Bize Namaz Haram Oldu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
R€B€L;2266800' Alıntı:
Artıstmısın ! Acınmı var !

rebel arkadaşım neden muhatap oluyorsun ki bunlarla. Ne olduklarını halen anlamadın mı?

R€B€L;2266737' Alıntı:
Sende destekcılerınde ermıssıniz ya bu kadar sey bılıyosanız :durdurun

Kimse ermişiz demedi. O yazıda yazan zihniyetin altın daki amaç başka Malezya dediğin millet elektronik devi biz ise da bi chip bi entegre bile imal edemiyoruz..

Sen git parfüm yüzünden namaz kılamıyoruz diye bi yazı al işte dindar insanlar böyle öcü göster sonra tartışma yap. Yazının doğruluğun dan ne kadar eminisiniz ki Malezya bizden ne kadar uzak değil mi? Sonra da en çok buna güldüm de.. Gerçekten varmı böyle bişey onu sorgulamak lazım.

Kimse ermişiz demedi. O yazıda yazan zihniyetin altın daki amaç başka Malezya dediğin millet elektronik devi biz ise da bi chip bi entegre bile imal edemiyoruz..

Sen git parfüm yüzünden namaz kılamıyoruz diye bi yazı al işte dindar insanlar böyle öcü göster sonra tartışma yap. Yazının doğruluğun dan ne kadar eminisiniz ki Malezya bizden ne kadar uzak değil mi? Sonra da en çok buna güldüm de.. Gerçekten varmı böyle bişey onu sorgulamak lazım.

Sana ermıs veya baskasına demedım ,alması gereken almıstır.

Sımdı bı soru sen bılgısayarının basından benım hırsız olup olmadıgımı cıkarabılırmısın =) Cıkaran arkadas var sozum ona.. Ermıs demek kı =)

Sen gelıp bana hakaret eden adama destek cık ben ona laf soyleyınce benı haksız goster, sacma degıl mı

R€B€L;2266855' Alıntı:
Sana ermıs veya baskasına demedım ,alması gereken almıstır.

Sımdı bı soru sen bılgısayarının basından benım hırsız olup olmadıgımı cıkarabılırmısın =) Cıkaran arkadas var sozum ona.. Ermıs demek kı =)

Sen gelıp bana hakaret eden adama destek cık ben ona laf soyleyınce benı haksız goster, sacma degıl mı

Hakaret eden adamı banlarsın uyarırsın biter. Ama serin gibi düşünceli bi insanın bu konu da yorum yapması beni çok üzdü Çünkü sen her zaman sağduyulu yorum yapardın.

Basortusu takmadı dıye ceza vermek, bayanlara 2. sınıf muamele yapmak onları bı esya gıbı gormek ters ısler bana, sana uygunsa bılemem yolun acık olsun
Cezayı veren kim?
Bayanları eşya gören kim?

Hakaret eden adamı banlarsın uyarırsın biter. Ama serin gibi düşünceli bi insanın bu konu da yorum yapması beni çok üzdü Çünkü sen her zaman sağduyulu yorum yapardın.

Cezayı veren kim?
Bayanları eşya gören kim?

http://www.hackhell.com/showpost.php?p=2266333&postcount=9

Aynı mesajın kendıne yazıldıgını dusun ve ben Ataturk Cumhurıyetını korumak ve yuceltmek ısterım tarzı mesaj yaz.

İnsanlara Şeriat denince neden zoruna gidiyor ???

Şeriat dan niye korkuyoruz ????

Hırsız mıyız ???? Kolumuzun kesilmesinden korkuyoruz...?

Tecavüzcümüyüz???? idamdan korkuyoruz ?

Şeriatın insan gibi yaşamak isteyenlere zarar verdiği nerede görülmüş ???

Hem diyorlar ki insan gibi yaşamak istiyoruz ... hemde şariat olmasın ..... olsun kardeşim olsun
Osmanlı şeriatla yönetiliyordu
Osmanlıyı düşünün.... kim şikayetçi Osmanlıdan ,varmı Türk olupta şikayetçi olan , Müslüman olupta şikayetçi olan varmı ???
Kafirler şikayetçi , Allahın dinine düşman olanlar şikayetçi

Allah'ın dinine düşman olanlar Allah'a düşman olmuştur !!!!!

Sadece seriat yonetım seklını ıstemedıgın icin bu kadar seyle suclanırsan ve kabullenebılırsen bısey dıyemem..Konuya bu tarz bı yorum yazılmasında sakınca gormem ben ama olayı kısısellestırırsek hos olmuyor..Tek bı kısıye oda bana..

Baska mesaj yazmayayım en ıyısı umarım azda olsa anlasılmıstır demek ıstedıgım..

Duzeltme:
Cezayı veren o yonetım seklını uygulayan ulkeler vs.. Gorusum bu yondeydı belırttım ama asla bı kısı uzerıne yıkmaya calısmadım. Konuda yeterınce saptı sanırım

BÖYLE DÜŞÜNEN MUSLUMAN OLDUGUNU İDDAA EDEN KİŞİLERİ GORDUKCE GERCEKTEN UTANIYORUM.UNUTMAYIN ARKADASLAR DİNİMİZ İSLAM HOŞGÖRÜ DİNİDİR KISITLAMA YASAKLAMA DİNİ DEİLDİR.AYRICA RUY DEĞİL RUJ RİMER DEĞİL RİMEL DİR ARKADASIM ONLARIN DOGRULARI.....................

Allah bunu emrediyor müsLümanLar da bunu uyguLuyor
kusura bakma artık seni utandırıyoruz
utanma demişken müsLüman oLduğundan mı utanıyorsun :eek:ha

ayrıca müsLüman da müsLümanın açığını örter
herkesin içinde aLay eder gibi yüzüne vurmaz
on numara imLa yapıyormuşsun gibi adam eziyorsun
deiL yazıyorsun s-ş-u-ü noktaLamaLarına dikkat etmiyorsun
madem terzi değiLsin önce kendi söküğünü dik asLan..

Bölücülüğün ve sınıfsal ayrımcılığın haber edildiği ve yayınlandığı konu başlığı.Gelişmiş ve geri kalmış dünya ülkelerinin örnek alınması insanın çıkarları doğrultusunda olduğu gibi,bize ne demek hakkımızı da saklı tutar.Burada amaç;kötü yada yanlış bir örneğin verilerek ülkemizde ortaya çıkabilecek tepkileri görmektir.İş din konulu tartışmalara girdiği zaman uç noktalara ve hakaretlere varan yazılara rastlayabiliyoruz ve sonunda Cumhuriyet ve Laikliğe getiriyoruz.Cumhuriyet madem hür irade,laiklikte hür ibadettir.O zaman kimse yaptığımız ibadete ve şekline karışamaz.İbadet edenlerde diğer insanları sadece nazik bir dille uyarmakla,işledikleri ve yaptıklarının haram olduğunu anlatmakla görevlidirler.Muhatapların 2 tarafıda işi hiç bir zaman din ve milliyet olarak bölücülüğe getiremeyecekleri gibi,bir kez daha anlamış oluyoruz ki;
işine gelenler Malezya'yı,gelmeyenler bir başka devleti örnek gösteriyor.Bırakın her kes istediği yaşantıyı sürsün.Ne diyeyim.Benden bu kadar nacizane.....

neye bu kızgınlık niye hemen o kadınları korumaya çalışıyosunuz sanki kadınlar daima hor görülüyor gibi orda aileler kızlarını öyle eğitiyolar belli kurallara göre bazılarına göre sıkı kurallar tabi bunlar... o kızlara parfüm kullanma ruj sürme diyolar onlar öyle eğitiliyolar yani yapmaları yapmamaları gereken şeylerle büyütülüyolar kimisi aile baskısı kimisi şeriat baskısı desin ordaki müslümanlar öyle yetişiyolar yani demek istediğim onlar bu bilgilerine rağmen yapmamaları gereken şeyler yapıyolar yani bu yapmamaları gereken şeyler size göre normal belki bu şeriate karşı olan düşmanlığınızın kaynağıda o şeyler ama orda öyle birşey yaparsan cezasına katlanırsın eğer bunu bildiğiniz halde öyle davranmazsanız bu davranışlarınız isyankarlık olarak algılanır sanki onlara inat gibi.... siz bi düşünün şeriat kötü(!) ordada onun kuralları geçerli siz şimdi ne yaparsınız kötülere uyup(!) ahiret hayatında pişmanlık çekmemeyimi ki bunu yaparken bence çok çok da bişi feda etmiyosunuz.. yoksa dünyada kötüler tarafından azarlanmayı ve ceza çekmeyimi seçersiniz... eğer kötülere yani şeriate uyarsanız sadece daha iyi müslüman olursunuz ve çeşitli insanlar tarafından dine karşı olan görüşte bir malzeme olarak kullanılırsınız bakın bilmem nerde zavallı kadınlara nasıl davranıyolar diye ama o kadınlar ezik ve zavallı olsalardı orda o işleri yapmazlardı neyse eğer şeriata uymazsanız hem azda olsa müslümanlıktan çıkarsınız ama bilinçli bir insan olursunuz (!) şimdi size soruyorum suç kimde kötülerdemi yoksa kurallarıyla oynamayan kadınlarda mı ?

Mini Etek Giyende Özgürdür ! Başörtü Takanda

Mini Etek giyenede Karışmassın ! Başörtü Takanada

Ülkümizde ŞERİAT'ın Gelmesi İsteyenlere Soruyorum ?

Şeriatmdır Bir Kadını Sokak ortasında Soyup KAfasını Taşlarla Ezmek ?

Konu Kapalı ! : Kaynak Yok + Kişisel Tartışma Yasak !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri