condor_gbl
New member
- Reaction score
- 0
Yaw Ben Bu C-d Yukleyince Oyundan Atiyor Ndn. Onsuzda Oyuna Almiyor Ne Yapmaliyim?
Msn download upload windows güncelleştirmeleri hepsini kapa oyuna girince.awd' Alıntı:Onu kurdum ama lag çoğalınca atıyor.1024 bağlantı var... Ama nafile..
![]()
Forumda hepsi anlatılmış durumda biraz araştırma yapalım lütfen...engoman' Alıntı:Admınlır & Moderatör Arklar Pls bana YArdım Edın Bu Cs 1.5 Server NAsıl Kurulur Cevaplarınızı Bekliyorum...
Konsolu aç (bilmeyenler için kısayolu ESC tuşunun hemen altı)ahmet ünsa' Alıntı:ben ipleri yazıyorum conuterda blmemne çözümlenemedi diyor napcam
1001Design' Alıntı:![]()
hh serverine girmek istedigim zaman bu mesaji aliyorum
?
Cd kalktı HH anti-hileyi kurun anasayfadan mevcuttur.condor_gbl' Alıntı:Yaw Ben Bu C-d Yukleyince Oyundan Atiyor Ndn. Onsuzda Oyuna Almiyor Ne Yapmaliyim?
Aynı şekilde anasayfada HH anti-hileyi kurun çalıştırın oyuna girin2515' Alıntı:aynı dert bendede var cd açık ama oyundan atıyor
Forumda anlatışmı durumda biraz araştırsan bulursun ipucu Dark_Angel'inzzz564' Alıntı:Slm Beyler Ben 1.6 Conter Strike Server Açmak İstiyorum Eve Ama Nasıl Yapıcam Söler Misiniz?Yada bi bilginiz varmı pm yoluyla ulaşın pls
Bizde o kadar ping sorunu olmadı serverde en yüksek pingim 70 i geçmedimasumd' Alıntı:yaw benim ping(latency) sorunum arkadaslar diger sitelerde gayett dusuk olmasına ragmen
hackhell.com da 400-500
gibi bu da demektirki bu pingle ancak mal mal dolasırsın
turnuvaya katıldım ben acaba serverde bişey yapıp pingimi indirebilirler mi
Sen bunu kasıtlı yapıyorsun Anti-Hileyi kapalatım hileye devam öyle değil mi...mic999' Alıntı:ArkadaŞlar Şİmdİ Servere Gİrmek İÇİn Antİ Hİle ProĞrami Yuklu Olmasi Lazim Dİyor Ve Atiyor .yÜkledİm Antİ Hİle ProĞramini Ama Orda'' ProĞramin HİÇ Bİr Garantİsİ Yoktur ''dİyor Ayrica ProĞram ÇaliŞirken AntİvİrİÜs Alarm Verİyor Ne Malum ProĞramin Şahsİ Dosyalarimizi Bİrİlerİne YollamdiĞi Yada VİrÜslÜ OlduĞu
Modlardan Rİcam BaŞka Bİ Yontem Bulsunlar Yada Guvenİlİr Bİ Antİ Hİle ProĞrami Onersİnler Bole Olmazkİ Her Tarafi Aksak ProĞrami Kİmse ÇaliŞtirmaz En Azindan Ben,yapimcisi Bİle Garantİsİ Yoktur Dİyorsa Bİz Nasil Kullanalim Saygilar ...
adminlerden bi cevap,açıklma beklerdim nerde kaldı