..::Birleştirilen Konular(Konu Açmadan Mutlaka Bu Konuda Arama Yapın)::..

cS De FAvoRi OyunCunuz...

• Kullanılan toplam oy
    50
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cs 1.5 Deyken Yanİ Oyundaykenn Nasil Resİm Cekebilirim Prİnt Screen Tusu Hrİcİnde

F5 tuşuyla çekersin cstrike dizininde bi yere atıyordu da nereye tam hatırlamıyorum

ya arkadaşlar alpgg ydi sanırım nicki admin arkadaş ben gerçekten hile yapmıodum ya sXe Injected hala da açık yani beni banladın ama lütfen kaldırır mısın???

revolation kardeş cs2.hackhell.com da admin sin galiba.. ya ben şifre kullanıorum die banlandım ama walla kullanmıorum ya sXe Injected da yüküe ve açık yani 3-4 tane headshot yaptım die banlandım.Şifre yazmayı bile bilmiorm lütfen yardımcı olurmusun nickim berkay dı

hile kormasız serverda oynuyoduk o yüzden bilmem açıkmı değğilmi ama çok alakasız hs ler tekler gördüm.ama oynayışındada bi acemilik vardı. o yüzden hile olarak karar verdim.

bu ceza yetmiş sanırsam. ip ni bana pm at kaldırayım banını

alpgg çok saol cezayı kaldıracaın için ama ben özel mesaj gönderemiorm belli bi rütbeye yükselinceye kadar hakkım durdurulmuş nası göndericem ???

alpgg ban ı kaldıracaın için çok saol da benim özel mesaj gönderme hakkım belli bi rütbeye çıkıncaya kadar durdurulmuş nası göndercem sana ip no mu??

Counter da fps yaralarını nasıl yapmalıyız. bildiğime göre her sunucuya göre değişiyor. En iyi fps için nasıl bir ayar yapmalıyız???

Arkadaslar Benim Cs De Cs1 Ve Cs2 Serverlerİ Kurulu Cs3 U Kurmaya Calisiyoru Ama Olmuyor...

katılmak isteyenler msn yoluyla ulaşabilirler

cs 1.6yı yukledim oyuna giremiorum FATAL error die bi hata werio yardım edebilcek olan warmı acaba

bot arıyorum

beyler ben feci şekilde cs botu arıyorum ama bulamıyorum yani hackhell de bulamadım.En son oynadığımda pod bot en iyisiydi.şimdi ne iyi ne kötü bilmiyorum ama biri bana bot bulabilirse çok sevinirim

ya benmde ilginç bi sorunum var silahım hep sol elde counterın ayarlarından sağ eli seçiyorum ultima-strike patchi var orda sağ eli seçiyorum hiç bişi olmuo silip tekrar yüklüyorum hala sol elde bıktım ya alışamadım bi türlü önerisi olan varmıı nie yapıo salak şey böylee ilk yüklediğimde böle değildi

Edit:Buldum yawwwww :D çok saol revolation

mrh

abiler ben cs 1.6 için bot arıyorum yardım ederseniz çok sevinirim

HER ZMN OYDANIZ SERWERları yazarmısnz

beyler her zaman taqıldınz serwerları yazarmsınz cs 1.6 da ben pek bılmıom serwer sızden tardım ıstıoom help :) daha yeni basladım cs 1.6 ya cok sarıo 2 hs atınca ban yıyom ama:S

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri