..::Birleştirilen Konular(Konu Açmadan Mutlaka Bu Konuda Arama Yapın)::..

cS De FAvoRi OyunCunuz...

• Kullanılan toplam oy
    50
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ben de giremiyorum server 5 kişilik olsa bileee :( ... reservatıon diye bişey çıkıyo fakat cancel demek zorunda kalıyorum yardım plss

Ben 16 kişi olunca giremiyorum. Zaten 18 kişilik. :( Şu kapasiteyi biraz arttırırmısnız. En azından 20 - 30 gibi olsa iyi olucak.:D - 40 - 50 gibi olsa manyak olucak oyun. :) İnşallah daha iyi bir duruma gelir. :)

Birde oyuna girince belirli bir süre sonra kendi kendine çıkıyor. Nedenini bilen var mı?

Ama oyuna girince çok güzel oluyor.:) Dark_Angel'e teşekkürler oyun için. Ve Oyunu paylaşıma açan Reactor'a da teşekkürler. Gayet güzel çalışıyor. Oyunda yardımcı olan herkesede teşekkürler... :)

maximum 20 kişi olabiliyor benim bildiğim
o kadarına da gerek yok
yakın bir zamanda başka serverlarda açılabilirmiş :)

arkadaşlar CS oynuyoruz güzel oluyodaaa bunun kotada ki etkisi nedir? :saskin ona göre ayağımızı yorgana göre uzatalım :victory

awd' Alıntı:
Ben 16 kişi olunca giremiyorum. Zaten 18 kişilik. :( Şu kapasiteyi biraz arttırırmısnız. En azından 20 - 30 gibi olsa iyi olucak.:D - 40 - 50 gibi olsa manyak olucak oyun. :) İnşallah daha iyi bir duruma gelir. :)

Birde oyuna girince belirli bir süre sonra kendi kendine çıkıyor. Nedenini bilen var mı?

Ama oyuna girince çok güzel oluyor.:) Dark_Angel'e teşekkürler oyun için. Ve Oyunu paylaşıma açan Reactor'a da teşekkürler. Gayet güzel çalışıyor. Oyunda yardımcı olan herkesede teşekkürler... :)

bize teşekkür yok mu la :D ehü

neyse... abi 20-30 kişilik server demek para demek. ama para önemli değil. asıl olay şu. bi mapta her köşede biri olursa mapın bi zevki kalmaz. daha 5 metre gitmeden gümm. bi mapta 36 kişinin olduğunu düşünmek beni korkutur...

react0r' Alıntı:
maximum 20 kişi olabiliyor benim bildiğim
o kadarına da gerek yok
yakın bir zamanda başka serverlarda açılabilirmiş :)

yok 32 da oluyor yaff. ama dediğim gibi 36 kişi bi assault dönsek düşün işte doğduğun an gümm.

lanet_zebani' Alıntı:
arkadaşlar CS oynuyoruz güzel oluyodaaa bunun kotada ki etkisi nedir? :saskin ona göre ayağımızı yorgana göre uzatalım :victory

pc'de yüklü olmayan map ve wad dosyalarını indirirken kota kasar ama öyle çok çok kasmaz. ayda kassa kassa 100mb oda var ya maximum bak...

Bir kaç şey sormak istiyorum.

Şimdi öncelikle bazı haritaları yüklemesi uzun sürüyor ben sıfırdan kurdum counteri benim gibi bir sürü kişi var.. Haritaların çoğunu açmış kişi map klasörünü rapide atıp bizimle paylaşabilir mi ? Zamandan kazanmış oluruz böylece.

İkinci olarak HH Clan kuruldu mu ? Kurulacak mı ? Neye göre belirlenecek ? Biran önce kurulup klan maçları yapılmalı.

revolation' Alıntı:
bize teşekkür yok mu la :D ehü

neyse... abi 20-30 kişilik server demek para demek. ama para önemli değil. asıl olay şu. bi mapta her köşede biri olursa mapın bi zevki kalmaz. daha 5 metre gitmeden gümm. bi mapta 36 kişinin olduğunu düşünmek beni korkutur...

yok 36 da oluyor yaff. ama dediğim gibi 36 kişi bi assault dönsek düşün işte doğduğun an gümm.

Tamam haklısın da Hackhell in üye sayısına index lerseek 18 kişilik server baya bi yetersiz kalıyooo. :melek bırakalım üye sayısını Hackhell deki yetkili sayısına indexlesek bile toplam 48 tane yetkili var. haa hepsi CS oynuyoo anlamında değil ama sadece yetkili arkadaşlar oyuna girse yine yarısı kalıyo. :saskin inanın saat 20:15 den buyana server a giremiyorum full dolu. aslında oyuncu süre kısıtlaması nasıl olurki mesela 60 dak. veya 120 dak. oynayan kişi bisüre oyuna girmesi kısıtlansın biraz saçma gelebilir ama nebileyim şimdi aklıma geldi yazem dedim :durdurun :durdurun :durdurun veya eğer oyuncu sayısını birazdaha arttırma olanağı varsa eii olur. :victory Haa yoksada canımız saolsun Hiç olmamasından eii dir :goz:
ben biraz daha şansımı denesem eii olcek belki çıkan olmuştur. :melek

HaCKHeLL CS GeCeLeRi BaŞLıYoR....

Arkadaşlar daha şimdi Ben , İspikçi , karma , DayWalkerr sonrada Dark_angel felan geldi..

Ben diyorum Hergün Bir saat belirleyelim HaCKHeLL ailesi Olarak Çarpışalım Bakalım Kim Daha İyi....​

YaNLız BiR SaaT HaCKHeLL üyelerine özel Olsun .... BüTüN HaCKHeLL cs'cileri... EveT herkes İstediğini Göre Bir Saat Belirleyelim Artık...

Not : Hepsini Vurdum zuahaha :D :D :D

Ama sonra ağlamak yok...;)..

ben gececiyim...DayWalkerr yazdığına bakmayın..

heheh bu bana uymas..baqmayın yasıLm yoq dieburdayim:e

zaten cs peq oynaamıorum son zamanda..baya paslıyım;]

size kolay geLsin...

karma guveniom sana hepsini daıtırsın day le birliqte:D

the_world_is_mine_ giremiyorum reservation slot felan diyor bizedemi kapalı server ?

ALIEN_07' Alıntı:
cs1.hackhell.com 1.6 server...

onu biliyorum dostum aslında bedne yukluydu ama yeni formatladım makinayı serverin kodunu kayıp ettim kod dediğim atıyorum 212.545.54.545:77755 gibi bişi ben bunu girip direkt bağlanıyordum sonrada historitden bağlanıyordum kodu bi bilen varsa cok iyi olur sağolun

bunu kod yazdığın yere yazınca bağlanıyo gene..ben öle yapıyom ama..gene de pek anlamam..neyse kolay gelsin.

DayWalkerr' Alıntı:
bunu kod yazdığın yere yazınca bağlanıyo gene..ben öle yapıyom ama..gene de pek anlamam..neyse kolay gelsin.
cok sağol kanka bolede olduğunu bilmiyordum bağlandım ama bu seferde slot reservation felan diyor admin beni kabul etmiyor galiba?

benim görüşüm dediği gibi çok oyunculu serverleri onaylamıyorum. 16 kişi olunca bile bana map kalabalık geliyor. ama şöyle olabilir. 16+2 lik 2 server daha açılır o zaman sizde rahatlarsınız bizde rahatlarız. yada 32 lık bir server açılır ama onda da küçük maplar oynanmaz işte, büyükler bile oynanmaz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri