türk ocağı;2169822' Alıntı:
Konuyu savaşa kadar vardırmayı nasıl becerdiniz anlayamadım, mahalle baskınından korkan zihniyeti laiklik adına neden savunmaya kalktığınızıda anlamadım.
Mahalle baskısı denilen şey toplumun örf ve adetlerinin terennümüdür, yani yazılmamış kanunu töresi. Bunu yok sayabilirmisiniz? Hangi toplumda töre işlemez, tabi töreden kastım ufacık kız çocuklarını namus uğruna öldürmek demek değildir.
Yehovan arkadaşı anlamak hiç mümkün değil, gerekirse gene savaşırız derken kiminle savaşacak 80 öncesi komünistlerle savaşıldı, mahalle baskısından korkan laikçi zinniyete karşı çıkanlara komünist muamelesimi yapmayı düşünüyor yehovan arkadaş? Kimin ve neyin bekası için savaşacakmış açıklasında bizde yerimizi nerde alacağımızı tesbit edelim. Vatan haini kim, işbirlikçi kim tayin edelim.
80 öncesi komünistlerle verilen mücadelenin bir benzeri bu dönemlerde yine verilecek. Kime karşı olduğuda çok açık. İşte bu konuya onay eren ülkeyi kamplaştıran mahallelere bölenlere, Tarikatlara çalışanlara, Ülkenin temel yapı taşları ile oynamaya çalışanlara, Körpecik beyinlere Allah sevgisi değilde Şeh,Meh,Tarikat liderlerinin isimlerini yapısını kazımaya çalışanlara, Devletin her kademesinde kadrolaşmaya karşı verilecek savaştır.
Şuan ki durum 80 öncesinden olayların gelişiminden nasıl farklı görürsünüz. Ozaman gençleri cehler kastrolar leninler stalinler zehirliyordu bölüyordu. Şimdi ise bu konuyu açan adamlar gibi insanların din üzerinden insanlara tarikat liderlerini aşılayarak zehirlemeye çalışıyorlar. Ülkenin sistemini yıkmaya değiştirmeye uğraş veren isteyen arkadaşlar 80 de isiimleri komünist idi şimdi şeriatci dinci gönülden AKP li gönülden Gülenci ler. ! aradaki fark bu.
Muhim olan içimizdeki Hainleri tespit edebilmek ! O da şuan için çok zor. Herkes ayrı bir maske takmış. Şehrin kenarlarında
birikmiş isyana hazır insanlar !
FoFeR :
Biz 1 Geliriz Siz 1000 Gelin.
Biz öte tarafa giderken 1 imiz 1000 nizi Götürür sen kafaya takma !
ayrı bir post'a gerek yok ! FoFeR :
Dağda Asker Vatan için Canını Verir Şehit Olur.
Kente Vatan sever Vatanı için Canını Verir Bizim İçin Şehit Olur(Vatan Şehidi Deriz.)
Sen ve Senin gibileri Allah Uğrunda öldüklerini Düşünür. Cennetin Hesabını yapar !
Ben ve Benim gibileri Vatan uğruna ölür. Cennetin Cehennemin Hesabını Yapmaz. Çünkü biliriz ki Yaratan kimi nereye nasıl koyacağını iyi bilir !
Sen Ve senin gibileri Ülkü uğruna Vatan Uğruna ölenleri *ok yoluna gitti niyazi diye tanımlar.
Ben ve Benim gibileri ise uğrunda ölebilecek kadar inanılmış davalara Vatan sevgisine yürekten saygı duyar !
Sen ve senin gibileri ile Ben ve Benim gibileri arasında dağlar kadar fark var.