bitefight HaKKınDa hERŞEY !

Arkadaşlar linkle yüzlerce kişiyi nasıl ısırttınız ? Bende daha 1 :D

ben elimdeki silahi nasıl satıcam 2 tane war şimdi ucuz olanı dursun mu elimde satayımmı ? bi yararı warmı acep acele yardım :D

Satıcıda Silahın özelliklerin küçücuk bi (sat) yazısı var ona tıklıcan kucuk silahını sat bence.

Bende server 2 deyim.Benide ezmeyin :)

Soruma cvp gelsinde şu linkle ısırma olayını anlayalım :)

Linki göndereceksin. Gönderdiğin kişi link e tıklayıp üye olursa. Senin tarafından ısırılmış oluyor....

bende bu oyunu çok beğendim hele bu link olayı çok iyi

TIKLAyan olmaz merak etme :)

Onu biliyoruzda bazı arkadaşlar 1000 i aşkın kişiye tıklatmış onu nasıl yapmışar onu diyorum

İnt çevresi geniştir. Demekki o kadar kişi onun verdiği linkle üye olmuş.... Bu da o kadar şaşıracak ne var ?

Arkadasım mantıklı ol ya 1000 kişiye tek tek tıkla dememişti heralde.Hem dese bile millet geyige vuruyo ne bu virüsmü falan diye.

OYUNU YENİ OYNAMAYA BAŞLAMIŞTIM.İYİ OLDU BU SAOL..

Arkadasım sennki oyunla ilgili oyunun böyle bi açıgı var.

ya arkadaslar ben aldgm silahları satamıorm nasıl satacam bulaadm?

Lanet bozucu
(Toplam: 1 parca(lar) sat) ------!!!! aha bak silahının yanında bole bi link war sat die ona tıkla.....
Guc +10
Savunma +3

Satis Fiyati: 4.000
Alis Fiyati: 2.000
Gereklilikler: karakter seviyesi 7

saol dostm..

bi de birileri iksirlern ne işe yaradgnı nasıl kullanıldgnı sölieiblirse sevinirim..

bi de savunmanın yanında bazılarında parentez icinde (+2) falan yazıo bu nasıl oluo:)

ya bunları hic bi yerde bulamadm.. simdiden tesekkrler ilgilennlere

katmercici' Alıntı:
saol dostm..

bi de birileri iksirlern ne işe yaradgnı nasıl kullanıldgnı sölieiblirse sevinirim..

bi de savunmanın yanında bazılarında parentez icinde (+2) falan yazıo bu nasıl oluo:)

ya bunları hic bi yerde bulamadm.. simdiden tesekkrler ilgilennlere

o iksirler sana enerji werir .....
sawasta enerji önemlidir bunu unutma......
kullanılışı:satın aldıktan sonra genel bakışa tıkla sonra sayfada en asagı gel orda iksirin altında bu objeyi kullan war ona tıkla sonra guncellestirmek cıkar onada tıkla kullanmıs oluyosun....

o (2) aldıgın silahın ozelliginden kaynaklanan bisey......

Geri