..::Birleştirilen Konular(Konu Açmadan Mutlaka Bu Konuda Arama Yapın)::..

cS De FAvoRi OyunCunuz...

• Kullanılan toplam oy
    50
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
EdiGaris' Alıntı:
arkadaşlar ben cs1 ile cs2 ye tıklayınca Join Game Refresh fln çıkıo Servere sokmuo neden oluo acaba
Server doludur diğer boş olan serverlere girmeyi dene
yada serverlerin boşalmasını bekle...

sebo39' Alıntı:
selam asus p4v8x-x anakartım var yeni hdd aldım .fakat sata ve 200 gb bunu birtürlü görmüyor.ne yapmam gerekiyor.
Yanlış bölümdesin doğru bölüm bu linkte:
http://www.hackhell.com/forumdisplay.php?f=27

KaaN-XxX' Alıntı:
Selam Ben Cs hackhell serverlerine giremiyorum consola cs2.hackhell.com veya cs4.hackhell.com yazınca böyle birşey çıkıyor ''This Server is using a newer protocal ( 47 ) Than Your client ( 46 ) You Should Check For updates to your client '' Neden Böyle bir Yazı Çıkıyor :help
Cs'ni ve uygun yamalarını gözden geçir.
Sendeki öncelikle CS 1.6 mı ona bir bak değilse
forumdan sabit başlıklardan 1.6 ve yamalarını v21 tavsiye
olunur bunları indir ve kur sonrası iyi oyunlar...

xelloz' Alıntı:
Arkadaslar ben cs 1.6 ya int. üzerinden katılmak istiyorum yani sizin aranıza :) ama daha yeniyim galiba cs 1.6 V19 u almısım o v24 ü almak için en baştan mı indirmeliyim :S lütfen yardımcı olursanı bide serverlara nasıl bağlanıcam onuda yazarsanız sevinirim :)
v19 varsa üzerine v21 yada dediğin gibi v24 kurabilirsin.
İnternetten oynamak içinse Cs iken konsola ESC tuşunun hemen
altında (" tuşu) bas ve şunları yaz:
connect cs1.hackhell.com yada cs1 yazan yere
cs2 yada cs3 yada cs4 yaz ve enterledikten sonra
servere bağlanacaksın fazla base kalma :goz:

mangler_cz' Alıntı:
abi ya benim cs source, cd de rarlı bir şekilde.içindeki dosyaları çıkardım ama oyuna girmek için simge filan yok bi yardımcı olun lütfen
İçindeki kurulum dosyası ise yüklersin simge gelir masaüstüne
açar oynarsın ama başka türlü dosyalarsa yükleyemez
dolayısıyla oynayacamazsın

Başka sorusu olan? :melek

tesekkürler bim_28 ben başliim v21 kurmaya :D

abi ya benim cs source, cd de rarlı bir şekilde.içindeki dosyaları çıkardım ama oyuna girmek için simge filan yok bi yardımcı olun lütfen

arkadaslar ben daha v21 yüklüyorum denemedim ama sxe yi yükledim galiba herkes şunu yapıyor programı açıp geri kapatıyor kapatmicaz arkadaslar simge durumunu küçükltünce sağ altta av lerin yanında çalıştığına dair simge zaten çıkıyor bi ona dikkat ederseniz

bim yanlız şöle bişi sadece ben diil birkaç arkadaş daha giremio adlarını bilmiorum...

C.S 1.6 - v.2.6 Sxe her an acık zati :saskin daha naapim girmio işte tek o servera girdiği gibi oyun kendini kapatıo:eek:ha :vur

yaw beyler bu cs hangi yamasını yukliycez biri yama versin hangisiyle bağlanıcaz bendeki eski yama cs 1.6 zannedersem bendeki v 25 felan ...bunun yüzünden coğu servere giremiyorum .....acilen bekliyorum

beco52' Alıntı:
SxE indirme link'i çökmüş bi bakarsanız sevinirim...

Ana sayfada var ve çalışıyor.

ironx' Alıntı:
bim yanlız şöle bişi sadece ben diil birkaç arkadaş daha giremio adlarını bilmiorum...

C.S 1.6 - v.2.6 Sxe her an acık zati :saskin daha naapim girmio işte tek o servera girdiği gibi oyun kendini kapatıo:eek:ha :vur

sxe 3.4 olucak. Yoksa atar. Güncellemen de bişi farketmez. Ana sayfadan yeniden indir.

mic999' Alıntı:
yaw beyler bu cs hangi yamasını yukliycez biri yama versin hangisiyle bağlanıcaz bendeki eski yama cs 1.6 zannedersem bendeki v 25 felan ...bunun yüzünden coğu servere giremiyorum .....acilen bekliyorum

Buradaki pacth yükle o zaman olur sanırım. Bende çalışıyor.

http://www.hackhell.com/showthread.php?t=231093&highlight=cs16patch_full_V22

hangi birini çözeyimmm

hangi sorunu sorsamda çözüm arasam, hiçbişeye bağlanmıor, herşey tmm ama beni habire oyundan atıyor, sxe yi çalıştırıyorum, sxe kurmalısınız diyor, falan filan...bazen hata vermeden direk menüye atıyor beni, ne bu yani anlamadım, hata sölede haa hata war diyelim demi??

Arkadaşlar Counter 1.6 Setup ###

Counter Strike 1.6 suanki oyunun yani forumdakinin setup linkini tam bir şekilde yazarsanız çok sevinirim arkadaaşlar biliorum var ama bir sürü patch var aklım karışıyor herşeyi tam açan turnuvasından olsun olmasın herşeyini bir bakarsanız TEŞEKKÜR EDERİM ...

Bunun 2 Türlü Yolu Var :durdurun

1. AMX Mod Veya Admin Mod Kuruluysa ;

Konsola Direk Yaz :

User "Admin Kullanıcı Adın" Örnek ; "User JaDeReaL" ENTER
Setinfo _pw "Yönetici Parolan" Örnek ; "Setinfo _pw 123456" ENTER
Connect "Server İpsi" ; Örnek "Connect 88.12.12.1" ENTER

Bu Kadar

2. Rcon Komutuyla Yönetim ;

Konsola Direk Yaz :

Connect "Server İpsi" ; Örnek "Connect 88.12.12.1" ENTER
Rcon "Rcon Parolası" KOMUT" Örnek ; "Rcon 123456 sv_gravity 40 ENTER

NOT : Bu Değisibilir AMX Mod Yada Admin Mod Kuran Kisi Giris Metodunu Değistidebilir Ama Bunun Manueli Böyledir İYİ GÜNLER ßß :biggrin :biggrin :biggrin

V22 de çalışabilir forumdaki sabit başlıkta v21 de var.
Bunlardan birini indirin kurun...

Server 3, 2 yada 1 e gir sxe ile uğraşamıyorsan...

sxe 3.4 olucak.

demişsin ancak

Kod:
 BendeKi CS nin 1.6 v 26 sı sXe zati son sürümm... :s 

v22 de çalışacak sa orada deniim !

Aynı dertten bende muzdaribim. Gerçi ben eXtreme Counter Strike ile oynuyorum ama daha önce yapmıyordu. Çözen arkadaş nasıl çözdügünü anlatırsa gerçekten iyi olur

bende de program sorunsuz kurulup çalıştırılıyor ancak oyunu açmak için tıkladıgımda ''Intecepting hatası. Program şimdi kapatılacak'' diye hata verip programı kapatıyor. Sizce neden olabilir?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri