..::Birleştirilen Konular(Konu Açmadan Mutlaka Bu Konuda Arama Yapın)::..

cS De FAvoRi OyunCunuz...

• Kullanılan toplam oy
    50
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
cs 1.6 icin sunucu kiraladim ip ayarları için yardim lütfen

s.a arkadaslar cs 1.6 icin bi sunucu kiraladım sunucum windows yanında 5 tane ip aldım yanlız birden cok ip calıstırmak istedigim zaman port 27015 hatasi veriyor ana ip de sorun yok rahat ve güzel calıstiriyorum iş geri kalan kısmı diger ip leri calıstırmakta. cs dosyalarını hlds 2 yapıp kopyalıyorum farklı dosyada farklı ayarlarla oyun acmak istiyorum ve bu hata veriyor (port27015) ayrıyeten cs ilk calıstirdigim zaman direk bilgisayarın ana ip sini görüyor bu tamam yanlız ikinci ip sini yaziyorum hata veri yor yardim edin lütfen

cs16patch_full_v26.exe bu active işine yaramıyor mu peki bilen varmı

Evet cfg den oluyor bi kere banada olmuştu.

config dosyasını aç ctrl + F tusuna basarak "red" diye arama yapmayı dene.

Consola adjust_crosshair yaz değişir renk.. Eğer rengi beğenmezsen bi kere daha yaz farklı bi renk

çıkar..

Bağlanamıyorum

Arakdaşlar CS 1.6 yükledim ve online oynayabilmek için eklentiler faln lazımmış

sxe 5.5 fln herşeyi yükledim ama connet (ip) yazmama rağmen bağlanırken hata veriyor

Bununnedeni ne olabilir

Evet cfg den oluyor bi kere banada olmuştu.

config dosyasını aç ctrl + F tusuna basarak "red" diye arama yapmayı dene.

Saol Dostum Cok saol Buldum Ctrl + F İşe Yaradı Yardımlar İçin saol

Consola adjust_crosshair yaz değişir renk.. Eğer rengi beğenmezsen bi kere daha yaz farklı bi renk

çıkar..

Kardeş O Dediğini Bende Biliyom Senin Dediğin Gibi Rengi Deiştirince Bi .kere Ateş Ediyom Sonra Gene Eski Haline Geliyo Renk Tam oku Sorunumu :D Ama Genede Saol

baba birsey solıcm cs de en onemlı olayn ses kasmaktır adamı duyabılosan egmın olmasa dahı alabılırsın yere ates edersın gene olduruursn bence en onemlısı ses kasmaktır...

Arkadaşlar Bir Bakın çok Acele Yardım Size Güveniyorum

arkadaşlar ben cs 1.6 kullanıyorum servere giriyorum timimi seçiyorum oyuna tam giriyor silahıma mermi alıyorum siyah bir ekran ve kicked sxe gereklidir... yazıyor beni atıyor.....ben sxe yi yükledim ama halen aynı şey oluyor yardımmmmmm lütfen yardım

sxe sürümünden yapabilir sürümü kontrol et... sxe sag alt kösede calısıyor demi ?

kaldırıp tekrar yükle 5.4 te bana da olmuştu..
oyuna her girişinde tekrar çalıştır programı :goz:

dediklerinizin hepsini yaptım olmuyor!!!!!

sxee 5.4 ü yüklesem bir eksiklik olurmu
veya farkl

sizin serverinize girmeye çalışırken oluyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri