..::Birleştirilen Konular(Konu Açmadan Mutlaka Bu Konuda Arama Yapın)::..

cS De FAvoRi OyunCunuz...

• Kullanılan toplam oy
    50
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sagol dostum yaw Aynen Bende ona baslamıstım yarım saat önce suanda %35 aklıma geldi ama english yok işte :D

arkadaşlar biri şuraya cs 1.6 için bot koysun ben botlu oynayamıorum..zbot yükledim oyuna girmiolar(hiç bi haritada)

ya sen "é" yani console ye gir
connect cs1.hackhell.com
connect cs2.hackhell.com
connect cs3.hackhell.com
connect cs4.hackhell.com

yaz hangisine girerse oyna iyi oyunlar.

OooOOo... oyunu ilk defa bugün oynıcak birini Clan a alırsan işimiz iş valla sen beni unut girmiom clan a mılana :D:D başarılar dilerim arkdaşım..

Kardes ben ilk dediysem oyun ilk degil istersen gel bugün girdim :DKapısmaya hazırım ama awp den anlamam.D

beyler pingler azdı oynayamım

pinglerim 100 den assagı dell ama msn kapatıp netten de bi boq etmediğim halde pinglerim yuksek yardım ltf:vur

Modeme, kablosuna, ttnete, internet hızına aklına
internetle alakalı herşeyi bir yeniden gözden geçir...

Bide Adsl TEkmi Kullanıyorsun Yoksa Başka Biride kulanıyormu

Yaw Benımde sorunum var 1.5 de oyunu yukledım ama 4-6 nın durbununu acınca sadece artı cıkıyor yanı kenarlarıda gozukuyor ben kafede oynadıgımda ise cevresi siyah ortasında + var bende sadece + var :S yardım pls..

PC res at virüs programını kaldır (Bi ark böle yapmış)

CS 1.5 C:\SIERRA\Half-Life\cstrike\cl_dlls\client.dll hatası

Selam Arkadaşlar

Bende counter 1.5 var.Oyunu yükledikten sonra normal kendi bilgisayarımda botlarla oynamak için ve ya internet üzerinden oynamak için oyuna girmeye çalıştığımda C:\SIERRA\Half-Life\cstrike\cl_dlls\client.dll uzantısındaki dosyada hata olduğunu söylüyor.Bu hatanın nasıl düzeltileceğini bilmiyorum.Yardımcı olursanız sevinirim.

Dostum bu dosya internet üzerinden cs yapmak için gerekli bi dosyadır. Bu dosya herkesde aynıdır, ufak bi dosyadır(750 kb filan). Counter Strike 1.5 yüklü olan arkadasından alablirsin. Ya da http://www.mytempdir.com/1345207 burdan indir. Dosyayı CS 1.5 C:\SIERRA\Half-Life\cstrike\cl_dlls\ içine kopyalayıp yapıştır...

Dosyayı kurarken counterı kapat, virüs programını kapat.. Gerçi virüs programını kapatmana bile gerek yoktur...

arkadaslar connect i yazıyorum soyle bi yazı yazıyo.Could not connect to server diyo.sinir oldum ya biri yardım etsin

İlk olarak modem kablolarına,telefon kablolarına filan bak. Sonra bilgisayarını yeniden başlat. Gereksiz uygulamaları kapat (messenger, dosya indirme programı filan). O da olmaz ise bilgisayarına virüs bulaşmıştır, internet hızını yavaşlatıyordur...

yenı klanımız hayırlı olsun herkeze basarılar dılerım TRKY

Kardes Programı sil tekrar yükle sonra ayarlarını hic elleme sadece güncelle de Sonra MasaÜstüden Bak Sag Alt köşede Onun Sİmgesi Cıkçak Pro Calısıyo die O cıkmıssa sorun yoQ Arkadaşların dedigi gibi Yap Virüs Pro'sunu kapat Cs de kapalı olsun sonra giriş yap .Saygılar..:victory

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri