bitefight HaKKınDa hERŞEY !

bıraqın da o qadar olsun .....
oyuna bölece biraz zewk gelio ....
her zaman güçlü güçsüzü yenerse ne zewqki olur qi

ChAcMooL.cK' Alıntı:
bıraqın da o qadar olsun .....
oyuna bölece biraz zewk gelio ....
her zaman güçlü güçsüzü yenerse ne zewqki olur qi

olurmu öyle şey, sen o kadar emek wer geliştir kendini
sonra güçsüz birine yenil...:mad:

firatoz' Alıntı:
olurmu öyle şey, sen o kadar emek wer geliştir kendini
sonra güçsüz birine yenil...:mad:

belki de güçsüzleri korumak için yapılmış olabilir :eek:

ama yine de çok saçma dün akşam 15. kademe 46 gücü,savunması olan bi adamı yendim :) benim kademe 11 :cool:

Kademe: 12
Guc: (30)
Savunma: (29)
Kabiliyet: (28)
Direnc: (28)
Cazibe: (28)
Deneyim: (622 / 730)

Istatistikler:Kurbani isir (Link ile): 1
Toplam Gelir: 38.055
dövüsler: 215
Galibiyet: 130
Yenilgi: 81
Beraberlik: 4
Savasta kazanilan Altin: 3.758
Savasta kaybedilen Altin: 6.668
vurus puani dagitildi: 9.246
vurus puani topladin: 7.111

Parcalar Lanet bozucu (Aktif edildi)
Numara: 1
Guc +10
Savunma +3

lvl 6 dan sonra bi silah çıkıyorr ismi Berserk´in cekici güzel bi silah güce +14 veriyor ama nedense savunmaya -4 bunu açıklayabilecek olan varmı yada sadece bana mı öle gözüküyor

sembol-' Alıntı:
lvl 6 dan sonra bi silah çıkıyorr ismi Berserk´in cekici güzel bi silah güce +14 veriyor ama nedense savunmaya -4 bunu açıklayabilecek olan varmı yada sadece bana mı öle gözüküyor

Hyr bu silahın özellliği bu. Güce +14 veriyor bununla beraber savunmadan 4 eksiltiyor.

Kademe: 8
Guc: (25)
Savunma: (24)
Kabiliyet: (20)
Direnc: (21)
Cazibe: (21)
Deneyim: (253 / 325)
Enerji: (244 / 244)
Su an mesaidesin veya mesgulsun. Egitime katilamazsin. Istatistikler:Kurbani isir (Link ile): 10
Toplam Gelir: 15.330
dövüsler: 70
Galibiyet: 34
Yenilgi: 36
Beraberlik: 0
Savasta kazanilan Altin: 1.327
Savasta kaybedilen Altin: 739
vurus puani dagitildi: 2.575
vurus puani topladin: 2.778

arkadaslar cidden oyun sacma ötesi oluyor..

insan avı cok zevkli... bekliosun ne cıkacak falan diye..

ama kutradam avlamaya kalktgmda adamın tüm özellikleri bnden 2-3 birim assayken ve silahı bnden kötüyken hala o kazanıyor!!!

bu sekilde en az 5 savas kaybettim!!! kazandıklarmın cogu da benden guclu olanlardı :D :D

umarım bi an önce düzeltilir bu oyunun asıl amacını yok eden hata!!!

Kabiliyetler

Kademe: 8
Guc: (28)
Savunma: (26)
Kabiliyet: (25)
Direnc: (25)
Cazibe: (26)
Deneyim: (290 / 325)

Istatistikler

Kurbani isir (Link ile): 5
Toplam Gelir: 17.346
dövüsler: 102
Galibiyet: 65
Yenilgi: 37
Beraberlik: 0
Savasta kazanilan Altin: 11.060
Savasta kaybedilen Altin: 4.671
vurus puani dagitildi: 4.000
vurus puani topladin: 3.008

Parcalar

Intikam melegi (Aktif edildi)
Numara: 1
Guc +9
Savunma +2

ben daha çömezim bu oyunda 3 gün oldu başlayalı

beYler bi yardım eDin kamkam87 diye bi kurtadam var sinir etti beni benden güçsüz ama hergün en az 3-4 kere saldırıo alıo altınlarımı resmen sömürgesi haline geldik server 3 te hadi gösterin şuna gününü

bu ne iş sende kamkam düşmanında kamkam

ayrıca o simde bi kurtadamı bulamadım

arkadaşlar bana saldıran birisini daha sonra nomal, eşit veya daha güçlü olarak ara dediğimde çıkmıyor en az bana saldıran 5-6 kişiyi arattırdım hiç birisini bulamadım şimdi bunun güvenli yerlemi alakası var .bilen varsa cevaplasın.yoksa deli olacam

intikam :Sopa intikam:Sopa intikam:Sopa

dadash' Alıntı:
arkadaşlar bana saldıran birisini daha sonra nomal, eşit veya daha güçlü olarak ara dediğimde çıkmıyor en az bana saldıran 5-6 kişiyi arattırdım hiç birisini bulamadım şimdi bunun güvenli yerlemi alakası var .bilen varsa cevaplasın.yoksa deli olacam

intikam :Sopa intikam:Sopa intikam:Sopa

bi isim wer bi de ben deniyem...

isim veremde ,ben kurtadamım ,sana uyarmı bilemem.adlarına gelince mesajları silmişim.aklımda kalan barmen , ERhan ve basa filan olması lazım bide ben server 4 teyim. sen istersen bi şansını dene veya bu server da olan lar varsa bi denesin.gerçi illa bulunmaları çok önemli değil ama neden bulamıyorum onu anlamadım çünkü düello yapmak istediğin vampirin adını yaz diyor ama bi sonuç yok.rastgele:sigara:

dadash' Alıntı:
isim veremde ,ben kurtadamım ,sana uyarmı bilemem.adlarına gelince mesajları silmişim.aklımda kalan barmen , ERhan ve basa filan olması lazım bide ben server 4 teyim. sen istersen bi şansını dene veya bu server da olan lar varsa bi denesin.gerçi illa bulunmaları çok önemli değil ama neden bulamıyorum onu anlamadım çünkü düello yapmak istediğin vampirin adını yaz diyor ama bi sonuç yok.rastgele:sigara:

isim wer derken zaten sana saldıranların ismini wer demek istemiştim....
neyse walla serwer 4 te deilim ama .....
barmen=Barmen
yani ilk harfi büyük yaz bide ole dene ......
olucaktır emin ol.....

edit:gene teşekkürler jackal...:)

olmadı ama neyse başka bir şey soram eğer biliyorsan bu genel bakış menüsünde alt tarafta işte şu kadar kurtadam yaptın diye yazıyor ve o kişilerin linkleri var bunlar ne işe yarıyor. ve benim içinde şu kişi tarafından kurtadam yapıldı diye yazıyor bunların ne gibi bi işlevi var çünkü ancak bu kişi hakkında mı artık bilemem haber yaz diye bi şey var:eek:

dadash' Alıntı:
olmadı ama neyse başka bir şey soram eğer biliyorsan bu genel bakış menüsünde alt tarafta işte şu kadar kurtadam yaptın diye yazıyor ve o kişilerin linkleri var bunlar ne işe yarıyor. ve benim içinde şu kişi tarafından kurtadam yapıldı diye yazıyor bunların ne gibi bi işlevi var çünkü ancak bu kişi hakkında mı artık bilemem haber yaz diye bi şey var:eek:

walla ilk solediğim olması lazım ama neyse....
onların senin kurtadam yaptıkların sana altın ws. kazandırıyo......
haber yaz dediği onlara mesaj yazabiliyosun...
sadece onlara özgü bişey de deil o haber yaz herkese yazabilirsin.....

Geri