Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
..::Birleştirilen Konular(Konu Açmadan Mutlaka Bu Konuda Arama Yapın)::..
eger 5.9 un fix versiyonunu kuLLanıyorsan pc den uninstaLL et daha sonra başLat>ara dan sxe yaz ve pc deki tüm sxe ye ait oLan dosyaLarı siL..
daha sonra sxe nin fix oLmayan normaL sürümünü indirip kurmayı dene
koLay geLsin
yha öle deil ben dedicated server kurdum ve no ipten ıp sabitleme gibi bişi yptım 8 kişiden sora ping oluyor :S o yüzden hosting alıyormuşsun senelik artık ne kadarsa ping olmaması için napmm lasım net hızı hariÇ ama
Orada Yazanların
Hepsine Sen Karısmadıkca
Cevap Verdim
Bunu Bilmiyorumdum
AmA Bunuda Ögrendim:goz:
Hem Bilmesem ne Olcakmış
Olamazmı
Öylebi Söyledinki Sanki Oradakilere
Cevap Atamıyorum:saskin
Eğer Bilmiyorsanız Söyleyeyim Ama önce Host unuz ile iletişime gecin o ayarlar ama benim gibi ben ögrencem diyorsanızPanelden Metamod Plugins Bölümüne girin Eger host unuz linux kullanıyor ve sXe nin Bu sürümü Bulunduruyırsa (büyük ihtimalle bulundurur)
"linux addons/sxei/dlls/sxei_mm_i386.so" yazısını eklemeniz yeterlidir
Ayrıca Server.cfg dosyasının son böümüne
"// Ayar 4
hpk_maxsize "0.1"
ping_max "100"
__sxei_required 0 (0 yazarsanız [no sxe] yazısı cıkar olmayanlarda 1 yazarsanız direk sxe sizleri atar)
__sxei_srv_upg 1" ayarlarını ekleyin vee BİTTİ:biggrin:biggrin
cs 1.5 te böyle oyun içinde cok kişi olunca kasmaya başlıo acaba nedeni ne olabilir?server da 6-7 kişiyken bişey olmuor fakat bu sayı 12-13 olunca kasmaya başlıor
forum kuraLLarını ihLaL ediyorsun..
cs böLümünde neLer yapabiLeceğine dair konuLar mevcuttur..
non steam kuLLanacaksın csyi... http://www.hackhell.com/showthread.php?t=391448
csyi yeniden indir...