beco52
New member
SxE indirme link'i çökmüş bi bakarsanız sevinirim...
Server doludur diğer boş olan serverlere girmeyi deneEdiGaris' Alıntı:arkadaşlar ben cs1 ile cs2 ye tıklayınca Join Game Refresh fln çıkıo Servere sokmuo neden oluo acaba
Yanlış bölümdesin doğru bölüm bu linkte:sebo39' Alıntı:selam asus p4v8x-x anakartım var yeni hdd aldım .fakat sata ve 200 gb bunu birtürlü görmüyor.ne yapmam gerekiyor.
Cs'ni ve uygun yamalarını gözden geçir.KaaN-XxX' Alıntı:Selam Ben Cs hackhell serverlerine giremiyorum consola cs2.hackhell.com veya cs4.hackhell.com yazınca böyle birşey çıkıyor ''This Server is using a newer protocal ( 47 ) Than Your client ( 46 ) You Should Check For updates to your client '' Neden Böyle bir Yazı Çıkıyor :help
v19 varsa üzerine v21 yada dediğin gibi v24 kurabilirsin.xelloz' Alıntı:Arkadaslar ben cs 1.6 ya int. üzerinden katılmak istiyorum yani sizin aranızaama daha yeniyim galiba cs 1.6 V19 u almısım o v24 ü almak için en baştan mı indirmeliyim :S lütfen yardımcı olursanı bide serverlara nasıl bağlanıcam onuda yazarsanız sevinirim
![]()
İçindeki kurulum dosyası ise yüklersin simge gelir masaüstünemangler_cz' Alıntı:abi ya benim cs source, cd de rarlı bir şekilde.içindeki dosyaları çıkardım ama oyuna girmek için simge filan yok bi yardımcı olun lütfen
beco52' Alıntı:SxE indirme link'i çökmüş bi bakarsanız sevinirim...
ironx' Alıntı:bim yanlız şöle bişi sadece ben diil birkaç arkadaş daha giremio adlarını bilmiorum...
C.S 1.6 - v.2.6 Sxe her an acık zati :saskin daha naapim girmio işte tek o servera girdiği gibi oyun kendini kapatıoha :vur
mic999' Alıntı:yaw beyler bu cs hangi yamasını yukliycez biri yama versin hangisiyle bağlanıcaz bendeki eski yama cs 1.6 zannedersem bendeki v 25 felan ...bunun yüzünden coğu servere giremiyorum .....acilen bekliyorum