Bizi Sömüren TTNet'i Bu Ülkede istemeyen herkes Buraya İmzasını atsın !!!

pulat

New member
Reaction score
0
Kotalardan, düşük internet hızlarından, İnternetin yanında telefon faturası ödemek zorunda olmaktan v.s. bıkan herkesi bu Konuya imza atmaya çağırıyorum... :vur

9885441.png

-Spam oranı en yüksek olan Ülke- Brazilya'dan sonra ikinciyiz...

7322092.jpg

-100 kbit için Ödenen ücretler işaretli- Lideriz...

8763993.jpg

-MB başına en düşük bağlantı ücretleri- Meksika'dan iyi durumdayız...

Turk Telekom'u Ve TTNet'i İSTEMİYORUUZZZ!!!:saskin
İlk İmza Benden : PuLaT

Bizi Paso kazıkladıkları yetmiyormuş gibi girdiğimiz her Web sitesini engelleyen Bu zihniyeti kınamak hepimizin görevi arkadaşlarrr...

İmza Atan Tüm Arkadaşlara Şimdiden Teşekkür​
:clap

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Tabiki buraya imzanızı atmanız koyun gibi güdülme durumundan direkt olarak kurtarmaz kimseyi ama koyun gibi güdülmekten memnun olmadığımızı, tepkili olduğumuzu, kazığı yesekte bunun farkında olamayacak kadar keriz olmadığımızı gösterebiliriz...

Arkadaşlar ben güdülecek bir koyun değilim haklarım var ve diğer ülkelerdeki insanlar gibi bu hakkımı istiyorum diyen herkes sadece bu Forumda değil TTNet'e de tepkisini göstersin

[email protected] bu adresi mail bombardımanına tutun arkadaşlar.

üçüncüsüde benden olsun. bu siteden başka foruma takılmam neyini bulduysa... ayrıca kazıklarından dolayıda kınıyorum..........

Hem girdiğimiz siteleri engelleyip bize nette dolaşacak alan bırakmıyorlar hemde verdikleri sümükllü böcek hızındaki internet için para talep ediyorlar :( eğer üyesi olduğum ve hergün girdiğim sitelere giremeyeceksem bu sümüklü böcekle sanal alemde boşuna dolanmak için size neden para ödüyoruz...

tt%27ye%2Bkafam%2Bgirsin.jpg

Protesto dediğin öyle burda topic açmakla olmaz güzel kardeşim bu bir.İkincisi ve daha önemlisi madem beğenmiyosunuz ttneti bırakın o zaman!Başka bi markaya geçin(örn:smileadsl,quicknet,biriadsl vs...)

ben destek vermem abcim sonra olan netimi de keserler kalırım dımdızlak.

telekom bu yapar mı yapar:D

Net'ini kesemezler merak etme çünkü net diye bişi yok ortada bu TTNet'in bize sunduğu çok bulanık bişi ben hiç bişi anlamıyorum kullandığımdan :eek:ha

Net'ini kesemezler merak etme çünkü net diye bişi yok ortada bu TTNet'in bize sunduğu çok bulanık bişi ben hiç bişi anlamıyorum kullandığımdan :eek:ha

valla ben 4mb yi ayda 10 liraya kullanıyorum bana net var:D
biz ortak olduğumuzdan sorun yaşamıoruz ama arkadaşlara gidince anlıyorum evimin kıymetini.

Protesto dediğin öyle burda topic açmakla olmaz güzel kardeşim bu bir.İkincisi ve daha önemlisi madem beğenmiyosunuz ttneti bırakın o zaman!Başka bi markaya geçin(örn:smileadsl,quicknet,biriadsl vs...)

smileadsl,quicknet,biriadsl vs... bunlarda hep TTNet'en alıyor bize sundukları neti... onlardada sanki hız sümüklü böcek değilmi ve ücret özel jet uçağı ücreti değilmi ve onlar sınırlı değilmi sonuç olarak onlarda TTNet'in tekeline mahkumlarrr.... Biz TTNet'e Rakip İstiyoruz. Hem Sonucu değiştiremiyoruz diye susamayız ( Yangini söndüremiyoruz die oturup izlememiz gerekmez en azından üzerimize düşeni yapıp iki kova suda biz dökmeliyiz BENCE )

Geri