BJK 2-3 Bursa [17.Hafta][Tek BaşLık]

maçı izLemedim ama skorun gidişatı futboL adına güzeL umarım hakeden kazanmıştır..
Bursaspor'u tebrik ediyorum ve iki takım taraftarını da forum kuraLLarına uyma konusunda uyarıyorum..

macı izlemedim ama...Ulan zapo ulan ertuğrul bizim oyuncularımız bizi yendi helal olsun biz degerini bilmedik bursa sahip cıktı bursa tebrikler

ulan 10 dakka daha dayamadınız. ferrarinin sakatlanması kötü oldu. ne olacak bizim bu halimiz

bence ertuğrulun sırat köprüsü maçıydı onun ıcın apayrı bır onemı vardı macın gecmıs olsun ne dıyelım ıyı olan her zaman kazanır tebrıkler bursaya ama saka gıbı skor

bursa işte buuuu helal olsun helal
beşiktaşada geçmiş olsun iyi maçtıı

tek suçlu mustafa denizli
Not:Nihat ALLAH belanı versin

Bu sahada Yusuf'u oyuna almış adam ya!....

Brawo Nihat.. Brawo Mustafa DenizLi.. Ferrari SakatLandıgında Yusufu Oyuna Sokan Zihniyete Brawo.. 8 MiLyon Avro Veripte Bu Tip MaçLarı Kurtarcak Bu Adam Diyipte BizLeri Hüsrana Ugratan Korkusundan MaçLara Dahi GeLemeyen YıLdırım Demirören Brawo..

2-1 Den 3-2 Kaybettık Dogrudur.. Ancak Bu Skor Çok Mu Umrumuzda Sanıyorsunuz ??

Bizim Öfkemiz Bizim Sinirimiz BEŞİKTAŞ'a DeğiL, Onu KirLeten ŞerefsizLere..

11 Tane Nihat Tipi Kazma O Sahaya Çıksada BeLki Bir Ümit Diyip Yine GeLicez O Stada.. Ama Artık YETER.. Biz GeLdigimizde Haysiyetsiz İnsanLarı LocaLarda Otururken Görmek İstemiyoruz.. Kanser oLucaz Kanser..!!!

Geri