..::Birleştirilen Konular(Konu Açmadan Mutlaka Bu Konuda Arama Yapın)::..

cS De FAvoRi OyunCunuz...

• Kullanılan toplam oy
    50
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
CS 1.6 da silahı sağ ele almak isteyenler buraya baksın

slm arkadaşlar cs 1.6 yı oynarken silah sol elde mi bu durumdan memnun olmayanlar aşağıdaki önergeleri sırasıyla yapsınlar. öncelikle consle şu değeri girin cl_righthand "1"
1. ADIM: oyunun içinde "h" ye basıp help olan kısımda en alttaki "righthand" olanı tıklamaları yeterlidir.( bu işe yaramadı mı)
2.ADIM: optionsa geliyorsunuz multiplayer olan kısında advanced olan yere geliyorsunuz ekranda gördüğünüz left hand olan yeri right hand yapıyorsunuz ( bu iki adım da işe yaramadıysa )
3. ADIM: optionsa geliyorsunuz video bölümüne gelip orada software olan yeri opengl yapın eğer bu seçenekte değişmediyse orada 3. seçeneği yani 3d yi işaretliyorsunuz işlem bu kadar

bende silahı sağ ele almaya uğraşıp duruyordum bir türlü başaramadım üçüncü adımı denedim oldu

yukarıdaki yazdıkların tamamen alıntıdır....

Cs 1.6 surf_green

arkadaşlar surf green haritasın nasıl kusursuz olarak kayabilirim
çok arattım ama bulamadım yardımcı olursanız sevinirim

Counter - Vista

Beyler Vista'yı kurdum yeni tema fln hız güzel ok
counter olmadı ,, sonra xp setup'ı olduğunu anladım.. setup sildim

1-) Lütfen Bana Warsa vista uyumlu bir setup yollar mısınız?
2-) Sxe ile vistayı herhangi bir yolla beraber yürütmek mümkün mü?

Bu konu bir çok kişinin ortak problemi yardım Lütfen

surfte oynamanı geliştirmek için new game'den aç ve botlarla oyna yavaş yavaş gelişirsin sıçramaları en köşelerden yaparsan ve birden dönersen daha uzun uçabilirsin...

KesinLikLe iLeri tuşuna yani W basma sağ sol yap ve Mouse iLe yönLerini ayarla daha başarılı olursun =)

arkadaşlar internetten cs oynamak örneğin kotayı ne kadar etkiler yardımlarınızı bekliyorum şimdiden teşekürler

internet üzerinden nasıl oynarım

internet üzerinden nasıl oynarım?ip yi nere yapıştırcam.yapamadım

cs 1.5 sxe hatası

arkadaşlar benim sorunum geçen hafta başladı ondan önce cs 1.5i akıcı bi şekilde oynayabiliyodum online olarak sxe yi açıpta oyuna girince oyun o kadar kasıyorki anlatamam fareyi döndürdüğüm zaman imlec 5-6 snye sonra geliyo ama sxe siz girince(bu seferde oyundan atıyo doğal olarak) hiç bir sorun olmuyo akıcı bi şekilde yine oynanıyor tabi 2-3 snliğine sorun kaynağı nedir yardımcı olursanız sevinirim ping falan demeyin pingim hep 20-30 arası

Counter Strike'ye girince Bilgisayar kitleniyo

benim bilgisayarı bilen bilir zaten tekme açınca açılırda :D bu seferki sorun dayımın bilgisayarında ne yaptıysam çözemedim arkadaşlar sistem aslında çok iyi counter için
128 ekran kartı
1024 ram
80gb hard disk

bilgisayarı normal kullanırken sorun yok ama countere girince kitleniyor nedenki?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri