Kotalardan, düşük internet hızlarından, İnternetin yanında telefon faturası ödemek zorunda olmaktan v.s. bıkan herkesi bu Konuya imza atmaya çağırıyorum... :vur
-Spam oranı en yüksek olan Ülke- Brazilya'dan sonra ikinciyiz...
-100 kbit için Ödenen ücretler işaretli- Lideriz...
-MB başına en düşük bağlantı ücretleri- Meksika'dan iyi durumdayız...
Turk Telekom'u Ve TTNet'i İSTEMİYORUUZZZ!!!:saskin
İlk İmza Benden : PuLaT
Bizi Paso kazıkladıkları yetmiyormuş gibi girdiğimiz her Web sitesini engelleyen Bu zihniyeti kınamak hepimizin görevi arkadaşlarrr...
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Tabiki buraya imzanızı atmanız koyun gibi güdülme durumundan direkt olarak kurtarmaz kimseyi ama koyun gibi güdülmekten memnun olmadığımızı, tepkili olduğumuzu, kazığı yesekte bunun farkında olamayacak kadar keriz olmadığımızı gösterebiliriz...
Arkadaşlar ben güdülecek bir koyun değilim haklarım var ve diğer ülkelerdeki insanlar gibi bu hakkımı istiyorum diyen herkes sadece bu Forumda değil TTNet'e de tepkisini göstersin
[email protected] bu adresi mail bombardımanına tutun arkadaşlar.
-Spam oranı en yüksek olan Ülke- Brazilya'dan sonra ikinciyiz...
-100 kbit için Ödenen ücretler işaretli- Lideriz...
-MB başına en düşük bağlantı ücretleri- Meksika'dan iyi durumdayız...
Turk Telekom'u Ve TTNet'i İSTEMİYORUUZZZ!!!:saskin
İlk İmza Benden : PuLaT
Bizi Paso kazıkladıkları yetmiyormuş gibi girdiğimiz her Web sitesini engelleyen Bu zihniyeti kınamak hepimizin görevi arkadaşlarrr...
İmza Atan Tüm Arkadaşlara Şimdiden Teşekkür
:clap-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Tabiki buraya imzanızı atmanız koyun gibi güdülme durumundan direkt olarak kurtarmaz kimseyi ama koyun gibi güdülmekten memnun olmadığımızı, tepkili olduğumuzu, kazığı yesekte bunun farkında olamayacak kadar keriz olmadığımızı gösterebiliriz...
Arkadaşlar ben güdülecek bir koyun değilim haklarım var ve diğer ülkelerdeki insanlar gibi bu hakkımı istiyorum diyen herkes sadece bu Forumda değil TTNet'e de tepkisini göstersin
[email protected] bu adresi mail bombardımanına tutun arkadaşlar.