..::Birleştirilen Konular(Konu Açmadan Mutlaka Bu Konuda Arama Yapın)::..

cS De FAvoRi OyunCunuz...

• Kullanılan toplam oy
    50
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
aynı sorun bendede var ben 2048 adsl kullanıyorum şimdiye kadar boyle bi sorun yokdu ne kısmetse dün clan elemeleri için girdim ping den oynayamıom :D

emrah538' Alıntı:
Bunu deneyin biri yazmış internette belki düzelir :=)

Denetim Masası > Ağ Balantıları > Yerel Ağ Bağlantısı > Özellikler > QoS Packet Scheduler'ı silin.

oo kanka süpersin bunu denedim anında duzeltı :D çok çok teşkür :D

Eyw :=)

Düzeldiğine sevindim :D

:saskin :saskin :saskin :vur :vur :vur :vur :vur :hhter :hhter :hhuzgun :hhuzgun

CL_FlushEntityPacket Hatasını nsl halletcez bilen varmı ?

cokcokcu' Alıntı:
CL_FlushEntityPacket Hatasını nsl halletcez bilen varmı ?
Denetim Masasi Ag bagLantiLarindan QoS Paket ZamanLayicisini siLiceksin Sanirim

Eros, once sorunun baglantından mı, yoksa oyundan mı kaynaklandığını anlamamız lazım
Eğer bağlantıdan ise
- Neti kac kişi kullanıyorsunuz ? senden başka kullanan biri varmı ? (Yani, 1 baglanti 2 kullanıcı gibi.Diğer kullanıcı bişeyler download ediyosa pingin fırlayabilir)
- Tek kişi kullanıyosan, bilgisayarında arka planda calisan, baglantıyı kullanan bi program varmı ? kontrol et
- Bilgisayarına virus bulasmıs olabilir mi ? Bazı virusler bulastıgında durmadan upload/download yaparak bilgilerini nete uçuruyo.

Eğer oyundan kaynaklanıyo ise :
Oyuna gir, Net_graph 3 yaz, sağ alt tarafta upload download edilen veri, ve Loss Choke değerleri çıkacak.
Bunlardan, Loss, senin bağlantından dolayı, nete gonderilemeyen, yada, gönderilip, hiç
ulaşmayan verileri gösterir.
Choke ise, senin rate ayarların dolayısı ile, gönderilemeyen veya alınamayan verileri gösterir.
Kısacasi, Loss ve choke varmı, kontrol et, (Loss ve choke ikiside 0 olması lazım) varsa, rate ayarlarını default'e cevir, veya üzerinde oynamalar yap.
Default rate ayarları
Rate = 10000
Cl_cmdrate 30
cl_updaterate 20
olarak hatırlıyorum,yanılıyo olabilirim.
Kolay gelsin, Cs'den tanışıoruz senle.En kısa zamanda çözersin inşallah.

bendaha cs yi kurmadın ama bu oyun da süperim desem yalan olmaz arkadaşımmm bana yardımcı olursan sevinirimmm

ben varım oynamak istiyorummm

Sizce Csdeki En İyi Admin Kim ???

Evet Arkadaşlar Sizce Cs Serverlerindeki En İyi Admin Kim ?

NOT:ArkadaşLaR MAĞALESEF 10 KİŞİYİ OYLAMAYA ALABİLİYORUM 10 KİŞİYİ ALACAĞIM KUSURA BAKMAYIN.OYLAMADA OLAN ADMİNLERİN İÇİNDEN EN İYİ OLDUĞUNU DÜŞÜNDÜĞÜNÜZE OY VERİNİZ.

Kaynak : http://www.hackhell.com/showthread.php?t=254637 Bim_28 Mesajından Yararlanılmıştır...

ProwL' Alıntı:
Aşağıdaki başlıktakini indirip kur veya patch var direk 1.6 da servera bağlanamazsın..
önceden reac vermişti patch'i şimdi verilmemiş ama elinde olan upload ederse yüklü olan cs ile sorunu çözersin..

Aşağıdaki başlıktakini indirip kur demissin ama assagida baslik goremedim :saskin

Patch i nereden bulabilirim ?

s.a ben de servera girmek için çigt tıkladığımda İnvalid cs key hatası verior ne yapmalıyım yardım lütfen.

1.Dark_Angel (Baş Admin)
2.bim_28
3.HacKHeLL | alpgg
4.HackHeLL | SHARK
5.HackHeLL | KaRma
6.HoCuS
7.reac
8.st
9.HacKHeLL | revolation
10.ProwL
11.Kacan Asik*
12.free!
13.cokcokcu
14.|ChaMuR|
15.Ps!kop4T | C!2ER
16.[ HaCKHeLL ] |ALIEN_07

Bunların hepsi En İyİ Diyebilecegim Kişilerdir.Aralarında Asla Kıyasa Yapamam.

Hepsi Görevini İyi YapıoR ; Oyum ProwL a ;)

Hepsi iyiler =)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri