ChAcMooL.cK' Alıntı:bıraqın da o qadar olsun .....
oyuna bölece biraz zewk gelio ....
her zaman güçlü güçsüzü yenerse ne zewqki olur qi
firatoz' Alıntı:olurmu öyle şey, sen o kadar emek wer geliştir kendini
sonra güçsüz birine yenil...![]()
sembol-' Alıntı:lvl 6 dan sonra bi silah çıkıyorr ismi Berserk´in cekici güzel bi silah güce +14 veriyor ama nedense savunmaya -4 bunu açıklayabilecek olan varmı yada sadece bana mı öle gözüküyor
o nasıl iş olurmu öle şeySwat_TR' Alıntı:Hyr bu silahın özellliği bu. Güce +14 veriyor bununla beraber savunmadan 4 eksiltiyor.
dadash' Alıntı:arkadaşlar bana saldıran birisini daha sonra nomal, eşit veya daha güçlü olarak ara dediğimde çıkmıyor en az bana saldıran 5-6 kişiyi arattırdım hiç birisini bulamadım şimdi bunun güvenli yerlemi alakası var .bilen varsa cevaplasın.yoksa deli olacam
intikam :Sopa intikam:Sopa intikam:Sopa
dadash' Alıntı:isim veremde ,ben kurtadamım ,sana uyarmı bilemem.adlarına gelince mesajları silmişim.aklımda kalan barmen , ERhan ve basa filan olması lazım bide ben server 4 teyim. sen istersen bi şansını dene veya bu server da olan lar varsa bi denesin.gerçi illa bulunmaları çok önemli değil ama neden bulamıyorum onu anlamadım çünkü düello yapmak istediğin vampirin adını yaz diyor ama bi sonuç yok.rastgele:sigara:
dadash' Alıntı:olmadı ama neyse başka bir şey soram eğer biliyorsan bu genel bakış menüsünde alt tarafta işte şu kadar kurtadam yaptın diye yazıyor ve o kişilerin linkleri var bunlar ne işe yarıyor. ve benim içinde şu kişi tarafından kurtadam yapıldı diye yazıyor bunların ne gibi bi işlevi var çünkü ancak bu kişi hakkında mı artık bilemem haber yaz diye bi şey var![]()