Bu haber çok tartışılır.

LsD

Moderatör
Moderatör
Reaction score
0

6Ag40qpo.jpg

Ali Sürmeli'den itiraf! Rol modelim Fethullah Gülen!

Ekranların sevilen isimlerinden Ali Sürmeli "New York'ta 5 Minare" filmindeki rol modelinin Fethullah Gülen olduğu iddialarını kabul etti.
Kurtlar Vadisi dizisinde Zaza Dayı karakterini canlandıran Ali Sürmeli TV8'deki Bahar Feyzan'ın sunduğu 50 Dakika programında son olarak rol aldığı "New York'ta 5 Minare" filmini değerlendirdi.

Feyzan'ın "Filmdeki rol modeliniz kimdi?" sorusuna Sürmeli, "Fethullah Gülen hoca efendi rol modeldi" diye yanıt verdi.

İlk kez tv8'de 50 Dakika programında bu açıklamayı yapan Sürmeli, Gülen'in ağlaması konusuna da değindi.

10 milyon kişi olsun, güzel film

Dunya hocayi kendisine model aliyor,sen almissin cokmu surmelim!

ben mahsunun hiç bir filmini beyenmedim. ver duygusalı milleti ağlatmaya çalış olmuyor olmuyor.
sonra film mesaj verme kaygısı içinde (bütün filmleri) o mesajlarıda çok afedersiniz ama mal gibi veriyor. oyunculara yazılmış sözlerle cümle cümle mesaj veriyor. çünkü o kadar anlıyor sinemadan. fight club olsun baba serileri olsun, shindler in listesi daha birsürü film anlatmak istediğini öle mi anlatıyor. sonra rıfat ılgazlar yavuz turgullar böle mi anlatıyor anlatmak istediğini. koca filmi seyrediyorsun sana bir mesaj veriyor. gelelim bizimkine her sahne "o öle değil bu böle" falan komik kaçıyor.
birde mahsun çok kötü bir oyuncu. madem iyi bir hikayen var iyi birini oynat neden kendin oynuyorsun olmuyor işte anla artık bunu.

neyse bence böle yani.

ben mahsunun hiç bir filmini beyenmedim. ver duygusalı milleti ağlatmaya çalış olmuyor olmuyor.
sonra film mesaj verme kaygısı içinde (bütün filmleri) o mesajlarıda çok afedersiniz ama mal gibi veriyor. oyunculara yazılmış sözlerle cümle cümle mesaj veriyor. çünkü o kadar anlıyor sinemadan. fight club olsun baba serileri olsun, shindler in listesi daha birsürü film anlatmak istediğini öle mi anlatıyor. sonra rıfat ılgazlar yavuz turgullar böle mi anlatıyor anlatmak istediğini. koca filmi seyrediyorsun sana bir mesaj veriyor. gelelim bizimkine her sahne "o öle değil bu böle" falan komik kaçıyor.
birde mahsun çok kötü bir oyuncu. madem iyi bir hikayen var iyi birini oynat neden kendin oynuyorsun olmuyor işte anla artık bunu.

neyse bence böle yani.

Bu adam türkücü :huh:
Ne bekliyordun ki kıyasladığın filmlere bak, godfather, fight club vs. bu kadarını yapabildiği için kutlayın, En azından Türk halkının beklentisini karşılıyor bence.

Bu adam türkücü :huh:
Ne bekliyordun ki kıyasladığın filmlere bak, godfather, fight club vs. bu kadarını yapabildiği için kutlayın, En azından Türk halkının beklentisini karşılıyor bence.

harbiden haa doru diyon türkücü ne bekliyordumki. gaza gelmişim ...

Geri