı

http://www.hackhell.com/serbest-kursu/631043-siyaset-politika-serbest-kursu-bolum-kurallari.html

19. Siyaset bölümüne açılmış konular gerek haber kaynaklarından gerek köşe yazılarından gerek
makalelerden alıntı yapılarak üyelerimize aktarılmaktadır.Fakat görüyoruz ki görüş ayrılıkları sebebiyle

''Haber kaynağı,köşe yazarları ve basın-yayın grupları'' çok sert bir dille,hakarete varacak söylemlerle
ve ağır ithamlarla eleştiriliyor.Bu konuda bizlere çok sık şikayet gelmesi sebebiyle her ne olursa olsun
şu gün itibariyle ''Kaynak'' eleştirmek kesinlikle yasaktır.

Görüyorum ki artık bir çok yorumda haber kaynağı yalan haber kaynağı yanlı yok farklı yok haber kaynağı şeriatçı yok apocu , ergenekoncu gibi karşılıklı olarak haber kaynaklarını eleştirmeye başladınız

Arkadaşlar lütfen kaynak eleştirisi yapmadan yazıyı eleştirelim içeriği eleştirelim direk kaynağı eleştrinler hakkında daha sert önlemler almak zorunda kalacağız bu gidişle yazarı , kişiliğini , kaynağı içinde bulunduran unsurları gazeteleri web sitelerini hedef göstererek eleştirmeyelim sizleri bu konuda uyarmak istiyorum iyi forumlar.

1-haberin yalan olduğu ortaya çıktığı için kaynak yalan dedim anlayamıoysan bundan sora daha net açık senin anlayabileceğin tarzda yazmaya çalışırım

2-Hain saldırıyı PKK üstlendi

http://www.hurriyet.com.tr/gundem/13166243.asp

Tokat'ı PKK'nın üstlenmesi DTP'yi şok etti CNNTurk.com

http://www.haberturk.com/haber.asp?id=192424&cat=200&dt=2009/12/10

Tokat saldırısını PKK üstlendi - Mynet Haber

Hain saldırıyı PKK üstlendi

Tokat'taki hain saldırıyı PKK üstlendi - 10.12.2009 - Gündem - Yeni Şafak

Hain Saldırıyı PKK Üstlendi | Aktif Haber

Kanlı saldırıyı PKK üstlendi / / GÜNCEL / Gazeteport

Hain Saldırıyı PKK Üstlendi

part'lar birbiriyle uyumludur......

3- üslubuna gelince tartışma üslup ve adab'ını bildiğini düşünerek onu yazmıştım ama sanırım fazla şey beklemiş oldum. kusura bakma sen kumdan kaleye devam et. kedidir o kedi

Aynı Tas Aynı Hamam,
Ben Senden Kaynak İstemedim Ki,
Varsa Bir Belge Koyarsın Bizde Teşekkür Ederiz Dedik.
Danıştay Saldırısını'da PKK Üslendi PKK Yaptı Dediler Ne Oldu Arkasından Ergenegon Çıktı.
Birileri Yapsın Yapsın Nasıl Olsa Suç Atacak Yer Hazır PKK,
Milletin Bu Numaralara Karnı Tok Artık,
Siz Kendinizi Kandırmaya Devam Edin.

Geri