Bu haberi çok dikkatli okuyun ______

LOOPUSED

Altın Üye
Altın Üye
Reaction score
0
Bu haberi çok dikkatli okuyun

Türkiye kritik bir süreçten geçiyor. Ülkenin her tarafında provokatif olaylar yaşanıyor. Ortaya çıkan bulgular olayların perde arkası hakkında önemli ipuçları veriyor.

94747.jpg

İzmir'de DTP konvoyuna saldıranlarla şehirde molotofkokteyli ile eylem yapanların aynı şahıslar olduğu ortaya çıktı. Bu durum aslında ne yeni ne de şaşırtıcı. Bu senaryoyu Zaman daha önce de belgeleriyle ortaya çıkarmıştı. Paşanın karşısında hazır olda durduğu fotoğrafla gündeme gelen ve Ergenekon soruşturması kapsamında tutuklu yargılanan Kuvay-ı Milliye Derneği Genel Başkan Yardımcısı Durmuş Ali Özoğlu'nun, 1991'de PKK adına molotofkokteyli atarken gözaltına alındığı ortaya çıkmıştı. PKK Molotofçuları geçtiğimiz günlerde genç bir kızın ölümüne neden olmakla yeniden gündeme oturmuştu. PKK'nın 1991 yılında aldığı "kitlesel serhıldan" kararı ile birlikte halkı sokaklara çıkmaya teşvik eden yayınlar yapan Özgür Gündem'in 1991-93 yılları arasındaki yazı işleri müdürü de Merdan Yanardağ'dı. Yanardağ yıllar sona Ergenekon sanığı Tuncay Özkan'ın sağ kolu olarak ortaya çıktı. İlginç bir hadise de geçtiğimiz yıl yaşandı.

Paşa'nın selam durduğu PKK eylemcisi

1991 yılında PKK'nın ilk silahlı mücadeleye başladığı tarihin yıldönümünde İstanbul'un çeşitli semtlerinde eylem yaparken yakalanan 34 kişi arasında ilginç bir isim de vardı. Türkiye'nin yıllar sonra ilginç bir fotoğrafla tanıdığı Durmuş Ali Özoğlu da eylemculer arasındaydı. Dönemin Eminönü Emniyet Amirliği tarafından hazırlanan 16 Temmuz 1991 tarihli gözaltı tutanağında Durmuş Ali Özoğlu'nun da aralarında bulunduğu 34 kişinin İstanbul Çarşıbaşı, Laleli ve Vezneciler'de molotofkokteyli atarak korsan gösteri yaptığı belirtiliyor. 1991 yılında PKK eyleminde yakalanan Kuvay-ı Milliye Derneği Genel Başkan Yardımcısı Durmuş Ali Özoğlu, şimdi Ergenekon davası kapsamında yargılanıyor. Özoğlu, Karargâh Evleri aracılığıyla muvazzaf subaylardan elde edilen bilgileri Kemal ve Neriman Aydın kardeşlerden alıp 'Ergenekon'un askerî kanat sorumlusu' emekli Albay Mehmet Fikri Karadağ'a ulaştırmakla suçlanıyor. Ergenekon sanığı, geçtiğimiz yıl ilginç bir fotoğrafla gündeme gelmişti. Şırnak Akçay 6. Motorlu Piyade Tugay Komutanı Tuğgeneral Ferhat Özgen'in, Durmuş Ali Özoğlu karşısında hazrolda durduğunu gösteren fotoğraf basına yansımıştı. Paşanın, sivil bir kişi karşısında nasıl böyle davrandığı uzun süre tartışılmıştı.

Özkan'ın sağ kolu, APO'nun gazetecisiydi

Bir dönem sert ulusalcı çizgisi ile bilinen Kanaltürk'ün Ergenekon sanığı Tuncay Özkan'ın elinde bulunduğu dönemde Özkan'ın sağ kolu Merdan Yanardağ'dı. Oysa, Yanardağ'ın çok ilginç bir gazetecilik geçmişi vardı. PKK Mayıs 1990'da gerçekleştirdiği 2. Konferansında kitlesel boyutlu eylemlerin hızlandırılması ve silahlı faaliyetlerin kırdan şehre doğru yayılması kararını aldı. Şehir merkezlerinde "kitlesel serhıldan" dedikleri, başkaldırı eylemlerinin organize edilmesi de stratejiler arasındaydı. Daha kolay propaganda yapabilmek için 1991 yılında örgüte yakın bir de gazete kuruldu. İşte bu süreçte kurulan Özgür Gündem'in 1991-93 yılları arasındaki yazı işleri müdürü Merdan Yanardağ'dı. İşte Yanardağ'ın o dönemde gazeteye attığı manşetlerden bir kaçı: PKK lideri Öcalan, BBC´ye ´Samimi ateşkese hazırız.´ dedi. (2 Kasım 1992) PKK Genel Sekreteri Öcalan: K. Irak harekâtı dolaylı işgaldir. (6 Kasım 1992). Önceki gün 4 saat top ve tank ateşine tutulan kentte 7 kişi öldü. (9 Kasım 1992). Tunceli´de oğlu dağa çıkan ailenin evini yaktılar. (9 Kasım 1992) Kürtçe konuşan askere polis dayağı. (16 Kasım 1992)

İlginç bir hadise de geçtiğimiz yıl İstanbul'da yaşandı. PKK propagandası yaptıkları, molotof attıkları ve izinsiz gösteri yaptıkları gerekçesiyle gözaltına alınan 12 kişiden F.D.Kayayerli, 1999'da MHP'den milletvekili seçilen Müjdat Kayayerli'nin kızı çıktı.

Bu haberi çok dikkatli okuyun

Yine aynı tür kaynaklar. Yine aynı TSK ve Millet düşmanlığı. Yine aynı tür yazı. Bıktık artık. Bunun bir sonu olması lazım..

bakalım bu olaylar nelerle sonuçlanacak ... provokatif olaylara karşı dikkatli olmamız kimsenin kışkırtmasına izin vermememiz gerekli umarım milletimiz bu konuda duyarlı olur...

Doğru Sözler Yediremeynler Hemen ppostunu atmış Ztn :goz:

Daha cok bagimsiz kaynaklarin haberleri ilgimi cekiyor.

Mert bende postumu attim hemen :)

hadi diyelimki kaynak bağımsız değil, öyle bile olsa araştırmaya soruşturmaya değerlendirmeye girmezmi.. 1 milyon satan gazete uydurukçu ,ama buraya konu açılan odatv,türksolu gibi bin satan gazeteler bağımsız ölemi??

hadi diyelimki kaynak bağımsız değil, öyle bile olsa araştırmaya soruşturmaya değerlendirmeye girmezmi.. 1 milyon satan gazete uydurukçu ,ama buraya konu açılan odatv,türksolu gibi bin satan gazeteler bağımsız ölemi??

Bahsettigin diger kaynaklarinda haberlerini takip etmiyorum. Bagimsiz kaynaklar demistim.
Bahsettigin ve bahsettigim kaynaklarin arkalarinda hep birileri var.

Yok , HH de Milletin Tepkisini Çekmemek İçin Sözcü nün , Cumhuriyet Gazetes inin haberini falan paylaşacaksın bu arada Çağlar Abi Sen abimsin üstüne Alınma :D

Aksine sevindim ustume neden alinayim mert :)
Evet iste o benim.

Cumhuriyet gazetesini takip ediyordum Turkiye'deyken. Buraya geldigimden beri nette orda burda okuduklarim.

%40'i birilerinin etkisi altinda yapilan %50'si kar amaci tasiyan reyting icin yapilan haberler.
Boyle bir medyayi takip etmeyi tasnif etmiyorum acikcasi.

Yine aynı tür kaynaklar. Yine aynı TSK ve Millet düşmanlığı. Yine aynı tür yazı. Bıktık artık. Bunun bir sonu olması lazım..

Aynı tür kaynaklar bu kadar fazla belge sunup bu kadar emin konuşuyorlar. Aynı tür kaynaklar Türkiye'de milyonlarca satıyorlar. Sen neden hala ön yargıyla yaklaşıyorsun peki. Adamların belgelerini araştır, aksini ispat et, bu da bir son bulsun öyleyse.

şaşırmadım PKK ile ergenekoncuların işbirlikleri bilmeyen yok

yalanlanmadığına göre fazla konuşmaya gerek yok..demekki olaylar gerçekten provakatifmiş..yalan haber olsaydı mahkemeye başvurulurdu..heleki şahitli ve ispatlı ise vay vay vay..bize memlekette ikinci sınıf değil 32 sınıf vatandaşlık yaptırıyorlarmış..tavşan koş tazı tut mantığı..işte biz olmazsak görürsünüz hanyayı konyayı...hıııııııııııı...oturun oturduğunuz yerde ..yoksa....

bazı arkadaslar 1 milyon satıyo demislerde zamanın bizim okulda 1000 tane hergun gelio bedavadan sokaktada dagıtılıo baya ........

Ergenekon Davası kimilerine Göre Tarihi Dava , Kimilerine Göre Safsata ve saçmalık
( ben ikinci gruptayım )

Delilsiz , Aylardır , Yıllardır içeride Kuvvet komutanlarını tutuyorlar .
Her suçu onların üstüne atmaya çalışıyorlar , pkk'yı Ergenekon ( olmayan örgüt ) kurdu diyorlar , Hiçbir - Kanıt - Göstermeden - Mahkemeye Sunamadan - Bazı Yandaş , Takiyeci basına sızdırıyorlar .
Sonra pkk'yı TSK kurdu Deme gafletinde bulunuyorlar , :lol: :thumbup: Birkaç Savcı çıkıp Uyduruk iddanameler yazıyor :lol: TV dizisini bile işin içine katıyor ( Kurtlar Vadisi ) bende bu Senaryoyu yiyorum .
:lol:

Evet Bağımsız kaynakların ne yaptıklarını yukarda yazdım .
Yıllardır TSK ve Cumhuriyetçi Halkın düşmanı olan , Mahkemelerce Suçları Sabit görülüp Cezalandırılmış Gazeteler Tarafsız
:lol:

Ben inanmıyorum böyle bir örgütede - Sözde - yaptıkları eylemlerede .
:thumbup1:

Ama hergün Sokakta Polise Taş atan 'Sözde ' - çocuk - 'lar dışarda geziyor .
Serap'ı Cayır Cayır Yakanlar , 7 Askeri Şehit Edenler sokaklarda geziyor .
Doğuyu karıştıran pkk'lılar hergün Polisle çatışıyor SOKAKLARDA geziyor .
Sıkı Açılımcılar bunu görmüyor , Hala TSK'ya b............k atıyorlar .
:001_cool:

Arap ve kürtlere her türlü kolaylığı Sağlayan akp partisi ve Yandaşları bunları görmüyor ,

Biz herşeyi görüyoruz YÜCE TÜRK MİLLETİ'de görüyor .
Açılımada kapalıyız , Saçma sapan haberlerede !
:001_cool:

kimse bana zaman gazetesinin bir milyon sattığı yalanını söylemesin.evet belki bir milyon basılıyordur ama 20.000 bile satmıyordur.o geriye kalanları zorla abone yapılan esnaf(ki onlar da açıp okumuyor bile...gidin bakın isterseniz...sadece bir yerlerden ihale alabilir miyiz acaba diye mecburen abone oluyor...), iktidara şirin görünmek isteyen bürokratlar...kaymakamlar...ve belediye başkanları....
burda enteresan olan şu...zaman bu kadar baskı yapıyor, ama para ile sattığı %60-%70 i geçmez...gerisi promosyon gibi dağıtılıyor...acaba zaman gazetesi finansörleri bu kadar parayı nerden buluyor olabilir...

konuda 14 post var,hepsi haberin içeriği üzerine değilde kaynak üzerine.. ) bu ne komedidirki; AyNI EKİP, serbest kürsü olan bu bölüme zerre kadar görüş bilgi,belge ve söz koymadıkalrı gibi, buraya -----*sayfa sayfa yazı dökenlere 3-5 klişe slogan -3-5 iftira ile cevap verdiklerini sanıyorlar..şimdi yine tam bir sayfa döktüreceğim belgeli ve kayıtlı onlarca yazıyı buraya koysamda yine aynı ekip konuya 2 satır yazamayanlar girip sulandırmanın ,inkar ve iftiranın alasını yapacak ve her zaman yaptıkları gibi LOOPUSED' i TSK düşmanı,Vatan haini olmakla suçlayacak, ve güya güneşi balçıkla sıvadıklarını sanacaklar...GÜNEŞ BALÇIKLA SIVANMAZ...

*önce yazıları okuyacaksınız varsa bunları yalanlayan tek bir kendi görüşünüz onuda yazacaksınızki , karşımızdakinin düşünceye ve fikre değer verdiğini görüp gereken cevabı verelim.. ama nerde o fikri birikim ve düşünce hoşgörüsü? bulamassınız!!!

*zeytin; güvenilir kaynak-cumhuriyet-zaman-türksolu yada aydınlık her ne görüyorsam okurum, en karşıtı olduğum dergi ve gazetede, kitapta, benim için aynıdır. ondan alacağım bana yaramasada beni ezsede onuda değerlendiririm..şuraya aktardığım hangi yazıya bu güne dek yalanlama geldi TSK daN? HİÇBİRİNE..

*Olayı ortaya koyan yazarlar ve medya bunu kamuoyuna sunuyorda hangi tsk NIN ÜST DÜZEYİ YALANLADI BUNLARI? HİÇBİRİ.. herkes ölüm sessizliğine büründü?

*ÇIKIP bunlar yalandır desinler ve tsk nın içinde bu tür illegale sapmış kimse yoktur desinler. benide sen bu yazıları alıp forumda kullandın diye içeri alsınlar....

*BEN TÜRK SİLAHLI KUVVETLERİ VE ŞEREFLİ ORDUMUZUN, MEHMETÇİĞİMİZİN, VE BU MİLLETİN DEĞERLERİNE İNANAN, MİLLETİNE GÜVENEN, MİLLETİNE HİZMET EDEN,DÜŞMANLARINA BALYOZ ,DOSTALRINA VE SEVENLERİNE SEVGİLİ OLAN TEK BİR RÜTBELİYE DÜŞMAN OLMAM, OLAMAMDA.. BUNU BİR VESİLEYLE YİNE SÖYLEYEYİMKİ ;

LOOPUSED;* AİLESİNDE TERÖRE ŞEHİT VERMİŞ,1980 12 EYLÜLÜNDE DARBECİLERİN KUMPASINDAN GEÇMİŞ YAKINLARI OLAN, BİRİDİR..

*BENİ OLMADIĞIM ŞEYLERLE SUÇLANDIRANLARIN GERÇEK YÜZLERİNİ ÇOK İYİ BİLİYORUM, TIPKI TÜRKİYEDEKİ YIKILAN HAKİMİYETLERİ GİBİ BURDADA İŞİ SULANDIRARAK, İFTİRALARIYLA ,KENDİLERİ GİBİ DÜŞÜNMEYENLERİ VATAN HAİNİ -TSK DÜŞMANI İDDİALARINI BU YAZIDA OLDUĞU GİBİ RESİMLERİYLE,BELGELERİYLE SU YÜZÜNE ÇIKARTMAYI BİR GÖREV BİLİRİM..GERÇEK HAİNLER ,MİLLETE HEDEF GÖSTERDİKLERİ YERLERE PARMAĞINI YÖNELTİP, HIRSIZ FENERİ GİBİ SADECE KENDİ ÖNLERİNİ AYDINLIK SANMAKTALAR.. OYSA GÜNEŞ BALÇIKLA SIVANMIYOR...

*HERŞEY HERGÜN PARÇA PARÇA GÜN YÜZÜNE ÇIKACAK.. VE BULMACA PARÇALARINI BİRLEŞTİRENLER, BU ÜLKEDE GERÇEK İNSANCILLIĞIN ,SEVGİ VE BARIŞIN-DEMOKRASİ VE GELİŞMİŞLİĞİN TADINI ALACAKLARDIR.

*GÜNEŞTEN KORKAN SADECE YARASALARDIR.. GÜLLER DİYARI ÜLKEMDE BÜLBÜLLERE YER VAR , AYRILIKÇI PKK BAYKUŞLARINA VE TOPLUMU KARIŞTIRAN DARBECİ ERGENEKONCU LARA DEĞİL..

*şimdi yine 2 kelimeyle girerler konuya ; kaynağa sataşıp, sulandırma amacıyla... ne yapalım herkes aynı olacak değil..durmak yok inkar etmeye devamm))..

konuda 14 post var,hepsi haberin içeriği üzerine değilde kaynak üzerine.. ) bu ne komedidirki; AyNI EKİP, serbest kürsü olan bu bölüme zerre kadar görüş bilgi,belge ve söz koymadıkalrı gibi, buraya sayfa sayfa yazı dökenlere 3-5 klişe slogan -3-5 iftira ile cevap verdiklerini sanıyorlar..şimdi yine tam bir sayfa döktüreceğim belgeli ve kayıtlı onlarca yazıyı buraya koysamda yine aynı ekip konuya 2 satır yazamayanlar girip sulandırmanın ,inkar ve iftiranın alasını yapacak ve her zaman yaptıkları gibi LOOPUSED' i TSK düşmanı,Vatan haini olmakla suçlayacak, ve güya güneşi balçıkla sıvadıklarını sanacaklar...GÜNEŞ BALÇIKLA SIVANMAZ...

önce yazıları okuyacaksınız varsa bunları yalanlayan tek bir kendi görüşünüz onuda yazacaksınızki , karşımızdakinin düşünceye ve fikre değer verdiğini görüp gereken cevabı verelim.. ama nerde o fikri birikim ve düşünce hoşgörüsü? bulamassınız!!!

zeytin; güvenilir kaynak-cumhuriyet-zaman-türksolu yada aydınlık her ne görüyorsam okurum, en karşıtı olduğum dergi ve gazetede, kitapta, benim için aynıdır. ondan alacağım bana yaramasada beni ezsede onuda değerlendiririm..şuraya aktardığım hangi yazıya bu güne dek yalanlama geldi TSK daN? HİÇBİRİNE..

Olayı ortaya koyan yazarlar ve medya bunu kamuoyuna sunuyorda hangi tsk NIN ÜST DÜZEYİ YALANLADI BUNLARI? HİÇBİRİ.. herkes ölüm sessizliğine büründü?

ÇIKIP bunlar yalandır desinler ve tsk nın içinde bu tür illegale sapmış kimse yoktur desinler. benide sen bu yazıları alıp forumda kullandın diye içeri alsınlar....

BEN TÜRK SİLAHLI KUVVETLERİ VE ŞEREFLİ ORDUMUZUN, MEHMETÇİĞİMİZİN, VE BU MİLLETİN DEĞERLERİNE İNANAN, MİLLETİNE GÜVENEN, MİLLETİNE HİZMET EDEN,DÜŞMANLARINA BALYOZ ,DOSTALRINA VE SEVENLERİNE SEVGİLİ OLAN TEK BİR RÜTBELİYE DÜŞMAN OLMAM, OLAMAMDA.. BUNU BİR VESİLEYLE YİNE SÖYLEYEYİMKİ ;

LOOPUSED; AİLESİNDE TERÖRE ŞEHİT VERMİŞ,1980 12 EYLÜLÜNDE DARBECİLERİN KUMPASINDAN GEÇMİŞ YAKINLARI OLAN, BİRİDİR.. BENİ OLMADIĞIM ŞEYLERLE SUÇLANDIRANLARIN GERÇEK YÜZLERİNİ ÇOK İYİ BİLİYORUM, TIPKI TÜRKİYEDEKİ YIKILAN HAKİMİYETLERİ GİBİ BURDADA İŞİ SULANDIRARAK, İFTİRALARIYLA ,KENDİLERİ GİBİ DÜŞÜNMEYENLERİ VATAN HAİNİ -TSK DÜŞMANI İDDİALARINI BU YAZIDA OLDUĞU GİBİ RESİMLERİYLE,BELGELERİYLE SU YÜZÜNE ÇIKARTMAYI BİR GÖREV BİLİRİM..GERÇEK HAİNLER ,MİLLETE HEDEF GÖSTERDİKLERİ YERLERE PARMAĞINI YÖNELTİP, HIRSIZ FENERİ GİBİ SADECE KENDİ ÖNLERİNİ AYDINLIK SANMAKTALAR.. OYSA GÜNEŞ BALÇIKLA SIVANMIYOR...

HERŞEY HERGÜN PARÇA PARÇA GÜN YÜZÜNE ÇIKACAK.. VE BULMACA PARÇALARINI BİRLEŞTİRENLER, BU ÜLKEDE GERÇEK İNSANCILLIĞIN ,SEVGİ VE BARIŞIN-DEMOKRASİ VE GELİŞMİŞLİĞİN TADINI ALACAKLARDIR.

GÜNEŞTEN KORKAN SADECE YARASALARDIR.. GÜLLER DİYARI ÜLKEMDE BÜLBÜLLERE YER VAR , AYRILIKÇI PKK BAYKUŞLARINA VE TOPLUMU KARIŞTIRAN DARBECİ ERGENEKONCU LARA DEĞİL..

şimdi yine 2 kelimeyle girerler konuya ; kaynağa sataşıp, sulandırma amacıyla... ne yapalım herkes aynı olacak değil..durmak yok inkar etmeye devamm))..

Herkesi kendin gibi sanma...ben yazının tamamını okudum ve belge adına hiçbirşey görmedim uydurk iddialardan başka...sen tespit etti isen bize de haber ver...Ayrıca o fotoğraftaki rütbe paşa rütbesi değil albay rütbesi...
yazı hakkında yorum yapmıyorsa hiç kimse kaale almadığından ve yorum yapmaya bile değer bulmadığındandır haberin olsun...Ama şunu bil ki bu iktidarın yarattığı paranın herşeyin önünde gittiği düzene göre; bu fettocuların para kaynakları elindeki en büyük güç...ve nerden bulduklarının açığa çıkarılması son derece önemli...Adalet mi bu sence?din satanlar zevki sefa içinde...vatanını yalnızca vatanını sevenler ve kendi halinde dinini yaşayanlar açlık içinde...işte bu hükümetin yarattığı iğrenç ortam....o kadar.

bu arada pkk saldırıyı üstlendi akp liler ne oldu üzüldünüz değilmi orduya bok atamadınız

Geri