..::Birleştirilen Konular(Konu Açmadan Mutlaka Bu Konuda Arama Yapın)::..

cS De FAvoRi OyunCunuz...

• Kullanılan toplam oy
    50
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yaw Ben Bu C-d Yukleyince Oyundan Atiyor Ndn. Onsuzda Oyuna Almiyor Ne Yapmaliyim?

aynı dert bendede var cd açık ama oyundan atıyor

awd' Alıntı:
Onu kurdum ama lag çoğalınca atıyor. :( 1024 bağlantı var... Ama nafile.. :(
Msn download upload windows güncelleştirmeleri hepsini kapa oyuna girince.
Birde modemini ve hattını kontrol et türk telekomun ücretsiz servisi
Adslspeedtest var onunla internet hızınıda bir ölç derim...

Anti HİLEDE SORUN CS 1.6

ArkadaŞlar Şİmdİ Servere Gİrmek İÇİn Antİ Hİle ProĞrami Yuklu Olmasi Lazim Dİyor Ve Atiyor .yÜkledİm Antİ Hİle ProĞramini Ama Orda'' ProĞramin HİÇ Bİr Garantİsİ Yoktur ''dİyor Ayrica ProĞram ÇaliŞirken AntİvİrİÜs Alarm Verİyor Ne Malum ProĞramin Şahsİ Dosyalarimizi Bİrİlerİne YollamdiĞi Yada VİrÜslÜ OlduĞu
Modlardan Rİcam BaŞka Bİ Yontem Bulsunlar Yada Guvenİlİr Bİ Antİ Hİle ProĞrami Onersİnler Bole Olmazkİ Her Tarafi Aksak ProĞrami Kİmse ÇaliŞtirmaz En Azindan Ben,yapimcisi Bİle Garantİsİ Yoktur Dİyorsa Bİz Nasil Kullanalim Saygilar ...

adminlerden bi cevap,açıklma beklerdim nerde kaldı

ben ipleri yazıyorum conuterda blmemne çözümlenemedi diyor napcam

engoman' Alıntı:
Admınlır & Moderatör Arklar Pls bana YArdım Edın Bu Cs 1.5 Server NAsıl Kurulur Cevaplarınızı Bekliyorum...
Forumda hepsi anlatılmış durumda biraz araştırma yapalım lütfen...

ahmet ünsa' Alıntı:
ben ipleri yazıyorum conuterda blmemne çözümlenemedi diyor napcam
Konsolu aç (bilmeyenler için kısayolu ESC tuşunun hemen altı)
ve şunları yaz:
connect cs1.hackhell.com yada
connect cs2.hackhell.com yada
connect cs3.hackhell.com
istediğine girebilirsin yada Find Servers=>Favorites (Türkçesi Serverbul=>Favoriler)
buradan Add Server(Server ekle)den de bu 3 serverin isimlerini
yazarak ekleyebilirsin.

1001Design' Alıntı:
2hg4oko.jpg

hh serverine girmek istedigim zaman bu mesaji aliyorum
?

Find servers=>Favorites=>Add Server cs1(2)(3).hackhell.com Enter
(Server Bul=>Favoriler=>Server Ekle istediğini ekle)
Yada konsoldan connect serveradı
condor_gbl' Alıntı:
Yaw Ben Bu C-d Yukleyince Oyundan Atiyor Ndn. Onsuzda Oyuna Almiyor Ne Yapmaliyim?
Cd kalktı HH anti-hileyi kurun anasayfadan mevcuttur.

2515' Alıntı:
aynı dert bendede var cd açık ama oyundan atıyor
Aynı şekilde anasayfada HH anti-hileyi kurun çalıştırın oyuna girin
eğer sorun olursa onu çalıştırmadan cs3.hackhell.com dan bağlanın...

zzz564' Alıntı:
Slm Beyler Ben 1.6 Conter Strike Server Açmak İstiyorum Eve Ama Nasıl Yapıcam Söler Misiniz?Yada bi bilginiz varmı pm yoluyla ulaşın pls
Forumda anlatışmı durumda biraz araştırsan bulursun ipucu Dark_Angel'in
açtığı sabit konuyu da mı hiç görmedin...

masumd' Alıntı:
yaw benim ping(latency) sorunum arkadaslar diger sitelerde gayett dusuk olmasına ragmen
hackhell.com da 400-500
gibi bu da demektirki bu pingle ancak mal mal dolasırsın
turnuvaya katıldım ben acaba serverde bişey yapıp pingimi indirebilirler mi
Bizde o kadar ping sorunu olmadı serverde en yüksek pingim 70 i geçmedi
hatta diğer oynayanların pingleride normaldi bence sen oyuna girerken tüm
yükleme-indirme hatta msn güncelleştirme geçici kapa derim...

