..::Birleştirilen Konular(Konu Açmadan Mutlaka Bu Konuda Arama Yapın)::..

cS De FAvoRi OyunCunuz...

• Kullanılan toplam oy
    50
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yeteeeer...!!!!

bim revo bana kızmayın..Biliyorum Sorunumu Sabit BAşlıga yazmam gerektiğini biliyorum...Ama ;
Bu CD yi yüklediğimden Beri Her 5 dk da bir beni oyundan atıyor..
Video ayarlarından da D3D ve 1024 768 i ayarladım Son update 4.33.3 versiyonu Cd açıpta oyuna giriyom..Herşeyi denedim..Oyunu ve CD yi belki 3 sefer silip yeniden yükledim ama HAla aynı tas aynı hamam..
Tam oyuna ısınıyoz..TAk beni serverdan atıyor..
Sadece benim sorunum değil çogu kişinin sorunu böyle...
Başka alternatifler warsa lütfen söyleyin de deniyelim..​

beyler ayıp olmuyomu

dostum 3 gundur aksamları ne guzel oynuyoduk durup dururken banlamak ne oluyokı kotu bıseymı yaptıkta 989999 dk banlamıssınız ayıp olmuyomu sımdı

lanet_zebani' Alıntı:
bim veya diğer yönetici arkadaşlar şu sorunlara bi çözüm bulamıyomuyuz Herkes oyuna girdikten bikaç dak. sonra oyundan çıkma sorunu yazıyo bende de aynı ya direk oyundan cıkıyorum yada "warning Connection problem" diyo önceden butarz sorun olmuyodu C-D yide indirdim forumdan kurdum herbişey tamam ama oyuna girince serverdan atılıyoz atılma derken ya donup kalıyo veya sağ üst köşede warning Connection problem yazıyo bide arasıra direek ilk oyunu açtığımız zamanki menüye dönüyoo. oyunu kapatıp tekrar açıyorum bakmışım server 16/18 olmuş :slap direk "dropped due reservation slot" dio gelde uyuz olma. :angry

napacas dai bu oyuna girdikten 1-2 dak sonra warning Connection problem deyip veya direk serverdan atma işini nası çözces? :help bişiler deyin extra patch mı var veya extra başka bişimi kurces harbi eii ce sinir olmaya başladım :angry yhaaa artık sorunsuz ca oyuna girmek istiommm :( :( :( :(

Cd yi kurduktan sonra Cs ye girdikten sonra böyle bir mesajla karşılaışrsanız
sorun yok ama buna benzer bir mesaj almazsanız cs16patch gereki onuda
forumda var ve indirin sorun düzelecektir...

cs2.jpg

ya dostum sorma aynı sorun bendede vardı tam bu aksam gırdım 5 dk oynadım tam ısındım derken benıde banlamıslar noldu anlamadım

aynı sorun yenı kurdugumuz cs sunucularındada var ılgınc

Beyler Şununla ilgilenirmisiniz ?? Rsimde Tam olarak Nediyor ? Connet Diyince bu yazı cıkıyor..

3883adsiz.JPG

bana sorarsan serverdeki "client.dll" ile sendeki "client.dll" nin versiyonları uymuyor.

4.33.4 kur bende o var şindi denedim bi sorun yoq..

ben de de var aynı sorun sonra yazdığınız mesajları da göremiyorum cs_chatdead mı ne öle bir yazı çıkıyor

YAa 4.33.4 bendekide..REvo nun verdiği CD yi kurdum..Ama hala aynı..
AZ önce serverdaydım..BEni yine attı..Anlamadım ne oluyor :S

1sc0rp!tX bence sen Cs ni değiştir ve paket eklentisinide unutma...

мc_тυяιѕт' Alıntı:
Beyler Şununla ilgilenirmisiniz ?? Rsimde Tam olarak Nediyor ? Connet Diyince bu yazı cıkıyor..

3883adsiz.JPG

Bim Bende bu Sekilde Hata Falan Cikmio Normal Giriom CS HH Serverina Sol Yukarda Bahsettigin Cd Yazisi Cikio Ama 10 - 15 Dk Sonra Atio

Yeniden Ana SAyfanin Oldugu Yere New Game , Find Server , Otions Cart Curtun Oldugu Yere Dönüomm

Yardim Plase

beyler yardıma ihtiyacım war sorun şu yaaa ben yılların kantır oynayıcısıyım ama hep internet cafede oynardık neyse şimdi ewede yükledim çok hoş bi şekilde oynuyorumama kotayı çok etkiliyor yaw bu.. ben 3 gb sınırlı kullanıyorum kota şimdi 4 oldu gerçi ama yani ögrenmek istedigim sizdede bolemi bu yoksa bendemi war bi sorun neden yükseliyo bu kadar kota çözüm nedir acaba bende c.s 1,6 v3 yüklü bide v27 patch wardı sanırım yardımcı olursanız sewiniirim

√ Relax You're at The HackHell INC..

http://www.unitedadmins.com/index.php?p=content&content=cd
Cd nin qendi sitesinde bile Daıtımı Durdurulmushqen mi sunucuya Cd qurmaq aqlınısa Gelior anlamıormqi alternative anti cheating softları war onları qurmalısınıs bence Sunucuya sis girip oynayabiliorsunus die bashqaları ( qi baya qishi war asınlıq denemeyeceq qadar ) giremieceqmi.. Qusura baqmayn ama bencilliq bu Bim Cs sürümü ile alaqası yoq sadece HH nin sunucularında deil Cd olan hemen her serverda aynı sorun war Cd projesi daıtımı sitesinden durdurulduuna göre we update inin chıqmayacaına göre ( en asından shimdiliq ) sunuculara ya alternative anti cheating yada cd nin qaldrlmasını öneriorum..

slm arkadaslar ben yeni katıldım ve birkac sorum olucak ilgilenirseniz sevinirim

simdi ben bu online counter strike isini öncelikle cok begendim bu sölemeden gecmeyecem
simdi ben bunu kurmak istiyorum counter 1.6 bütün linkleri dowland ettim
bu oyunu o rar lardan cıkartıp nasıl kuracam
diger bir yandan diyelimki oyunu kurdum ve oynamak istiyorum hangi server üzerinden oynayacam
bunu bana detaylı bir sekilde acıklayabilirseniz cok sevinirm cünkü counter hastasıyım simdiden tsk ederim

Cok seymi istedim acaba :utan :utan

cs1.hackhell.com serverından oyuna gireceksin dostum =)
bekleriz

tsk ederim onu anladımda simdi rar ların hepsini indirdim dielim nasıl kurucaz oyunu

bi istegim daha olacak ama :( 1.5 kurayım 1.6 mı bide hangisini tavsiye ediyorsanuz bi link verebilirmisinz

bende invailed cd ke diyor servere girince acaba nasıl işin üstesinden gelebilirim acele yardım

ya ben servedde ynuom benim sorunum ise "t" tuşuna bastığımızda çıkan spreyler bende gözükmüo hani basınca bir ses gelir tıs stıısss :D o ses var görüntü yok yani bunun çözümünü istiyorum sizden ltfn yardım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri