..::Birleştirilen Konular(Konu Açmadan Mutlaka Bu Konuda Arama Yapın)::..

cS De FAvoRi OyunCunuz...

• Kullanılan toplam oy
    50
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
gokhan003' Alıntı:
Arkadaşlar counter strike oynarken ping yüksek oluyor we bende mecburen çıkmak zorunda kalıyorum acaba bu ping sorununa kökten bi çözüm warmıdır .........!!!! yardımlarınızı bekliorum internetim sınırsız 256 kbps :melek :melek :goz: :goz:

var 1024 kullancan ping yuksek olmaz aynı sorun bednede var :) 256 var 4kısı kullanıyoruz sonuc kasıyo tabıkı onlar yokken oynuyorum bende cs

walla bende de aynı fyonb senin dediğinide yaptıp olmuyor uhüuhüuhu hepsi sxe yüzünden sxe bozuldu silinmiyorda bende caunteri sildim sxe silindi bu sefer caunteri geri yükledim bu seferde bu sorun cikti hackhell den başka serverede giremiyorum ping 2000 1000 3000 e çıkıyor tum internette çalışan prgleri falan kesiyorum olmuyo başlat ipconfigdende yapıyorum olmuyo yardım ühuühuühu

Ben cs 1.6 v21 steam yükledim Dedicated Server çıktı onla bi tane server kurdum serverı kurunca ip adresi çıktı onu arkadasıma verdi oo giremedii benden baskası giremioo bunu nasıl cozebilirm?

Counter strike 1.5

Arkadaşlar forumda bulduğum counter 1.5 i indirdim half life da olmak üzere.. yalnız half lifefı kurduktan sonra uptadeti olan hl1110ü kurdum ondan sonra counter 1.5i kurdugumda hala hl.exe dosyasını istiyo halbuki half life sorunsuz bir şekilde çalışıyo elimde 3 tane kur dosyası var biri halflifenin kendisi 2.si uptade te yarayan bir program hl1110 diğeride counter 1.5...

yardımcı olabilecek arkadaşlar varsa sevinirim nası kurcam ben bu 1.5i

şimdiden teşekkuerler...

tromanyak' Alıntı:
Ben cs 1.6 v21 steam yükledim Dedicated Server çıktı onla bi tane server kurdum serverı kurunca ip adresi çıktı onu arkadasıma verdi oo giremedii benden baskası giremioo bunu nasıl cozebilirm?
Giremez çünkü sen arkadaşına İp adresini verince
ADSL modemine takılır bunun için modeminin 27015 nolu portu
oyun için açman gerekir bu konuyla ilgili dökümanlarda
forumumuzda mevcuttur...

ben mesela 111.111.1.1:27105 die acıorum ama o yine giremio

HypH CLaN ( 1.5)

Herkesi Counter 1.5 Serverımıza bekleriz !!! ( sXe 3.4 , adminmod , statsme (rank & top15))

maç isteği ve oyuncu alımı için !

clan oyuncuları :

*** | |HypH| |CLaN ***

*| |HypH| |PoLaiR
*| |HypH| |Hellmarch
*| |HypH| |GraveDigger
*| |HypH| |Magical
*| |HypH| |R-9
*| |HypH| |Poison
*| |HypH| |QenzoO

cs1.6 kurarken parola istio...

yha cs 1.6 yı kurarken parola istio bi yardım edin please

Arkadaşlar Counter Strike 1.5' i yükledim ama Half-Life tan girdikten sonra nasıl oynayabilirim?

S.a öncelikle benim ninki belki hatırlarsınz sizin serverda sürekli oynuyorum ama bugun bi hata verdi bir daha giremedim 62.68.199.195'a kapalı gözüküyor non responding yazıyo ama game-monitörde server acık gözüküyo Lütfen yardım pls nası düzeltebilirim ne yapmam gerektiğini sölermisiniz???

Bisorum olcak(surf ayarları)!!!!

Arkadaşlar ben surfu okadar iibilmiyordum simdi öğrendim kendi pcmde antrenman yaparken hangi ayarları yapmam lazım???

Kendi Pc de ise sv_airaccelerate 110
Serverde amx mod admin'de
amx_cvar sv_airaccelerate 110
Eğer admin mod'u kullanıyorsan
admin_rcon sv_airaccelerate 110

Dikkat et bu değer 100 ila 150 arası olmalıdır.
Sakın -100 yapma =)

banda lazımdı bende evde botlarlayken amx_cvar sv_airaccelerate 110 bunu yazıyodum olmuyodu :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri