BJK 2-3 Bursa [17.Hafta][Tek BaşLık]

tebrikler Bursa. oynadılar alınlarının teriyle hakettiler bu maçı.

beşiktaşlı ol veya olma bu maç bizim hakkımız değilmiydi
İnanın o penaltı verildikten sonra ağladım

evet bursaya tebrikler bizim denyolara da yazıklar olsun .. ilk devre topun sahada nasıl sürüleceğini bi türlü ayıkamadılar.. hele ki boşa bir penaltı ile öne geçtik.. eğri oturup doğru konuşmak lazım..

tebrikler Bursaya

yıldırım demirören devammmm

Tebrikler çocuklar,İlk yarı ve son 20 dk müthiş mücadele ettiler,hepsini alınlarından öpüyorum...

tebrikler ertuğrul hocam

milli takım senin hakkın ama... gelde anlat baştakilere...

kıymetini bilmedi bunlar başkalarına gösterilen sabır sana gösterilmedi ...

umarım daha üst düzey takımların başında görürüz seni tekrar tebrikler ertuğrul hocam...

Ertuğrul hocayla daha yapacağımız çok iş var...

He he Bursaspora tebrikler :)

Penaltı zaten dandik bi penaltı penaltıyla uzaktan yakından alakası yok.

Adamların farklı alacağı maç bedavadan 3-2 bitti.

Gerçek lig Kaldığı yerden devam ediyo. =)

Bursa Gümbür Gümbür GeLiyor Bu Sene Kayseri'yLe BirLikte TebrikLer Bursaspor'a...

BaşarıLı OLan Tüm AnadoLu TakımLarına Saygı DuyuLması GerekLi...

BeşiktaşLı KardeşLerime Geçmiş OLsun...

Hakedenin kazandığı 3-1 bitmesi gereken bi maç oldu. Umarım bundan ders çıkarır Mustafa Denizli ve futbolcular diyeğim ancak bugüne kadar çıkarılamayan ders bu saatten sonra da çıkmaz. Devre arasında Tabata kiralanmalı ve ikinci yarıya Delgado'yla başlanmalı. çünkü takımda bir önder yok. Geçen sezon Yusuf vardı onun da pili bitti. Nihat zaten göründüğü gibi, Nobre bi o yana bi bu yana koşmaktan başka bişey yapmıyo. tello' nun ne yaptığını ben de anlamadım aslında çok büyük işler başabilir ama isteksiz nedense, sanırım sorunları var. Bobo bir iyi bir kötü hiç olmazsa gol atıyo kalsın o. Takımın tek işleyen bölgesi defans. ama dün gördük ki Ferrari olmadan defans da bir hiçmiş.

kısaca Takımın baştan aşağı yenilenmesi lazım. son olarak, Bursaspor' u bu cesur oyunlarından dolayı tebrik ediyorum. Sahaya galibiyete inanmış(!) bir 11 le çıktılar.

Adrenali birader burası beşiktaş bölümü, farkettiysen.

Geri