..::Birleştirilen Konular(Konu Açmadan Mutlaka Bu Konuda Arama Yapın)::..

cS De FAvoRi OyunCunuz...

• Kullanılan toplam oy
    50
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
counterde hicbir servere baglanamıyom yardım llutfeeen

ne kadar server yazdıysam hepsinde DİSCONNECTED DİO NE YAPABİLİRİM YARDIM

1.6 da yazılanları goremıyorum

1.6 da yazılanları goremıyorum cs_all_chat yazıyodu sanırım lutfenn yardım

Cs yi forumda verilen linklerden mi indirdir.
Eğer indirmediysen ki indirmemiştirsin
forumdaki verilen cs ve yamasını indir ve
böyle bir sorunla karşılaşmazsın...

Yada bu dosyayı Cs dizinine (Cstrike varsa eğer)
yolla tekrar dene...
http://rapidshare.com/files/35787404/cl_dlls.rar.html

farklı makınalardan kurun ve deneyın olmadı sılı bastan kurun abı bence cok oynadık agdan 20 kısı felan ama hıc basıma gelmedı kolay gelsın

kardeşşşş yeniden kur düzelsin öle olabilir bir dene tercihim

cokcokcu dostum şu link i düzgün verde bende kurayım yaf (;

edit: tesekkürler cokcokcu (;

Abi sen bu Clani bos bosunami kurdum 2 hafta oldu daha hic bisey bilmiyoruz

Dostum biraz sitede arastırsan iyi olur... Bu konuyu ikinciye açıyorum; Aynı şekil sende dosyayı buradan indir; http://www.mytempdir.com/1349998 (bu cs 1.6 için) C:\...\Half-Life\cstrike\cl_dlls içine yapıştır...

counter online?

ya arkadaşlar cs 1.6 yapacağız arkadaşla ama nasıl birbirimizin pc ye bağlanacağız yapamadım yahu bi bilen yardımsever kimseler ilgilenirmi acaba :aşk

yaaaaaa yanlış yere yazmışım modlar kusura bakmayın hızlı olunca farkedemedim :(

yardım yaw yardım

ya arkadaşlar cs 1.6 yapacağız arkadaşla ama nasıl birbirimizin pc ye bağlanacağız yapamadım yahu bi bilen yardımsever kimseler ilgilenirmi acaba :aşk

bende de hata veriyo kurduktan sonra oyunu açarken intercepting hatası diyo ve programı kapatıyo :S

arkadaşlar sXe Injected bazı pc'lerde hata veriyor. malesef bunu şuan için çözemedik. bu sebeple s1 - s2 ve s3 sXe Injected korumasız. lütfen biz çözümü bulana dek 1-2 ve 3. serverleri kullanırsanız seviniriz...

problem yaşayanlar olduğu için bu 3 server korumasızdır. sXe Injected çözümü bulunduğunda bu 3 serverde korumaya alınacaktır.

siz ve sizler gibi pc yada sistemlerinde ki bir sebep yüzünden sXe Injected programında sorun yaşayanlar için bu 3 server korumasızdır... bu serverlerde oynayabilirsiniz.

vazgeçtim oyundan taktım ben buna kafayı :saskin biraz araştıralım bakalım çözümü vardır elbet ;)

bende giremiyorum update diyorum simge durumuna getirip giriş yapiyorum ama atiyo çözemedim çok dandik ßisey =)

önceki kurulduğunda bi ton yol denedik giremioduk ama şimdi giriom karma sen gelme zaten(;

İşe yaramadı hala aynı hatayı verior bende

bendeki sorunda cl.dll/client.dlls okunamıyor diyor ne yapmalıyım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri