<<<!!!...Biz Mahalleliyiz, defolun...!!!>>>

yönetici arkadaşlar tehditleri okuyor mu acaba. Dün gece bunu anlatabilmek için o kadar çok çaba sarfettim ki . Emeğime üzüldüm şimdi:(

Konuyu savaşa kadar vardırmayı nasıl becerdiniz anlayamadım, mahalle baskınından korkan zihniyeti laiklik adına neden savunmaya kalktığınızıda anlamadım.
Mahalle baskısı denilen şey toplumun örf ve adetlerinin terennümüdür, yani yazılmamış kanunu töresi. Bunu yok sayabilirmisiniz? Hangi toplumda töre işlemez, tabi töreden kastım ufacık kız çocuklarını namus uğruna öldürmek demek değildir.
Yehovan arkadaşı anlamak hiç mümkün değil, gerekirse gene savaşırız derken kiminle savaşacak 80 öncesi komünistlerle savaşıldı, mahalle baskısından korkan laikçi zinniyete karşı çıkanlara komünist muamelesimi yapmayı düşünüyor yehovan arkadaş? Kimin ve neyin bekası için savaşacakmış açıklasında bizde yerimizi nerde alacağımızı tesbit edelim. Vatan haini kim, işbirlikçi kim tayin edelim.

Konuyla alakasiz seyleri ard arda yazip
ortami tutusturup tartisma cikartanlar acaba kendi savurduklari tehditlerin sadece bir hayal
oldugunu anlayinca nasil da yonetimin olaya el atmasini istiyorlar anlamis degilim..
Yok kollayin kendinizi gibi laf edeceksin bu tehdit olmayacak ama gercek sayilar ortaya dokulunce
sorun olacak.. siz kac kisi oldugunuzu saymaya devam edin..

Gelelim su Genelev mevzusuna.. aynen yazida yazildigi gibi oluyor. Ankarada
Bentderesi kaldirma fikri ortaya ilk atildiginda kimler tarafindan en cok tepki
geldi acaba takip eden oldu mu??

türk ocağı;2169822' Alıntı:
Konuyu savaşa kadar vardırmayı nasıl becerdiniz anlayamadım, mahalle baskınından korkan zihniyeti laiklik adına neden savunmaya kalktığınızıda anlamadım.
Mahalle baskısı denilen şey toplumun örf ve adetlerinin terennümüdür, yani yazılmamış kanunu töresi. Bunu yok sayabilirmisiniz? Hangi toplumda töre işlemez, tabi töreden kastım ufacık kız çocuklarını namus uğruna öldürmek demek değildir.
Yehovan arkadaşı anlamak hiç mümkün değil, gerekirse gene savaşırız derken kiminle savaşacak 80 öncesi komünistlerle savaşıldı, mahalle baskısından korkan laikçi zinniyete karşı çıkanlara komünist muamelesimi yapmayı düşünüyor yehovan arkadaş? Kimin ve neyin bekası için savaşacakmış açıklasında bizde yerimizi nerde alacağımızı tesbit edelim. Vatan haini kim, işbirlikçi kim tayin edelim.

80 öncesi komünistlerle verilen mücadelenin bir benzeri bu dönemlerde yine verilecek. Kime karşı olduğuda çok açık. İşte bu konuya onay eren ülkeyi kamplaştıran mahallelere bölenlere, Tarikatlara çalışanlara, Ülkenin temel yapı taşları ile oynamaya çalışanlara, Körpecik beyinlere Allah sevgisi değilde Şeh,Meh,Tarikat liderlerinin isimlerini yapısını kazımaya çalışanlara, Devletin her kademesinde kadrolaşmaya karşı verilecek savaştır.
Şuan ki durum 80 öncesinden olayların gelişiminden nasıl farklı görürsünüz. Ozaman gençleri cehler kastrolar leninler stalinler zehirliyordu bölüyordu. Şimdi ise bu konuyu açan adamlar gibi insanların din üzerinden insanlara tarikat liderlerini aşılayarak zehirlemeye çalışıyorlar. Ülkenin sistemini yıkmaya değiştirmeye uğraş veren isteyen arkadaşlar 80 de isiimleri komünist idi şimdi şeriatci dinci gönülden AKP li gönülden Gülenci ler. ! aradaki fark bu.

Muhim olan içimizdeki Hainleri tespit edebilmek ! O da şuan için çok zor. Herkes ayrı bir maske takmış. Şehrin kenarlarında
birikmiş isyana hazır insanlar !

FoFeR :

Biz 1 Geliriz Siz 1000 Gelin.
Biz öte tarafa giderken 1 imiz 1000 nizi Götürür sen kafaya takma !

ayrı bir post'a gerek yok ! FoFeR :

Dağda Asker Vatan için Canını Verir Şehit Olur.
Kente Vatan sever Vatanı için Canını Verir Bizim İçin Şehit Olur(Vatan Şehidi Deriz.)

Sen ve Senin gibileri Allah Uğrunda öldüklerini Düşünür. Cennetin Hesabını yapar !
Ben ve Benim gibileri Vatan uğruna ölür. Cennetin Cehennemin Hesabını Yapmaz. Çünkü biliriz ki Yaratan kimi nereye nasıl koyacağını iyi bilir !

Sen Ve senin gibileri Ülkü uğruna Vatan Uğruna ölenleri *ok yoluna gitti niyazi diye tanımlar.
Ben ve Benim gibileri ise uğrunda ölebilecek kadar inanılmış davalara Vatan sevgisine yürekten saygı duyar !

Sen ve senin gibileri ile Ben ve Benim gibileri arasında dağlar kadar fark var.

siz öte tarafa giderken 1000 imizi götürdünüz diyeLim, hadi biz Allah yoLunda öLeceğiz peki siz???
siz neyin uğruna, kimin uğruna öLeceksiniz. *ok yoLuna gitti niyazi hesabı oLacak durumunuz.

yönetici arkadaşlar tehditleri okuyor mu acaba. Dün gece bunu anlatabilmek için o kadar çok çaba sarfettim ki . Emeğime üzüldüm şimdi:(

yazıLan mesajLarı okursan kimin kimi tehdit ettiğini görürsün...

Evet Aynen Dediğin Gibi Rabbim Kimi Nereye NasıL KoyabiLeceğini Çok İyi BiLir !!!

2vnianp.jpg

Ebu Musa'dan (şöyle demiştir): Peygamber (S): "Mü'min ile mü'min (birbirine karşı) duvar gibidir, birbirini sımsıkı tutarlar" buyurdu da bunu söylerken parmaklarını birbirine geçirip sımsıkı kilitledi.

(Sahih-i Buhari ve Tercemesi, Mütercim: Mehmed Sofuoğlu, Ötüken Yayınları, İstanbul 1987, Cilt 2 syf.569)

Ebu Musa (el-Eş'ari-R)'dan rivayet edilmiştir: Peygamber (S) " Mü'minin mü'mine dayanışması, parçaları birbirine bağlayıp kuvvetlendiren bina gibidir" buyurdu.

(Sahih-i Buhari ve Tercemesi, Mütercim: Mehmed Sofuoğlu, Ötüken Yayınları, İstanbul 1987)

“Kim bir canı, kısas olmadan veya yeryüzünde bir fesadı olmaksızın öldürürse, sanki bütün insanları öldürmüş gibidir. Kim de birinin hayatına vesile olursa, sanki bütün insanları hayatlandırmış gibidir.” (Maide Sûresi, 32)

Kur’an-ı Kerim gayet açık bir şekilde başkasını öldürmeyi yasaklar; "Hak bir sebep olmadıkça, Allah’ın haram kıldığı canı öldürmeyin" (İsra Sûresi, 32) buyurur.

Ayette geçen “hak bir sebep”,
-savaş hali
-nefsi müdafaa
-başkasını öldüren birisinin, suçu sabit olduğunda devlet eliyle idamı gibi durumlardır. Böyle özel haller dışında, adam öldürmek en büyük günahlardandır.

Ayetler ve hadisler ışığında konuya bakacak olursak müslüman olduğunu söyleyen bir kimse başka bir müslüman kardeşini daha takva yaşamak istedi diye veya İslami anlayışını begenmediğini öne sürerek veya dinci, şeriatçi[şeriatin anlamını bilmeden] gibi yaftalar yapıştırarak öldürme planları kurabiliyor anlamak mümkün değil.
Şuda bir gerçek ki akıl sahibi her müslümanın İlk gayesi Allah' ın(c.c) rızasını kazanmaktır.
Daha sonra cennete girmektir. Cenneti istemek kötü veya dinen yasak olan birşey değilki eleştirilsin.

Kimin kimden üstün olduğu burada açıkça belirtilmiştir:

"Ey insanlar! Doğrusu biz sizi bir erkekle bir dişiden yarattık ve birbirinizle tanışmanız için sizi milletlere ve kabilelere ayırdık. Muhakkak ki Allah yanında en değerli ve en üstün olanınız, takva bakımından en üstün olanınız (Allah'tan en çok korkanınız)dır. Şüphesiz Allah bilendir. her şeyden haberi olandır”
(el-Hucurât, 49/13).

IIIYYY! Başlık yazısı ne ilkel öyle igrendim yazıdan.Hala 21.Yüzyılda böyle beyinlerin var olmasından dolayı insanlıgımdan utanıyorum.

madem iğrendin de neden konuya girip mesaj atıyorsun :)
bu ne tezattır yahu... seni insanLığından utanmayacağın böLümLere göndereLim...

sizin gibi iLerici oLmaktansa varsın oLsun ben gerici oLayım

Türbana baskı var diyeceksiniz,Mahallede baskı olması normaldir diyeceksiniz.O zaman bende sizin kafanızla diyorum,"Türbana baskı normaldir.Çünkü Türbancılar hiç samimi degildir"diyorum.Varmı bir itirazınız?

Evet tesettüre savaş açmış ve bunu resmi kurumların arkasına sığınarak yapan Zavallılar malesef var ülkede;
Yalnız o kişiler sana örnek teşkil etmesin zira o adamlar senden daha zeki hiçbiri mahallede Türban baskısı yapmayı düşünecek kadar embesil değil...!!!

Sen bi mahallede hangisi olduğu hiç önemli değil ister Etiler ister Karagümrük mahalleli bir kızın başındaki örtüye el dil uzatırsan ne olacakları az çok tahmin ediyorsundur Yine o yüzden klawye başında rahat rahat kininizi kusarken Sokaklarda süt dökmüş kediyi oynuyosunuz

Bu samimiyet değil kimse beni bulamazın verdiği rehavettir.Sizle bizim aramızdaki en büyük fark neresi olurs olsun biz Namusumuza uzanan eli kesmekten asla çekinmezken sizin sözleriniz forum sayfalarından başka yerlerde asla ve asla uygulanamamaktadır Biz asla yapamıycağımız şeyleri burda kimse beni bulamazın rehavetine kapılıp dillendirmezken siz Aşmışsınız mahallede Başörtüsüne baskı uygulamanın hayalleriyle yaşıyorsunuz

Sizin bu durumunuzu en iyi anlatan ünlü düşünür(= Müslüm babanın dediği gibi...
Hayalle yaşarken gerçek dünyada
Zamanı içmişiz haberimiz yok

Yine tekrarlıyorum mahalle baskısı dediğiniz şey Mahallede içip içip ona buna sarkıntılık eden çakalların kafasını ezmekse Kızkardeşinin başındaki örtüye uzanan eli kesmekse mahalle baskısı vardır ve olacaktır

İtirazı olan..!!!

Geri