..::Birleştirilen Konular(Konu Açmadan Mutlaka Bu Konuda Arama Yapın)::..

cS De FAvoRi OyunCunuz...

• Kullanılan toplam oy
    50
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Silah bi türlü sağ ele geçmiyor!!

SeLaM,arkaşlar.ben arkadaşın pc ye CS yükledim silah sağ elde normal çalışıyo, eve geldim aynı setupu kurdum silah soL elde sağ ele almak için aşağıda yazdığım şeyleri yaptım ama sağ ele geçmiyo bende oynayamıyorum.Bunlardan başka yapılması gereken varsa söleyin lütfen.

1) cl_righthand 1 yaptım olmadı
2) oyundayken H ye basıp ordan use right hand yaptım olmadı
3) options > advanced > use right hand yaptım yine olmadı.

başka nasıl olur bu biliyorsanız söleyin lütfen.Teşekkürkler.

ironx' Alıntı:
beyler lütfen bi yardım...

CS4 serverına sadece ben deil başka arkadaşlarda bağlanamıyor...SxE den dolayı dedik her dakika açık olduu halde girdiği gibi oyundan tamamen atıyor... Serverdamı sorun bende mi ?

Çözümünü yazarsanz sevineceğim...
aynı sey bendede oluyo gıcık oluyom zaman zaman oluyo sxe yuklu hersey tamam ama bazen cs4de giriyom kick yada sxeden dolayı bır hata deıl oyle olunca açıklama oluyo bu direk oyun kapanıyo.ardından tekrar giriyom bazen giriyo sorun olmuyo bazen yine aynı sey oluyo tam olarak şu şekil giriyorum teror yada counter secme ekranına gelmem için tamamı tıklıyacam ama tıklanmıyo oyle donuyo ve bir iki saniye sonra direk oyun kapanıyo.benım sistem eski ram 256mb bana ondan gibi geliyo ama bilemiyorum bazende sorunsuz giriyo

CS'de Nasıl Video Kayıt Edilir?...

HLTV.exe dosyasını kullanarak nasıl video kayıt edlir....

- Oyundayken konsola hangi komut yazılarak kaydetmeye başlıyor ve sonlandırlıyor?
- Kayıt edilen video nereye kaydoluyor, adı ve dosya uzantısı ne oluyor?

Şimdiden herkese teşekkürler...

arkadaşlar server a bağlanmak istediğimde invalid cd key yazısını görüyorum nasıl önlerim_?

sürekli hata veriyor

hht.jpg

oyuna girdikten kısa bir süre sonra bu hatayı önceleri tek tuk veriyodu şimdi hiç oynayamıyorum

bilgisi olan varsa yardım rica ediyorum

hackhell serverlarında her oyun sonunda sağda verdiğimiz-aldığımız zarar gösterliloyor

bombanın patlmasına son 10 sn kala sayıyor,bomba yerleştirldiğinde yine sesli uyarıyor

ancak ağ üzerinden oynadığım zman bütün bunlar olmuyor.Yüklemem gereken dosyalar var sanırım.. tam olarak ne yapmam gerekiyor anlatırsanız sevinirim :=)

emrah538' Alıntı:
hackhell serverlarında her oyun sonunda sağda verdiğimiz-aldığımız zarar gösterliloyor

bombanın patlmasına son 10 sn kala sayıyor,bomba yerleştirldiğinde yine sesli uyarıyor

ancak ağ üzerinden oynadığım zman bütün bunlar olmuyor.Yüklemem gereken dosyalar var sanırım.. tam olarak ne yapmam gerekiyor anlatırsanız sevinirim :=)
Statsme'yi kurman lazım Dark'ın sabit konusuna bak orda anlatımı var.

Sxe Hatası!!

walla 1.6 yı kurdum daha dün sxe zaten kurulu ama çalıştırdığım an aldığım hata

http://www.4shared.com/file/16643251/c6184d5f/hl_online.html

bu linkden hl.rar ı indir... HL.exe yi deiştirmen gerekiyor o hatayı düzeltmen için...

bunun içinden çıkan exeyi oyunun yüklü olduu bölgedeki klasörün içine yapıştr çıkan pencereye evet de... bunları biliosundur umarım...

şimdiden iyi oyunlar...

Yazılan Yazıları Göremiorum

ArkadaşLar Cs yi onLine oynuorum ama yazılan hiçbir yazıyı görmeiorum biriLeirne sordm pacth Lasım felan dedi ama bn bunLarı bi türLÜ buLamadm :s CsStrike_chatAll felan yazıor ..

yardmcı oLabilirmisiniz ?

bendede consola gırınce yazılar %%%%%%% bole cıkıyo sebeb n e normal sızın yazıklarınız gozukuo ama eskıler gozukmuy o consolda :(

sXe F1!

Oyuna Giriorum sXe KorumaLıdı Dio Atıo ßeni sXe 'i Kurdum Yine Aynısını Yapıo sXe Dosyasını Nereye Kurmam Gerekir Serverdan Atmaması Ichin ßeni =)

Anasayfada linkleri mavcut indir-kur-çalıştır csye gir good luck... :goz:

Indırdım Kurdum C:\Program Files\Valve\sXe Injected ßuraya Kuruoruz Dimi Doqru Yer? CaLıshtırıp Girmemishtim ßide OLe Denim.. :goz: SaoL ßim Abi...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri