..::Birleştirilen Konular(Konu Açmadan Mutlaka Bu Konuda Arama Yapın)::..

cS De FAvoRi OyunCunuz...

• Kullanılan toplam oy
    50
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bim_28' Alıntı:
Senin Cs oyununda bir hata olduğunu gösterir...
Olabilr
Dedigim gibi oyun onceden kurdum ve oynuyordum uzun zamandir girmiyordum tekrar gireyim dedim giremedim yeniden yükleme çeşitli yerlere yükleme herşeyi silip yükleme herşeyi denedim ben sadece sorunun sebebi ni merak ediyorum

şu finaller bi geçsinde bende bi takım kuracam :durdurun

Botların da oynayabileceği yeni CS 1.6 haritaları

Arkadaşlar bildiğiniz gibi normal CS haritalarında botlarla oynamak mümkün değil. CS 1.6 da botların da oynayabileceği yeni haritaları nerden bulabilirim? Bu tür haritaların dosyasında ilave olarak ".nav" uzantılı dosyalar oluyor. Tıpkı diğer konu başlığında paylaşılan "turkkasbası" haritasında olduğu gibi. Elinde bu tür yeni haritaları olan arkadaşlar bizimle de paylaşırsa çok sevineceğim. Şimdiden teşekkürler.:victory

375374cs.JPG

sXe Injected yeni güncellemede böyle bir hata veriyor???

Sorun sadece bende mi? yoksa sizde de var mı?

ben yakında harita tasarlamayı düşünüyorum . kağıtta ana hatlarını çizdim şimdi programları indirip oluşturması kaldı :durdurun

Yardım Edermisiniz Lutfen

Extract işlemi bittikten sonra C:\hlds klasoru ıcerısıne HldsUpdateTool.exe, hldsupdatetool_readme.txt,INSTALL.txt ve unwise dosyası çıkarılmış olmalı, şimdi Başlat>Çalıştır 'a gelerek cmd yazıp dos komut satırına geçiyoruz. C:\hlds dızınıne gelerek

Code:
hldsupdatetool.exe -command update -game valve -dir .
yazıyoruz ve entera basıyoruz. Baglantı hızınıza göre yaklasık 10 ile 30 dakıka zaman zarfında C:\hlds klasorunuz içerisine valve klasoru ve dıger dosyalar download edılıyor. Download işlemi bittiğinde "HLDS installation up to date. " yazısı cıkacaktır.

Ben Burdan Bir Sey Anlamadım Yardımcı Olurmusunuz?

ya arkadaslar bende 1.5 icin bot ariyorum :S... googleden aradim ama siteler kayitli olmami istiyorlar ve her girdigimde parali

Gerçek insanlarla oynamak daha zevkli neden botlarla uğraiıyorsunuz ki?

Vandetta' Alıntı:
ben yakında harita tasarlamayı düşünüyorum . kağıtta ana hatlarını çizdim şimdi programları indirip oluşturması kaldı :durdurun
Adınıda de_hackhell yaparsın =)

vala bende 1.6 var dışardan indirdiğim haritalarla da botlarla oynayabiliyom :) haritayı açtığımda ortada analyzing yazıyor sora küt başlıoz oyuna

.Carnage' Alıntı:
vala bende 1.6 var dışardan indirdiğim haritalarla da botlarla oynayabiliyom :) haritayı açtığımda ortada analyzing yazıyor sora küt başlıoz oyuna
evet aynen öyle..ilk önce haritayı analiz ediyo sonra giriyo botlar..

Bence bu konuda Dark'a başvurman lazımda konunun yeri burası değil konunu taşıyorum...

CL_FlushEntityPacket Hatası yardım pls!!!

Arkadsalar uzun suredir oy uyorum cdsi hatta yıllar diyebilirim ama boyle bi hatayla ilk defa karsılasıyorum.Oyundayken birden bire ping fırlıyor 2000-3000 hareket bile edemiyorum kalıyorum oyle hiç bi tepki yok sonra bu uyarı geliyor WARRİNG : CL_FlushEntityPacket anlamadım çözemedim gitti.Bileb varsa bi yardımcı olsun pls oynayamıyorum secmeler var oyun oynamam lazım benimmmmm....

ya biri bana bu config dosyasının ne oldunu, onu nası ayarlayacağımı ve bu lanet dosyanın nerde oldunu bi açıklayabilir mi??:)

berkay07' Alıntı:
ya biri bana bu config dosyasının ne oldunu, onu nası ayarlayacağımı ve bu lanet dosyanın nerde oldunu bi açıklayabilir mi??:)
Cs deki işlemlerini kolaylaştırıyor diyebiliriz.
mesela tek tuşla bomba otosilah mermi kit tabanca yelek
alabilirsin buda senin için zamandan kazanç demektir.
Yada tek tuşla t ile yazdığım mesajı yazabilirsin
işlerini kolaylaştırır ve burada 3 tane config dosyası ve nasıl
çalıştıracağını verdim ofspringede duyurulur.
http://www.hackhell.com/showthread.php?t=235006

Rate ayarların bozuktur internet bağlantının iyi olup
olmadığı kontrol et önce bi googleye ADSL test
yaz ttneti sayfası açılacak ADSL bağlantı hızı test et.
Birde ADSL bağlantı hızın kaç ona göre rate ayarlarını
yapman gerekiyor...

256 adsl kullanıyorum ratelerini elimden geldigince düzgün tutmaya calısıyorum ama bayadır oynuyordum bu gun ilkd efa basıma geldi ratelerden olacagını sanmıyorum ama sen orkinallerini yazarsan buraya onlarla deneyebilirim ya secmeler var giremicem diye korkuyom:D

Bunu deneyin biri yazmış internette belki düzelir :=)

Denetim Masası > Ağ Balantıları > Yerel Ağ Bağlantısı > Özellikler > QoS Packet Scheduler'ı silin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri