Bomba!!! Windows XP Media Center Edition 2008 OEM SP3

indirdim çok sağol 1-2 gün içinde formatı atıp bunu kuracağım.tekrar çok teşekkür ederim

teşekkürler hocam , uzun zamandır TR media center arıyordum iyi oldu :)

Bişey değil arkadaşlar,

Ethernet kartı problemi olan arkadaş kartının en güncel sürücüsünü indirip kurabilir...

dellyy17 adlı arkadaş niye benım konumda herkese teşekkür ediyo anlamadım? Kesmesini reca ediyorum....!

kardeş öncelikle paylaşımın için tşk ediyorum. benim sorum bende pavilion notebook var mağlum bunlar media centerlı geliyor ama ben buna format çekmem lazım zira diğer türlü servise götürmem lazım oralara götürüp bilgisayarımı ve zamanımı heba etmek istemiyorum. media center bir işletim sistemli programmıdır yani benim kuracağım işletim sistemine sadece media center entegre edemem mi? tşkler.

kardeş öncelikle paylaşımın için teşekkürler... bişey soracam ilerde windows update sorun çıkarır mı verdiğin dosyalardan crack falan çıkmadı şifre çıktı sadece de o bakımdan????

Arkadasim kendin secimini yapsana !

Icinde 3 laptop markasi icin key var markasi uymayanlar forumdaki isletim sistemleri bolumunde XP ORJINAL YAPMA konusuna bakabilirler...

Arkadaşlar
Baris7 arkadasım güzel bir paylasım yapmış
http://www.hackhell.com/showthread.php?t=422704

Buda güzele benziyor hangisini tavsiye edersiniz bana ?

bu media center o normal xp pro yani elmayla armut gibi düşün :D

ayrıca verdiğin linkteki paylaşımı inceledim.. genelde bu paylaşımlar yapana göre değişir çünkü böyle 3. parti programların da entegre olduğu cdler bazen sorunlu da olabilir, sorunsuz da olabilir... senin sistemine çok iyi uyum sağlayabilir, sağlamayada bilir... bilmem anlatabildimmi. dene yani kafana göre. :goz:

Arkadasim kendin secimini yapsana !

Icinde 3 laptop markasi icin key var markasi uymayanlar forumdaki isletim sistemleri bolumunde XP ORJINAL YAPMA konusuna bakabilirler...

O DEDİĞİNİ BİLİYORUM KARDEŞ ama ben xpyi orjinal yapan programı geçenlerde sp3 te çalıştıramamıştım onun için sordum?... bir bilgin var mı? şu an sorun yok senin verdiğin şifrelerde ama... ilerde mutlaka bu şifreler piç olacak :)

Düşşünde bı keyler ondan snra bkrz :D Mıcrosoft, XP desteğini çekeceği için bloke edilmez dıe düşünüorum....

dostum bunu yüklemeden önce Xp pc de kurulu olması gerekli mi yoksa içinde var mı??

Keşke bir kaç tane resim koysaydın daha iyi olurdu.
21.08.2008 Bence windows xp'den çok fazla bir farkı yok. % 95 aynı.

s5l8izyaenufoqrg92ej.jpg

ymdk9ch7llbagjnhlnx0.jpg

kardeş indirdim programı yükleme yaptım ama key istiyor. serial numarası varmı

Geri