Başka sorusu olan :melek

evet doğru proğramda proğramın kendisi'' bu proğramın hiç bir guvencesi yoktur diyor '' ayrıca anti virüs alarma veriyor ve englliyor proğramı en son engellemeyi bi proğram yüzünden kaldırdığımda format etmam gerekti bi daha aynı şeyi yaşamak istemiyorum o yuzden kac gundur cs serverimize girmiyorum. proğramı kullanmak için anti virüsü ,guvenlik duvarını kapatın diyor bazı arkadaşlar eğer proğram bu güvenlik birimleriyle eş zamanlı çalışmıyorsa nasıl guvencez bu proğrma
ne dersin reactor güvencesi varmı ?

boş konusuyorsunuz herhangi bir guvencesı yoktur derken bahsettigi program kırılabılır acıkken hıle yapılabılır, kullanılıyor dıye kesın sunucuda hıle yoktur denmez kastettıgı budur. Antıvırus olayına gelınce kaspersky kullanıyorum bende virus uyarısı vermıyor, program normalde arkaplanda calısıyor ve cs sunucuları ıle ırtıbatta oluyor , kullanılırlıgının teyıtı ıcın. Bu zamana kadar yazılmıs hemen her program crack'ı avler tarafından virus olarak algılanır bu tum crack lerde virusmu var demektır? Magdem bole bır sıtede dolasıyorsunuz sadece geyık bolumlerını gezmek yerıne bıraz Securıty bolumlerındede dolasıp azda olsa bılgı sahıbı olun...

sxe injected suan cogu cs serverında kullanılan henuz kırılamamıs bır anti cheat programıdır. ve takdır edersınızkı siz yapamıyorsunuz diye 5 kısı ıcın bu modulu sunuculardan kaldıramayız.

mic999 sana gelınce her konunun altına aynı mesajı copy paste yapıp ayrı ayrı aynı mesaj ıle konular acınca bırseyler degısıcekmı sanıyorsun? bır daha bole gereksız haraketını gorursem bır mesajı bırden fazla konuya paste eder yada aynı mesaj ıle bırden fazla konular acarsan forumdan sınırsız uzaklastırılıcaksın bılgın olsun...

Foruma çok güzel şahane Config dosyası koyucam ama araştırıyorum...

mic999' Alıntı:
ArkadaŞlar Şİmdİ Servere Gİrmek İÇİn Antİ Hİle ProĞrami Yuklu Olmasi Lazim Dİyor Ve Atiyor .yÜkledİm Antİ Hİle ProĞramini Ama Orda'' ProĞramin HİÇ Bİr Garantİsİ Yoktur ''dİyor Ayrica ProĞram ÇaliŞirken AntİvİrİÜs Alarm Verİyor Ne Malum ProĞramin Şahsİ Dosyalarimizi Bİrİlerİne YollamdiĞi Yada VİrÜslÜ OlduĞu
Modlardan Rİcam BaŞka Bİ Yontem Bulsunlar Yada Guvenİlİr Bİ Antİ Hİle ProĞrami Onersİnler Bole Olmazkİ Her Tarafi Aksak ProĞrami Kİmse ÇaliŞtirmaz En Azindan Ben,yapimcisi Bİle Garantİsİ Yoktur Dİyorsa Bİz Nasil Kullanalim Saygilar ...

adminlerden bi cevap,açıklma beklerdim nerde kaldı
Sen bunu kasıtlı yapıyorsun Anti-Hileyi kapalatım hileye devam öyle değil mi...
Hilesiz oynayanlarda SALAK oluyor o zaman :clap

bende kaspersky kullanıyorum sımdıye kadar bıse demedı ama bugun vırus uyarısı verdı ve sıldı tekrar ındırdırm kurdsum bı sorun yok sımdılık

Bu sabah sorunsuz oynadım ama şu an hemen kick liyor client error vs... yazıyor

Bi fikri olan varmı??

3. serverda oynamak da istemiyorum pek, hem server boş genelde hemde güvenilir deil :)

ındırdıgınız dosyanın yenı surumu cıkarıldı. programı calıstırdıgınızda guncelle dıyerek yenı surumunu ındırır ve kurarsanız sorun yasamadan baglanabılırsınız.

2.8 versiyonu çıkmış şimdi indirdim test ettim çalışıyor... =)

İlgilendiğiniz için teşekkürler ama güncelleme yapmama rağmen yine de olmadı

İşin ilginç yanı gündüz girdim şimdi giremiorum

Neyse artık sorunu bulana kadar araştırmaya devam :=)

Sxe'de ki sorun yabancı forumlarda bile tartışılıyor.. Çoğu kişi problem mesajları bırakmış.

2.7 versiyonu kurulu bende ama upgrade etmedi hata veriyor belki sizde de verebilir..

http://www.sxe-injected.com/download/sXeInjectedClient2.8Fix1.0.rar

O yüzden yukarıda ki linkten direk indirebilirsiniz.

v2.8'i şimdi denicem insallah sorun olmaz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri