Selamlar oncelikle yeni geldim buraya. Aslında CS ile ilgili bir prblemim var ve ona cevap arıyorum 3 gundur gunduzlu geceli. Gurur meselesi oldu artık. CS (1.6) ve pc hakkında kısmen birşeyler biliyorum bastan soleyim. Sorunum su ;
Landan oynadıgımda hersey normal. Servera girince 10 15 saniye kadar yine normal ardından bir iki saniyelik bir titreme/donma oluyor ekranda ( tabii o sırada kontrolumden cıkıyor hersey ) hemen ardından tekrar duzeliyor. Ve bu surekli kendini tekrarlıyor. Bazen daha da sıklasıyor sadece. Simdi diyeceksinizki hemen baglantıdan. Ama birde laptop war onda deniyorum ( ki diger sistemin cok altında bir sistem laptopum) hicbir lag ping vs problemi yok. Ayrıca problemin oldugu sistem cs icin gayet yeterli. Hatta eger ozellikleri kısarsam ( misal cozunurluk dusurmek vs ) sorun dahada sıklasıyor

.
Sistem : AMD 4600+ x2 , ASUS ax500 , MSI k9n Ultra, 1GB vs.
Suruceler guncel. Deneyebilgigim diger oyunlarda problem yok.
Eger bu problemi cozebilecek olur veya en azından fikir veripte beni cozume goturebilen olursa dilesin benden ne dilerse. COk ciddiyim en azından Ankaradan biri olursa guzel bir yemek ısmarlarım en luks lokantasından

cok tuzlu olmasın ama.
Belki tahmini olan yada problemle karsılasmıs olanlar vardır. simdiden saolun.
msn "
[email protected]"
Simdiden sağolun.