BJK 3-0 FB [TSL 13. Hafta - Tek BaşLık]

Keyfime diyecek yok... Oooohh ohhhhh :)
1986-1994 sezonuna dönüyoRuzzz.. İçerde dışarda 3 puan yok feneveeee :)

Bugün oynadığımız futbolu her zaman oynayalım, her maç üstüne bişeyler ekleyelim diyorum ki KESİN şampiyonuz. Ama bugün oynadığımız futbol çizgisinden şaşmamak şartıyla..

Yılllllaaar evvesilden bir gazeteyi ekranlarınıza taşıyorum.. Yıl 1992 tarih bu akşam tekerrür etti.. :)

marizledixl3sc4rc8.jpg

Tebrikler Beşiktaş...Güzel futbol=Net skor ;) Her maçta böyle oynayın dicem ama işime gelmez :) Kadıköy'dede böyle oynayın...

Tebrikler Beşiktaş...Güzel futbol=Net skor ;) Her maçta böyle oynayın dicem ama işime gelmez :) Kadıköy'dede böyle oynayın...
Senin yerine ben diyim yaa. Her maçta böyle oynarız İnşallah :durdurun

Maça giden arkadaşlara bişey soracam.Alen stada gelmişmiydi?

Ahh KAZIM ahhh.. Sen Kimsin Ki 106 YıLLık Çınara Çapına Bakmadan DiL Uzatıyorsun.. İşte BöLe ReziL Rüsva oLursun.. ;)

Sezonun en iyi futbolunu oynadık.Fink süperdi.Adeta Alex i sahadan sildi.Helal olsun Kartalım.

tüm BJK lılara hayırlı uğurlu olsun beşiktaş kendine yakışan futbolu oynadı

Tebrikler Beşiktaşlı arkadaşlarım..
3 Büyük takımda saha avantajını kullandı ve kendi evlerinde galip geldiler..Ligin sonu çok çekişmeli olacak anlaşılan..
Maça gelince Daum ne yaptı yada ne yapmak istedi kendide bilmiyo sanırım..14 Günlük arayı iyi değerlendiremediler sonuç bütün takıma yansıdı..
Fink Wolfsburg maçında belli ediyodu zaten patlama yapacağını..uzaktan şutlara iyi çalışmış gerçekten takdir edilecek bi gol attı..Başarılar bundan sonra umarım üst biter maçlarınız..

Tebrikler Beşiktaşlı arkadaşlarım..
3 Büyük takımda saha avantajını kullandı ve kendi evlerinde galip geldiler..Ligin sonu çok çekişmeli olacak anlaşılan..
Maça gelince Daum ne yaptı yada ne yapmak istedi kendide bilmiyo sanırım..14 Günlük arayı iyi değerlendiremediler sonuç bütün takıma yansıdı..
Fink Wolfsburg maçında belli ediyodu zaten patlama yapacağını..uzaktan şutlara iyi çalışmış gerçekten takdir edilecek bi gol attı..Başarılar bundan sonra umarım üst biter maçlarınız..

Teşekkür ederim kanka =)

alex maçtan sonra demişki: fink oyun oynamadı sahada sadece beni tuttu. :) haklı ama fink o kadar hızlı ki alex göremedi attıgı golü zaten kimse göremedi :durdurun

Anca böyle slowmotion izleyince anlar zaten kanka :durdurun

Kaşınanı Kaşırız O kadar. Kazım artık öğrenmiştir heralde BEŞİKTAŞ' IN NASIL YAZILDIĞINI

işte beşiktaşlu futbolcular üstündeki ofrmanın layığına yakışır gibi oynayıp mücadele edince sonuç bu oluyor.. ibrahim üzülmez jübile yapacak ama futbolu daha yeni öğreniyo heralde :D çok güzel bi galibiyet oldu lige tat geldi kartalım pike uçuşu yapınca zirveye.. ayrıuca güzelce beşiktaşı tebrik eden arkadaşlara da tşk ediyorum.

Geri