BJK 3-0 FB [TSL 13. Hafta - Tek BaşLık]

BJK sezonun en iyi Topunu oynadı bence.. Fenerbahce topLa oynamada üstün oLabilir belki ama boşa oynanmış topu Kasımpaşa'da oynuyor :smile:
Eze eze yendi BJK tebrikLer :smile:

bjkLı arkadaşLarı tebrik ederim,çok güzeL oynadıLar,inanmışLar kazandıLar..
forumdaki tüm beşiktaşLı arkadaşLarı tebrik ederim

Sonuna kadar hak eden Beşiktaş'tı..

Tüm taraflar kardeşlerimizi tebrik ediyorum..

Fink'in golü neydi öyle ya

beşiktaşlı olmamama rağmen facebook'a ben yükledim :D

Beşiktaş 3 gol atarak kendini aştı.Uzun zaman olmuştu farklı bi galibiyet almayalı.İbrahim üzülmez iki asist yaparak büyük katkı sağladı.Defansta hatasızdı. Fink çok güzel bi gol attı. o golün şokuyla Volkan Bobo'nun şutunu fark edemedi. Ugur'da ilk girdiği dakikalarda ayağına gelen topları kaptırıp duruyodu.Ama güzel gol attı. Kazım kazım noldu gördün mü Beşiktaş'ı kırmızıyıda yedin. İyi bi şeyde yaptı Kazım Kazım kesmek lazım Takımı taraftarı gaza getirdi

Teşekkürler Tebrik EdenLere

Sezonun en iyi topunu oynadık bu maçta...
KartaLım yüzümüzü güldürdü...

Beşiktaş ı yok sayanlara iyi bir ders oldu...

Fazla büyütmeyin sıradan bi maç bizim için =)

Sıradanız........

14bjpqu.jpg

Ama ön sıradan . . . :001_tt2: :001_tt2:

GELİYORUZ inönü hazırmısın az kaldı

Büyük Lokma yiceksin ama BÜYÜK LAF etmeyeceksiniz =))
Son Sözü Söylemek Nede Güzel :durdurun

Arada ki küskünlüğümüz sona Erdi Boşanmıyoruz :durdurun

ilk yarı pek iyi oynamasakta 2nci yarı attığımız gollerle yüzümüz güldü şükür :D

Tebrik eden arkadaşlara geçmiş olsun diyorum (=

benim en çok sevindiğim konu ise 3-0 yenerken tüpçünün protesto edilmesiydi

erdem abi sen boşanmıyoruz dersen boşanmazsık :p

Tüm Beşiktaşlıları tebrik ederim.

Hakedenin kazandığı güzel bi maç oldu.

Her iki takımada bundan sonraki maçlarda başarılar.

En çok güldüğümde gsliler daha çok seviniyo.Ne kötü bi durum yaa :D:D:D

belki yeri zamanı değil ama,

y.d sanmaki herşey bayram seyran..

seni unutmuş değiliz.. İnşallah kongrede de senin icabına bakılacak..

işte o zaman seyredin Beşiktaş'ımı..

protestoya devam..uğurlu geliyor =)

F.Bahçe'yi 3-0 dağıttımız maçta 90 dakikanın kahramanlarından biri olan İbrahim Üzülmez maç sonu yaptığı açıklamada "Özellikle ikinci yarı takım olarak daha istekli olduk. İlk yarının son 15 dakikası bize bayağı zorluklar yaşattılar" dedi.

Üzülmez kazanmaları gereken bir maç olduğunu söylerken, "Bütün takım arkadaşlarımı tebrik ediyorum. 7 puanlık bir fark vardı. Son dönemlerde kaybettiğimiz puanlardan dolayı bir tepkiler oldu. Geçtiğimiz sene iki kupa kazanan Beşiktaş ile rakiplerin arasında böyle bir puan farkı olması kimseyi memnun etmedi tabii ki. Bundan sonra daha iyi olacağını ve bu galibiyetle kenetlenme olacağını düşünüyorum" dedi.
Maçta güzel futbolunu iki asist ile süsleyen İbrahim Üzülmez Fink'e yaptığı asist ile ilgili olarak ise ilginç ifadeler kullandı: "Sol ayakla daha iyi ortalar yapıyorum onlar gol olmuyor, sağ ayakla salladım, Fink de müthiş bir gol attı. İdmanlarda Fink bu tür vuruşları çok iyi yapıyor. Ben o top oraya gelene kadar Fink'e baktım, onu gördüğüm an gol olacağını hissettim" dedi.

Hasta Hasta Gittim Mabedte Yerımı aLdım Ama Değdi Be.. Maç Öncesi Laga Luga Yapan FenerLiLeri Arıyor Gözüm Nerdesiniz Ey 3'GenLer.. =D

Boru DegıL Kardeşım 3-0..

Fink - Bobo - İnceman = FBİ

Kendımce 30'a Yakın Foto Çektım.. Hepsini Aktarcam KartaL Yuvamıza..

Bu Arada Erdem YaLvarıyorum Sana Bundan Sonra DerbiLeri NoLur Evde İzLe.. Bak İşe Yaradı.. :durdurun

Geri