..::Birleştirilen Konular(Konu Açmadan Mutlaka Bu Konuda Arama Yapın)::..

cS De FAvoRi OyunCunuz...

• Kullanılan toplam oy
    50
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
SorunLarınızı ßuradan yazın böLümü araştırmadan ßa$Lık açmayın arkada$Lar Lütfen !!

arkadaşlar "y" basıp mesaj yazınca chat_all felan filan yazıyor. yani yazdıklarımı ve baskaların yazdıklarını göremiyorum. bu bizim serverin kısıtlaması mı yoksa bendemi sorun var ?

Dynacyx' Alıntı:
arkadaşlar "y" basıp mesaj yazınca chat_all felan filan yazıyor. yani yazdıklarımı ve baskaların yazdıklarını göremiyorum. bu bizim serverin kısıtlaması mı yoksa bendemi sorun var ?

Hayır Serverın sorunu değil..
Onun yaması war sabit başlıkta...Non Steam adlı programı kurmasan o yazıyı yazar..Yazdıkların serverda gözükmez..

yauw beyler oyuna giremiyoz şuna bi çözüm bulalım:help son 2 gündür hiç girilmiyo server 16 olunca malum direk "dropped due reservation slot" dio.:angry zaten oyunda bicok mod veya admin var oynayan daha neyine 2 kişilik daha yer reservasyon u yapılıyoki ? :eek:
Bazen oynama sürelerine bakıyorum adam oyuna gireli 2 saat - 3saat olmus hala daha oyun oynamaya doyamamış:Sopa insaf arkadaşlar birazda server in doluluğundan dolayı giremeyen arkadaşları düşünün....:angry Böylece o giremeyen kişilerinde oyun oynama hevesini kırmamış oluruz.:( Kaç gündür oyuna giremiyoz Bikerede kendinizi giremeyenlerin yerine koyun..............

Serverda bir sorun war..Birden india bölgesindeydik..Hepimizi attı :S
CD sorun çıkardı Galiba

çok sorunla karşılaştım oyunda ama geçecek umarım:vur
cheating deathı açmayınca oyundan 15-20 saniyede atıyo açınca da 2 çeşit hata veriyo:
"please remove scriptpack to play on this server" bazen bu
"your system has been modified.please remove the modification to play on this server.code(64)" bazen de bu
bunlar cd açıkken veriyo kapatınca direk atıyo
bi de bu hatalar çıktığında serverden atmıyo önünde duruyo sadece ama yürüyemiyosun
nedir benim bu oyundan çektiğim ya:eek:ha

kardes cheating death nasıl açılıyo ben hep oyundan atılıyom bugun

Anlamadim 2 Aydir Sorunsuz Oynuyordum 2 3 Gundur Servere BaĞlaniyorum 5 10 Sanİye Sonra Atiliyoruz Sebepsİz BİŞeysİz Dİrek Kapaniyor
Sorun Ne?
Varmi ÇÜzÜmÜ ?

bzimi sorunua bi çözüm yokmu habire kopuyorum serverden

1sc0rp!tX' Alıntı:
Serverda bir sorun war..Birden india bölgesindeydik..Hepimizi attı :S
CD sorun çıkardı Galiba

Cd de sorun yok tabi forumdakini indirdirysen versiyorun 4.33.4 olması lazım.

lanet_zebani' Alıntı:
yauw beyler oyuna giremiyoz şuna bi çözüm bulalım:help son 2 gündür hiç girilmiyo server 16 olunca malum direk "dropped due reservation slot" dio.:angry zaten oyunda bicok mod veya admin var oynayan daha neyine 2 kişilik daha yer reservasyon u yapılıyoki ? :eek:
Bazen oynama sürelerine bakıyorum adam oyuna gireli 2 saat - 3saat olmus hala daha oyun oynamaya doyamamış:Sopa insaf arkadaşlar birazda server in doluluğundan dolayı giremeyen arkadaşları düşünün....:angry Böylece o giremeyen kişilerinde oyun oynama hevesini kırmamış oluruz.:( Kaç gündür oyuna giremiyoz Bikerede kendinizi giremeyenlerin yerine koyun..............

3 adet server yolda desem ve dün akşamdan itibaren server hiç dolmadı desem
Cd kurulunca servere birçok kişi servere Cd yüzünden giremedi aralarında tabi
hilede vardı.

Sir_Kurt' Alıntı:
çok sorunla karşılaştım oyunda ama geçecek umarım:vur
cheating deathı açmayınca oyundan 15-20 saniyede atıyo açınca da 2 çeşit hata veriyo:
"please remove scriptpack to play on this server" bazen bu
"your system has been modified.please remove the modification to play on this server.code(64)" bazen de bu
bunlar cd açıkken veriyo kapatınca direk atıyo
bi de bu hatalar çıktığında serverden atmıyo önünde duruyo sadece ama yürüyemiyosun
nedir benim bu oyundan çektiğim ya:eek:ha

Code 64 hatası ya hile açtın =) yada Cd versiyonları uyuşmuyor demektir
forumdaki sabit başlıktaki Cd'yi indir versiyonu 4.33.4 olması lazım...

2515' Alıntı:
kardes cheating death nasıl açılıyo ben hep oyundan atılıyom bugun

Forumdan indir sonra dosyayı bilgisayarına yükle sonra çalıştır ve Cs yi aç oyuna gir
hepsi bu kadarcık...

mic999' Alıntı:
Anlamadim 2 Aydir Sorunsuz Oynuyordum 2 3 Gundur Servere BaĞlaniyorum 5 10 Sanİye Sonra Atiliyoruz Sebepsİz BİŞeysİz Dİrek Kapaniyor
Sorun Ne?
Varmi ÇÜzÜmÜ ?

Cd kurmadın sebepsiz sonuç olmaz serverde hile olayları arttı şimdi hilesiz
temiz oynayanlar ön plana çıktı sabit başlıktan Cd yi indir bilgisayarına kur ve
çalıştır sonra Cs ye gir seni oyundan atmayacaktır...

Başka sorusu olan... :melek

bim_28' Alıntı:
Cd kurmadın sebepsiz sonuç olmaz serverde hile olayları arttı şimdi hilesiz
temiz oynayanlar ön plana çıktı sabit başlıktan Cd yi indir bilgisayarına kur ve
çalıştır sonra Cs ye gir seni oyundan atmayacaktır...

Başka sorusu olan... :melek

arkadaşar ben C-D yi yükledim oyuna girmeden önce çalıştırıyorum ama yinede atılıyorum kocan aşık arkadaşımız bunun hakkında birşy yazmış ama anlayamadım bunun bir çözümü varmı biri bana yardımcı olsun

kısaca
generarThumb.php
buraya kadar getiriyorum ama yinede oyundan atılıyorum hala cevabı alamadım lütfen bana yardım

CD kurduktan sonra azıcık bekleyin'' you may start your game'' yazısını gordukten sonra oyunu açın

cd yi kurdum yine olmuyor
durmadan server den kopuyorum
Offfffffffffffffffffffff

arkadasım benım bı sorum vardı oyuna gırıyorum 1-2 el sonra benı otomatık atıyo acaba sorun ne olabılır aksamdan berı oyle yapıyo :saskin

bim veya diğer yönetici arkadaşlar şu sorunlara bi çözüm bulamıyomuyuz Herkes oyuna girdikten bikaç dak. sonra oyundan çıkma sorunu yazıyo bende de aynı ya direk oyundan cıkıyorum yada "warning Connection problem" diyo önceden butarz sorun olmuyodu C-D yide indirdim forumdan kurdum herbişey tamam ama oyuna girince serverdan atılıyoz atılma derken ya donup kalıyo veya sağ üst köşede warning Connection problem yazıyo bide arasıra direek ilk oyunu açtığımız zamanki menüye dönüyoo. oyunu kapatıp tekrar açıyorum bakmışım server 16/18 olmuş :slap direk "dropped due reservation slot" dio gelde uyuz olma. :angry

napacas dai bu oyuna girdikten 1-2 dak sonra warning Connection problem deyip veya direk serverdan atma işini nası çözces? :help bişiler deyin extra patch mı var veya extra başka bişimi kurces harbi eii ce sinir olmaya başladım :angry yhaaa artık sorunsuz ca oyuna girmek istiommm :( :( :( :(

lanet_zebani' Alıntı:
bim veya diğer yönetici arkadaşlar şu sorunlara bi çözüm bulamıyomuyuz Herkes oyuna girdikten bikaç dak. sonra oyundan çıkma sorunu yazıyo bende de aynı ya direk oyundan cıkıyorum yada "warning Connection problem" diyo önceden butarz sorun olmuyodu C-D yide indirdim forumdan kurdum herbişey tamam ama oyuna girince serverdan atılıyoz atılma derken ya donup kalıyo veya sağ üst köşede warning Connection problem yazıyo bide arasıra direek ilk oyunu açtığımız zamanki menüye dönüyoo. oyunu kapatıp tekrar açıyorum bakmışım server 16/18 olmuş :slap direk "dropped due reservation slot" dio gelde uyuz olma. :angry

napacas dai bu oyuna girdikten 1-2 dak sonra warning Connection problem deyip veya direk serverdan atma işini nası çözces? :help bişiler deyin extra patch mı var veya extra başka bişimi kurces harbi eii ce sinir olmaya başladım :angry yhaaa artık sorunsuz ca oyuna girmek istiommm :( :( :( :(

bende bende aynı dertten şikayetçiyim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri