- Reaction score
- 0
Seni muhattaba aldığım için üzgünüm....
Artıstmısın ! Acınmı var !
Seni muhattaba aldığım için üzgünüm....
R€B€L;2266800' Alıntı:Artıstmısın ! Acınmı var !
R€B€L;2266737' Alıntı:Sende destekcılerınde ermıssıniz ya bu kadar sey bılıyosanız :durdurun
Kimse ermişiz demedi. O yazıda yazan zihniyetin altın daki amaç başka Malezya dediğin millet elektronik devi biz ise da bi chip bi entegre bile imal edemiyoruz..
Sen git parfüm yüzünden namaz kılamıyoruz diye bi yazı al işte dindar insanlar böyle öcü göster sonra tartışma yap. Yazının doğruluğun dan ne kadar eminisiniz ki Malezya bizden ne kadar uzak değil mi? Sonra da en çok buna güldüm de.. Gerçekten varmı böyle bişey onu sorgulamak lazım.
R€B€L;2266855' Alıntı:Sana ermıs veya baskasına demedım ,alması gereken almıstır.
Sımdı bı soru sen bılgısayarının basından benım hırsız olup olmadıgımı cıkarabılırmısın =) Cıkaran arkadas var sozum ona.. Ermıs demek kı =)
Sen gelıp bana hakaret eden adama destek cık ben ona laf soyleyınce benı haksız goster, sacma degıl mı
Cezayı veren kim?Basortusu takmadı dıye ceza vermek, bayanlara 2. sınıf muamele yapmak onları bı esya gıbı gormek ters ısler bana, sana uygunsa bılemem yolun acık olsun
Hakaret eden adamı banlarsın uyarırsın biter. Ama serin gibi düşünceli bi insanın bu konu da yorum yapması beni çok üzdü Çünkü sen her zaman sağduyulu yorum yapardın.
Cezayı veren kim?
Bayanları eşya gören kim?
İnsanlara Şeriat denince neden zoruna gidiyor ???
Şeriat dan niye korkuyoruz ????
Hırsız mıyız ???? Kolumuzun kesilmesinden korkuyoruz...?
Tecavüzcümüyüz???? idamdan korkuyoruz ?
Şeriatın insan gibi yaşamak isteyenlere zarar verdiği nerede görülmüş ???
Hem diyorlar ki insan gibi yaşamak istiyoruz ... hemde şariat olmasın ..... olsun kardeşim olsun
Osmanlı şeriatla yönetiliyordu
Osmanlıyı düşünün.... kim şikayetçi Osmanlıdan ,varmı Türk olupta şikayetçi olan , Müslüman olupta şikayetçi olan varmı ???
Kafirler şikayetçi , Allahın dinine düşman olanlar şikayetçi
Allah'ın dinine düşman olanlar Allah'a düşman olmuştur !!!!!
BÖYLE DÜŞÜNEN MUSLUMAN OLDUGUNU İDDAA EDEN KİŞİLERİ GORDUKCE GERCEKTEN UTANIYORUM.UNUTMAYIN ARKADASLAR DİNİMİZ İSLAM HOŞGÖRÜ DİNİDİR KISITLAMA YASAKLAMA DİNİ DEİLDİR.AYRICA RUY DEĞİL RUJ RİMER DEĞİL RİMEL DİR ARKADASIM ONLARIN DOGRULARI.....................