..::Birleştirilen Konular(Konu Açmadan Mutlaka Bu Konuda Arama Yapın)::..

cS De FAvoRi OyunCunuz...

• Kullanılan toplam oy
    50
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cem'in yönetimini nasıl buluyorsunuz?

Merhaba arkadaşlar, herkese bol fraglı bir gün dilerim. Biliyorsunuz ki cs serverinda adminim ve bi-nefsihi kararlarımın sizler tarafından ne derece doğru, güvenilir bulunduğunu öğrenmek istiyorum. Benim felsefem bir oyuncuyu yaptığı hatada direk atmak değil, uyarmaktır. Akabinde eğerki aynı user tutumunu sürdürür ise, mecburen atmak zorunda kalıyorum. Velhasıl userlerle beşeri ilişkilerim, herkese eşit bir yaptırım yaptığım sizlerce doğru mu? Beni nasıl buluyorsunuz ve bana güveniyor musunuz? Saygılarımla.

gorevini iyi yapıyor ... Her admin gibi eLinden geldiğini yapıo

Sende benim gibi görevini en iyi şekiLde yapıyorsn :)

ama bazı cs oynayanları iyiLikten uyarıdan slaydan anLamıyor ve adminLer zor durumda kalıyor..
herkese defalarca taviz vermek doğru değiL birkaç kez şans veriLir uymuyorsa ban atıLır.

Oyuncuyken karşılaşıyordum,fakat adminken pek denk gelmedim.İyilik görecelidir ben pek seninle karşılaşmadıgımdan dolayısıyla tutumunu göremedigimden şu an kararsızım.

Olum başına güneşmi geçti zaten işiniz iyi yapamazsan admin olamazdın şimdi demi =)

Lütfen Yardım Beyler Çok Lazım.

Plugins Sorunum Var.
20698210173387f0a3f42737c45fb62ccc7dd88.jpg

2069837889c4e01fe3ab3de813643d7687178e9.jpg

2069840b57f09ce16523de0914ce12c8938192f.jpg

Awp Bomba Bıçak İle Adamı Öldürünce Adam Patlıyor.
Ve Counter Strike 1.5 İçin Kan Plugini Arıyorum.
Bu 2 Plugini Bilen Yardım Etsin.

Tamam DefauLt'u aramana gerek yok...Gir oyuna Options'a gir Keyboard'a gir.DefauLt var orda ona tıkLa çıkan soruya evet de...DefauLt oLur

Counter iyi bilen Baksın Acil yardım

Counter Strike 'ye girerken Ekran ayarLarıyla oynanmı$ a$ırı büyük modda hic bi$iyi Göremiyorum ve bi uyqulanam yapamiyorum dü$ünün ki Counter Strike oynamak izin tıklıyorsunuz ve önünüze Siyha bi Ekran cıkıyor hic bişe Görmüyorsunuz ve uygulayamıyorsunuz? Sorum ise $u olucak Ekran Mod ayarlarını Başka bi yerden ayarlıyabilirmiyim bilen arkada$Lar warsa söylesin $imdiden teşekkür ederim. Unutmadan Counter Kaldırdım Tekrar Yükledim yine aynı

Cem bunu tartışmaya gerek yok ki Senin nasıl biri oldugunu herkes biliyor.

şaka gibi konuya bak illaki iyisin dai bunun için konu açmana gerek yok ki:)

cem iyisin iyi de bi de awp alıp dust2 de kutu arkası saklanmasn b de ne güzel olcak :p

cs server actım bi türlü admın yapamadım acıklarsanız sevınırım

cs server actım bi türlü admın yapamadım acıklarsanız sevınırım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri