..::Birleştirilen Konular(Konu Açmadan Mutlaka Bu Konuda Arama Yapın)::..

cS De FAvoRi OyunCunuz...

• Kullanılan toplam oy
    50
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
cevaplarınız için teşekkürler

ya zaten fazla oynamıyorum günde 1 saat falan

bu ay giremeyecem sadece kota yarıya geldi şimdiden

servera baglanmayı düşünüyorum ama önce..

Bi sorum olcak

net üzerinden oynan sereverların çogunda bot,traner,hack,hile felan oluyor adam görmeden vuruyo CS Hackhelldede bu tip girişimler uygulamar varmı ?? insh. yoktur yoksa geleyimde agız tatıyla bi cs cevirelim kendimize gelelim okul,iş sitresimiz atalım dimi :D:D

olmaması için fazla sayıda adminimiz mevcut ve ellerinden geleni yapıyorlar..:goz:

bu sorun bendede var ya hıc bir cevap işe yaramıyo bilen birisi yokmu acaba sorunn yanıtını?

cs 1.6 hız sorunu çözüm

evet arkadaşlar ilk konu paylasımım yanlışım varsa affedin bu sorun benimde başıma geldi ve cogu forumda bu sorunuma cozum bulamadım ve pc den anlayan bir arkadasıma sordum amd çift çekirdek kullanıcılarında bu sorunun fazla olduğunu gördüm çözümü ise gayet basittir gereklı patchler yuklendıkten sonra amd dual core optimizer adlı programın yüklenmesiyle bu sorun ortadan kalkıcaktır bu program amd pc lerde performans artısını etkılıyor ve de saglıklı calısmasına yardımcı oluyor ve bizim için onemli olanda bu hızlı gitme sorununu ortadan kaldırıyor bir teşekkürü esirgemeyin:goz:

cs source hız problemi help

ben cs source oynuyorum ama bilgisayar kasıyo çok yavaş oluyo
cs de olmuyo kota ilemi ilgili??

kotayla hiçbir alakası yok
cs source oynamak için iyi bir sisteme ihtiyacın var :goz:

sorunumun nedenini öğrenmeme yardımcı oldun fakat program için bi link verebilirmisin

soruyu kendim sordum ama cevabıda kendim vereyim işte amd dual-core optimizer (4,21 mb) :

http://www.upshare.net/download.php?id=5937BE218&setlang=tr

kendi bilgisayarımda kurdum vcs 1.6 yı oynadım hızı normal ve daha önce hız ayarlarını ellemedim.
Benim işlemcim:Amd Athlon 64 dual core

arakdasdlar bu cd keyler bi halta yaramiyo bosuna denemeyipte vakit kaybetmeyin

arkadaslar hackhell in serrverindada invalid key hatasi

hackhell serverina girmeye calisiyorum yinede invalid key hatasi veriyo

sitede birsürü aciklama var bunla ilgili ama hicbiri ise yaramiyo sunu dogru dürüst anlatan olursa sevinirim sitede yazanlari buraya anlatiyom diye koymasyın tekrar ama...

bendede ağ bağlantıları cs girince durmadan 20 20 artıyo saatte giden gelen paketler 100.000 u buluyo sorun nerde anlıyamadım yada bu normal mi önceden böyle olmuyosun bi yardım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri