Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bomba!!! Windows XP Media Center Edition 2008 OEM SP3
Yuh be arkadaşım kabak gibi bir xp milletle dalga geçme!! Arkadaşlar lütfen indirmeyin. Normal xp den hiçbir farkı yok bari ingilizce olmasaymış yani hiçbir işe yaramıyor arkadaşlar kesinlikle tavsiye etmiyor ve şiddetle kınıyorum.. gördüğüm en dandik xp!
Selam sevgili arkadasim sunum icin öncelikle tesekkürlerimi sunuyorum benim sorum bunu kuran arkadasin koymus oldugu resimde bu media centerin 2002 versiyonu oldugunu görüyoruz siz yukarida 2008 olarak söylemissiniz acaba versiyon hangisidir tesekkürler saygilar.
.. + linkler de ölü diyen arkadaslar da asagidan indirebilirler aktiv edilmis sürüm 2005 orjinal dvd sp3 >konuyu acan arkadas bakarsa sorularizla ilgilenecekdir mutlaka >!! <lakin simdilik asagida vercegim linklerden indirip media center kullanabiirsiniz SERIAL istemiyor aktive edilmis,, dvd microsoft orjinal versiyonu