..::Birleştirilen Konular(Konu Açmadan Mutlaka Bu Konuda Arama Yapın)::..

cS De FAvoRi OyunCunuz...

• Kullanılan toplam oy
    50
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
cs1.hackhell.com :)
cs2.hackhell.com :)
cs3.hackhell.com :)

Arkadaşlar CS 1.6 yardımı lütfen :( :(

Selam herkeze konuyu yanlıs yere actıysam özürdilerim :(

ben dün ve ondan önceki günler hackhell serverna rahatlıkla girebilirken bugün hackhell dahil hiç bir servr a giremiyorum..

M4gNeTiC oyundaki nickim oyunun verdiği hata ise su

Reason Kicked: Dropped due to slot reservation

neden böle bi hata alıyorum acba bilen arkadaslar yardım edersen cok sevinirim tesekkurler :(

cihan_86' Alıntı:
Selam herkeze konuyu yanlıs yere actıysam özürdilerim :(

ben dün ve ondan önceki günler hackhell serverna rahatlıkla girebilirken bugün hackhell dahil hiç bir servr a giremiyorum..

M4gNeTiC oyundaki nickim oyunun verdiği hata ise su

Reason Kicked: Dropped due to slot reservation

neden böle bi hata alıyorum acba bilen arkadaslar yardım edersen cok sevinirim tesekkurler :(
Girdiğin server doLu oLDugu için oyuna giremiyorsun ard arda dene ßiri çıkınca girersin.. ayrıca CS bölümüne göz atsaydın sorunun cevabını bulabilirdin..böyLe ufak sorunLar için konu açmayalım

eyw güzel bea off en sonunda... :):)

da kardeş bişi daha var da nereye yazıcam bunu datasından galiba da ama nereye ?

csde teke tek yapıca biri aranıyor

arkadaşlar kim benle csde teke tek yapar yapıcak olanlar mail yasak eklesin

HppyPaar_A' Alıntı:
ya benmde ilginç bi sorunum var silahım hep sol elde counterın ayarlarından sağ eli seçiyorum ultima-strike patchi var orda sağ eli seçiyorum hiç bişi olmuo silip tekrar yüklüyorum hala sol elde bıktım ya alışamadım bi türlü önerisi olan varmıı nie yapıo salak şey böylee ilk yüklediğimde böle değildi

Edit:Buldum yawwwww :D çok saol revolation

:D sorunun hallolduğuna sevindim.

serverlarda su an bi problem mi var?

lugal' Alıntı:
serverlarda su an bi problem mi var?

Evet 3 serverda kapalı şu an...
Ama gecici bir sorundur..DArk şehir dışında oldugu için ilgilenemiyor..
Bir kaç gün idare ediverin =)

hadi ya uzuldum :)
alışmıştım kaç gündür çok sıkıldım şimdi:(
cevap için teşekkürler,iyi geceler...

şakamı gecıyonz bunlar gercekten serwermı sakamı ?

1.6 içinmi arıyorsun eyer 1.6 içinse 1.0 bot paketi var upload edip gönderebilrim ?

benim sorunum indirdigim tüm cs lerde eksik dosya oLması ...DosyaLarı tam oLan bi cs Lazım yardımcı olurmusnz??

Selamlar oncelikle yeni geldim buraya. Aslında CS ile ilgili bir prblemim var ve ona cevap arıyorum 3 gundur gunduzlu geceli. Gurur meselesi oldu artık. CS (1.6) ve pc hakkında kısmen birşeyler biliyorum bastan soleyim. Sorunum su ;

Landan oynadıgımda hersey normal. Servera girince 10 15 saniye kadar yine normal ardından bir iki saniyelik bir titreme/donma oluyor ekranda ( tabii o sırada kontrolumden cıkıyor hersey ) hemen ardından tekrar duzeliyor. Ve bu surekli kendini tekrarlıyor. Bazen daha da sıklasıyor sadece. Simdi diyeceksinizki hemen baglantıdan. Ama birde laptop war onda deniyorum ( ki diger sistemin cok altında bir sistem laptopum) hicbir lag ping vs problemi yok. Ayrıca problemin oldugu sistem cs icin gayet yeterli. Hatta eger ozellikleri kısarsam ( misal cozunurluk dusurmek vs ) sorun dahada sıklasıyor :).

Sistem : AMD 4600+ x2 , ASUS ax500 , MSI k9n Ultra, 1GB vs.
Suruceler guncel. Deneyebilgigim diger oyunlarda problem yok.

Eger bu problemi cozebilecek olur veya en azından fikir veripte beni cozume goturebilen olursa dilesin benden ne dilerse. COk ciddiyim en azından Ankaradan biri olursa guzel bir yemek ısmarlarım en luks lokantasından :) cok tuzlu olmasın ama.

Belki tahmini olan yada problemle karsılasmıs olanlar vardır. simdiden saolun.

msn "[email protected]"

Simdiden sağolun.

silah değiştirirken ve yeni silah alırken hep elime bıçak geliyo herseferinde 1 e basmam gerekiyo silahı elime alabilmem için bunu nasıl düzeltebilirim..

atıyorum b 43 yapıyorum silah alınıyo ama elimde bıçak var.. yardımlarınız için teşekkürler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri