Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
..::Birleştirilen Konular(Konu Açmadan Mutlaka Bu Konuda Arama Yapın)::..
Yaw Benımde sorunum var 1.5 de oyunu yukledım ama 4-6 nın durbununu acınca sadece artı cıkıyor yanı kenarlarıda gozukuyor ben kafede oynadıgımda ise cevresi siyah ortasında + var bende sadece + var :S yardım pls..
Bende counter 1.5 var.Oyunu yükledikten sonra normal kendi bilgisayarımda botlarla oynamak için ve ya internet üzerinden oynamak için oyuna girmeye çalıştığımda C:\SIERRA\Half-Life\cstrike\cl_dlls\client.dll uzantısındaki dosyada hata olduğunu söylüyor.Bu hatanın nasıl düzeltileceğini bilmiyorum.Yardımcı olursanız sevinirim.
Dostum bu dosya internet üzerinden cs yapmak için gerekli bi dosyadır. Bu dosya herkesde aynıdır, ufak bi dosyadır(750 kb filan). Counter Strike 1.5 yüklü olan arkadasından alablirsin. Ya da http://www.mytempdir.com/1345207 burdan indir. Dosyayı CS 1.5 C:\SIERRA\Half-Life\cstrike\cl_dlls\ içine kopyalayıp yapıştır...
İlk olarak modem kablolarına,telefon kablolarına filan bak. Sonra bilgisayarını yeniden başlat. Gereksiz uygulamaları kapat (messenger, dosya indirme programı filan). O da olmaz ise bilgisayarına virüs bulaşmıştır, internet hızını yavaşlatıyordur...
Kardes Programı sil tekrar yükle sonra ayarlarını hic elleme sadece güncelle de Sonra MasaÜstüden Bak Sag Alt köşede Onun Sİmgesi Cıkçak Pro Calısıyo die O cıkmıssa sorun yoQ Arkadaşların dedigi gibi Yap Virüs Pro'sunu kapat Cs de kapalı olsun sonra giriş yap .Saygılar..:victory