..::Birleştirilen Konular(Konu Açmadan Mutlaka Bu Konuda Arama Yapın)::..

cS De FAvoRi OyunCunuz...

• Kullanılan toplam oy
    50
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
eger 5.9 un fix versiyonunu kuLLanıyorsan pc den uninstaLL et daha sonra başLat>ara dan sxe yaz ve pc deki tüm sxe ye ait oLan dosyaLarı siL..
daha sonra sxe nin fix oLmayan normaL sürümünü indirip kurmayı dene
koLay geLsin

sxe gitmiş hayırlı olsun serverda speed vardı

bende anlamadım senin anlattığın konudan server açtım yerdeki silahları alamıyorum nedense :(

Yokmu yardım edecek??:(

yardım edecek yokmu moderatörü yokmu bu bölümün:D

yha öle deil ben dedicated server kurdum ve no ipten ıp sabitleme gibi bişi yptım :D 8 kişiden sora ping oluyor :S o yüzden hosting alıyormuşsun senelik artık ne kadarsa ping olmaması için napmm lasım net hızı hariÇ ama :D

kardeş bendede oldu aynı sorun cs yi baştan yükle sorun hallolur:D

Lütfen Yardım (server)

ya benim bir cs serverim war onu deathmatch modunda açılıyo kenarda deathmatch (enable) yazıyo onu nsaıl disable edebilirim şimdiden tesekkürler :(

ewt benimde serverime çok kişi girince lag başlıo ama adls hızı 2048 yardımm???????

arkadaşlar benim int hızım 2048 ve serverimde çok çok lag oluo herkwsde şikayetçi.Yardım lütfennnnn:(:(:(:(

:hhsopa
Orada Yazanların
Hepsine Sen Karısmadıkca
Cevap Verdim
Bunu Bilmiyorumdum
AmA Bunuda Ögrendim:goz:
Hem Bilmesem ne Olcakmış
Olamazmı
Öylebi Söyledinki Sanki Oradakilere
Cevap Atamıyorum:saskin​

Eğer Bilmiyorsanız Söyleyeyim Ama önce Host unuz ile iletişime gecin o ayarlar ama benim gibi ben ögrencem diyorsanız:DPanelden Metamod Plugins Bölümüne girin Eger host unuz linux kullanıyor ve sXe nin Bu sürümü Bulunduruyırsa (büyük ihtimalle bulundurur)
"linux addons/sxei/dlls/sxei_mm_i386.so" yazısını eklemeniz yeterlidir
Ayrıca Server.cfg dosyasının son böümüne
"// Ayar 4
hpk_maxsize "0.1"
ping_max "100"
__sxei_required 0 (0 yazarsanız [no sxe] yazısı cıkar olmayanlarda 1 yazarsanız direk sxe sizleri atar)
__sxei_srv_upg 1" ayarlarını ekleyin vee BİTTİ:biggrin:biggrin

Server iniza Bi res Cakın sXe Hazır...:goz:

Arkadaşlar çok Acil Yardım!!!

Yha Tam Servere Giriyorum 1.6 Da V23 De Oyun Kapanıyo Komple Neden Olabilir Böyle Bir Sorun Hiç Yoktu

Bi Bakarmısınız???

ngdno1.jpg

bune

15pqx54.jpg

bide port acmayı bılen varsa pm atabılırmı

cs 1.5 donma sorunu

cs 1.5 te böyle oyun içinde cok kişi olunca kasmaya başlıo acaba nedeni ne olabilir?server da 6-7 kişiyken bişey olmuor fakat bu sayı 12-13 olunca kasmaya başlıor

steam product key

ark lar ben steam product key ı bulamıyom orjınalını almaya param yok birinizde orjinali varsa rica etsem yazabilirmi neoılur Allah rızası icin

oke saol kardes

kardes sadece patch mı kurmalıyım yoksa full mu kurucam

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri