Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
..:: Birkez ve Sonkez Daha Yepyeni Bir Hackhell ::..
beni hatırla tuşu çalışmıyor bora abi dün giriş yaptım beni hatırla dedim sabah giriş yaptım şimdi tekrar girdiğimde foruma girşi tekrardan yaptım beni anımsa butonu çalışmıyo firefoxta
beni hatırla tuşu çalışmıyor bora abi dün giriş yaptım beni hatırla dedim sabah giriş yaptım şimdi tekrar girdiğimde foruma girşi tekrardan yaptım beni anımsa butonu çalışmıyo firefoxta
hızlı cevap bölümü kapatılabiliyormuş oda bence gereksiz güzel olmuş
bide firefoxta şu sağ boşluk bi çözüm lütfen banner fazla sağa kaymış görünüyo
Düzeltme : Sanırım hızlı cevap problemi tekrar baş göstermiş
Düzeltme 2 : Sayfa açılış hızları gayet tatmin edici hiç bu kadar hızlı gezindiğimi hatırlamıyorum hakchell de
Düzeltme 3 : Düzenleme özelliği herzamankinden daha hızlanmış kayıt et e tıkladıktan sonra unuttuğum bir boşluğu ekleyecek kadar bile zaman vermedi bana
önceki tema daha sadeydi, sanki saman kağıtlarına yazar gibi oluyodum (=
nese artık buna da alışcaz zamanla..
yalnız ben ie kullanıyorum. 2 gündür belki 20 defa beni hatırla yaptım siteye her girişimde nick + parola istiyor, sorun var bu konuda yok değil yani..
arşiv linklerinin göze hoş gelmediği bir gerçek .. mesajlarda belirtildiği gibi ufak tefek pürüzler var ..
bunların haricinde çok hoş bir template olmus .. ayrıca yeni sürümü sevdim
tesekkurler, son girişte goruntulenen konular eskiden gri , yeni mesaj atilanlar koyu idi, bu ayrim zaman
kaybini onluyordu.Yeniden uygulanabilirse sevinirim.Kolay gelsin.
emeğinize sağlık... gerçekten güzel olmuş. umarım üyeler ve biz alışmakta zorluk çekmeyiz. insan ister - istemez adaptasyon sorunu çekiyor. ama gerçekten güzel olmuş...